Sraz Mimoň.. pár fotek by MartasZ..
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Sraz Mimoň.. pár fotek by MartasZ..
Tady je pár foteček ode mě.. celkem 52
- Reklama
Tak fotky ze srazu-Krásný...To jak ty coupátka pózovaly... Hned jsem si je stáhnul do compa..
Tvoje kola-Máš se s čím chlubit Já musím nějaký pořádný kola splašit,nemám je nic moc
Plánoval jsem že o víkendu něco nafotím,ale...Chci aby u toho bylo heuky Takže ještě týden počkám a něco hodím do alba..
Tvoje kola-Máš se s čím chlubit Já musím nějaký pořádný kola splašit,nemám je nic moc
Plánoval jsem že o víkendu něco nafotím,ale...Chci aby u toho bylo heuky Takže ještě týden počkám a něco hodím do alba..
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
4 MartasZ - SUPER fotky CARy to skutečně stačilo je umýt. Ona to leštila totiž v pátek
Naposledy upravil(a) Josef dne 29 dub 2006, 14:18, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hrozně jsem si přál vyzkoušet sprint s Coupe nové generace a Borek v poho souhlasil
První start se trošku nepoved
I když to tak vypadá, moje vina to vážně nebyla
Tak a teď už naostro
A kdo vyhrál? No neřekli sme Borkovi, že je to jen do dosažení 150km/h ale každopádně do tý rychlosti jsem mu úspěšně vzdoroval, pak mě předjel, páč sem zabrzdil Chtělo by se to příště pořádně domluvit, aby bylo vše jasné, protože vlastně pořád nevim, jak to nový kupé jede
A cestou zpátky jsme si pěkně pokecali
První start se trošku nepoved
I když to tak vypadá, moje vina to vážně nebyla
Tak a teď už naostro
A kdo vyhrál? No neřekli sme Borkovi, že je to jen do dosažení 150km/h ale každopádně do tý rychlosti jsem mu úspěšně vzdoroval, pak mě předjel, páč sem zabrzdil Chtělo by se to příště pořádně domluvit, aby bylo vše jasné, protože vlastně pořád nevim, jak to nový kupé jede
A cestou zpátky jsme si pěkně pokecali