Test: Škoda Fabia 1.2 HTP
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Test: Škoda Fabia 1.2 HTP
jj viděl sem Libor je borec málem se mu povedlo ukecat cajty na test jejich nové octavie 1.8TSI
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
- Reklama
Čo znamená skratka HTP?
Hravo To Predbehneš, lebo H*vno To Pôjde aj keď Hodne Tískaš Plyn, pretože Hýba Tomu Piest a tak radšej Hneď To Predaj.
Hravo To Predbehneš, lebo H*vno To Pôjde aj keď Hodne Tískaš Plyn, pretože Hýba Tomu Piest a tak radšej Hneď To Predaj.
- Accentdevil
peknymontogrin píše:Čo znamená skratka HTP?
Volkswagen Passat 2.8 V6 30V 142KW r.v.1999 LPG (ČERNÁ-METALÍZA)
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ja stale neviem co mate voci fabiam.. resp skodovke.. to ze to ludia kupuju ako strhani pomaha brutalne ceskej ekonomike. taha so sebou druhovyrobu, automotive dodavatelov.. nik vas to nenuti kupovat.. clovek by cakal, ze sa nejak povznesiete nad "ryzu z vyfuku" a podobne co dostavame od majitelov inych znaciek.. ale nie, je to uplne to iste. A ako vidim, najviac sa tu do toho obuvaju majitelia z rokov davno minulych.. preco netestujete BMW 130 alebo Fiestu ??esistuje prislovie nehryz ruku ktora ta zivi
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Ono to spis bude mexicane tim, ze vetsina casopisu proste jako vzor vsude uvadi "fabia" a vse stim srovnavaji, ale ja osobne bych si to auto nekoupil a zatim jsem nezjistil co na nem lidi vidi a hlavne - kdyz testuji fabii tak je vsecko uplne echt a to co je jako nedostatek tak bud nezmini nebo reknou ze je to drobnost, to stejne u jinych aut reknou ze velka chyba.
Napr, o suzuki swift psali jak to ma divne udelany okna a pod a celkove to nijak nevychvaluji a vezmes si novou fobii tak to je pomalu jak kdyz to z prdele vypadne ale jelikoz to ma nazev Fabia tak je to elegantni a ukazkove zpracovani...
Napr, o suzuki swift psali jak to ma divne udelany okna a pod a celkove to nijak nevychvaluji a vezmes si novou fobii tak to je pomalu jak kdyz to z prdele vypadne ale jelikoz to ma nazev Fabia tak je to elegantni a ukazkove zpracovani...
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
Jo a mne Skodovka nezivi, tak muzu rict svuj VLASTNI nazor a ne neco abych se nekomu vemlouval. Skodovka zivi ceske delniky, ktere zaroven vykoristuje. Na autech ma nejvetsi vejvar z koncernu, ktery jde kam? No do nemec. Takze jediny dalsi efekt ktery tu po ni je je prinos do statni kasy .. ale zase to nejsou prachy ktere se dostanou k obcanum, ale rozpusti se v platech politiku a uredniku, stejne jako prachy z jinych firem. Tak jaky ma skodovka dopad na mne? Pripadam si s na silnici exklusivne
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nechcel by si zalozit nejaky casopis s recenziami na auta? Malo by to myslim si obrovsky uspech
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
dantasik ale to nie je chyba fabie.. to je chyba novinarov ze ju porovnavaju a davaju za priklad. Ja osobne fabku nemusim (preto som si ju nekupil) ale nemyslim si ze navazanie sa do auta, ktore vo svojej triede jasne dominuje je to prave. Preco sa majitelia nejak nepovznesu nad tie forky a srandicky ktore im skodovkari robia. Preco musia zavodit do kopca so skodovkarmi, co si chcu dokazat? Motoricky je vacsina skodoviek horsia ako , co sa tyka kvality spracovania a materialov - to je uz tazsie meratelna vec.. ale ked ta skodovka radovo prekracuje predaje tak to bude mat nejake opodstatnenie. Neviem.. Ale nebudem sa do nej navazat, nebudem nikoho odhovarat od kupy. Ked sa mu/jej paci, nech si ju kupi
Vyznam tak velkej firmy pre narodne hospodarstvo si tu asi vela ludi nevie predstavit. Ak ta skoda vyrobi a preda 900 000 aut je to pre CR velke plus. Pretoze absolutnu vacsinu preda v zahranici. Z toho dostanu zaplatene akcionari ale aj tisice zamestnancov v CR, ktori tu ziju, platia dane, investuju, nakupuju. Ak v CR vyrobi aspon polovicu toho co skoda a preda rocne aspon 25-30 000 aut, zacne sa v novinach pre porovnanie objavovat. Nemci tiez porovnavaju konkurenciu s Golfom, a pod
moj nazor je ze fabia nie je zle auto, pretoze inak by nepredavala tolko aut. Je 20 rokov po revolucii a nahlad Libora z Autofunu ze si niekto kupuje auto preto ze to iste mal jeho dedo a tak je hlupost. Asi vie, ze to auto nesklamalo a dalo to co sa ocakavalo. Co sa tyka firiem, je to tak ze znmy co jazdi sukromne BMW 320 (kupenym ako nove) nakupoval auta do firmy - kupil prave spominane Fabie trojhrnky 1,4 TDI. Jednak ze dostal super cenu, zlavu na servis a navyse ma dobre skusenosti s nizkou poruchovostou a solidnymi prevadzkovymi nakladmi
Povodne som ale myslel nieco ine - konkretne to ze ked vidim spravanie a pohrdanie tunajsich ludi, vobec sa nedivim ze ma niekto vysmeje ak hovorim ze moja ryza je solidne auto
Vyznam tak velkej firmy pre narodne hospodarstvo si tu asi vela ludi nevie predstavit. Ak ta skoda vyrobi a preda 900 000 aut je to pre CR velke plus. Pretoze absolutnu vacsinu preda v zahranici. Z toho dostanu zaplatene akcionari ale aj tisice zamestnancov v CR, ktori tu ziju, platia dane, investuju, nakupuju. Ak v CR vyrobi aspon polovicu toho co skoda a preda rocne aspon 25-30 000 aut, zacne sa v novinach pre porovnanie objavovat. Nemci tiez porovnavaju konkurenciu s Golfom, a pod
moj nazor je ze fabia nie je zle auto, pretoze inak by nepredavala tolko aut. Je 20 rokov po revolucii a nahlad Libora z Autofunu ze si niekto kupuje auto preto ze to iste mal jeho dedo a tak je hlupost. Asi vie, ze to auto nesklamalo a dalo to co sa ocakavalo. Co sa tyka firiem, je to tak ze znmy co jazdi sukromne BMW 320 (kupenym ako nove) nakupoval auta do firmy - kupil prave spominane Fabie trojhrnky 1,4 TDI. Jednak ze dostal super cenu, zlavu na servis a navyse ma dobre skusenosti s nizkou poruchovostou a solidnymi prevadzkovymi nakladmi
Povodne som ale myslel nieco ine - konkretne to ze ked vidim spravanie a pohrdanie tunajsich ludi, vobec sa nedivim ze ma niekto vysmeje ak hovorim ze moja ryza je solidne auto
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
Ja ty "rezjo" nadavky taky znam
Ale jsem v klidku pac kdyz porovnam svoje auto se Skodovkou stejne starou tak proste to vyjde lip.
Ale jde oto ze pokud novinari masiruji ze Fabia fabia tak si to taky budou lidi kupovat. A vzhledem k tomu ze mezi nami jsou i lidi kteri si reknou koupime si cesky auto - Fabii, ktera teda uz davno neni ceska tak je to tezke. Ale tak to je fuk
Hlavne ze nam tringy udelal peknou recenzi
Ale jsem v klidku pac kdyz porovnam svoje auto se Skodovkou stejne starou tak proste to vyjde lip.
Ale jde oto ze pokud novinari masiruji ze Fabia fabia tak si to taky budou lidi kupovat. A vzhledem k tomu ze mezi nami jsou i lidi kteri si reknou koupime si cesky auto - Fabii, ktera teda uz davno neni ceska tak je to tezke. Ale tak to je fuk
Hlavne ze nam tringy udelal peknou recenzi
Mitsubishi Evolution X 2009/02
- tatulda
- **
- Kontaktovat uživatele:
Pravda je ta,že na škodku se u nás dělá jen asi 30% dílů.Pravda taky je,že když budeou novináři při testech objektivní,budou se lidi na škodku dívet trochu jinak,než na domácí etalon tříd
H.Elantra 2,0i/104kW/02,dříve Lantra 1,6 a Pony 1,5
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jeste jeden pokud tu nebyl honím tři pístymontogrin píše:Čo znamená skratka HTP?
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem koukal na to videjko a jak ho tam stavi ten polda a rika jel jste 160km tak to bude za 4 trestne body ale libilo se mi ze ukazuje na prstech jen 3 trestne body
- Přílohy
-
- Bez názvu.jpg (107.69 KiB) Zobrazeno 258 x
předchozí
předchozí
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
co mislite ma tahle fabia takovejdle ventil
- Přílohy
-
- vent.JPG
- (205.87 KiB) Staženo 80 x
předchozí
předchozí
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no tusim este trosku vecsi Ta nebude mat ani valce take velke
Z coho to je, z lode?
Z coho to je, z lode?
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je ventil z masiny dlouhej 31cm prumer pistu 10cm zdvihovy objem masiny 300L 12 Valec 48 ventil89majlo96 píše:no tusim este trosku vecsi Ta nebude mat ani valce take velke
Z coho to je, z lode?
nadr masiny 25 000L
předchozí
předchozí