Jaký bonus od prodejce žádat ?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Jaký bonus od prodejce žádat ?
No já jsem chtěl taky ukecat co nejvíc výbavy, ale byl to z mé strany propadák .Prodavač stále ukazoval na červnovou slevu 40t a že ho překvapuje jaký nasadila nízký ceny , dostal jsem z něj zámek zpátečky zdarma a hned nato jsem z něj páčil ESP, zimáky a lišty ale už bez šance ,časem jsem ještě objednal nálepku na masku za drsných 2400 ale teď nelituju.
Při předání jsem zjistil, že mi tam "omylem" ESP přidělali takže nakonec přeci jen spokojenost.
Při předání jsem zjistil, že mi tam "omylem" ESP přidělali takže nakonec přeci jen spokojenost.
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
- Reklama
SUPER CENY JSOU NA STRÁNKÁCH WWW.AUTEO.CZ 1,4 CLASSIC 260TIS.
bikemarty píše:SUPER CENY JSOU NA STRÁNKÁCH http://WWW.AUTEO.CZ 1,4 CLASSIC 260TIS.
Mají slevy 7% ale je to jen přes Auto Palace Butovice v Praze. Využil jsem to.
i30 1,6CVVT, comfort, continental silver, automat, 8/2009
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, je pěkné tady číst jak jste se hádali o cenu. Mě to ani nenapadlo. Já přišel (na druhý pokus) do prodejny tak moc rozhodnutý, že to auto chci, že mi ho nejprve snad nechtěli vůbec objednat Už jsem to tu popisoval
Na http://www.hyundai.sk je este stale zavesena reklama "diesel za cenu benzinu alebo kombi za cenu kratkej". Tak som sa tam zastavil a spytal sa predajcu na to, ci je to pravda. Krutil sa ako had a nakoniec z neho vypadlo, ze "to nie je celkom tak, ako je to uvedene v tej reklame", ze to neplati vseobecne, ze sa to tyka iba niekolkych kusov a podobne kecy. Potom som sa ho opytal, ci je cennikova cena definitivna, alebo je schopny nieco este "spustit". Povedal, ze cena je viac-menej definitivna a mozna zlava ma skor symbolicky charakter. Tak som mu velmi slusne povedal, ze mu ser*em na hlavu a idem auto objednat do Polska. Chlapikovi klesla sanka ked konecne pochopil, ze priesiel o kseft.
Santa Fe IV 2.2 CRDi 147kW A/T Premium (2019)
i30 III 1.6 CRDi 100kW A/T (7-DCT) NOW! (2017)
EX i40 CW 1.7 CRDi 104kW A/T (7-DCT) Business (2016)
EX i30 1.6 CRDi 85kW A/T (4st. hydrodyn.) Comfort (2009)
i30 III 1.6 CRDi 100kW A/T (7-DCT) NOW! (2017)
EX i40 CW 1.7 CRDi 104kW A/T (7-DCT) Business (2016)
EX i30 1.6 CRDi 85kW A/T (4st. hydrodyn.) Comfort (2009)
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono to dost možná nebyla ani jeho chyba. Jak už tady kdesi popsali někteří členové, kteří mají blízko k prodejcům, prodejce není ten kdo určuje cenu, určuje ji importér, a pokud v Polsku nasadí o tolik lepší cenu, že se to k nám do Československa vyplatí tahat, asi s tím příliš nenadělá. Může akorát vytvořit natolik dobrý dojem, aby sis to k němu jezdil servisovat Koneckonců, nějakou dobu zpátky to tu bylo, že si Slováci objednávali auta v ČR.
A podobně to prý dělá i Škodovka. Slyšel jsem, že lze dotáhnout novou Oktávku z Rakouska mnohem levněji než ji vyjde koupit u nás, a ještě bude lépe vybavená (samozřejmě z první ruky to nevím, takže ruku do ohně nedávám).
A podobně to prý dělá i Škodovka. Slyšel jsem, že lze dotáhnout novou Oktávku z Rakouska mnohem levněji než ji vyjde koupit u nás, a ještě bude lépe vybavená (samozřejmě z první ruky to nevím, takže ruku do ohně nedávám).
Objednáno koncem července 2009:
I30cw 1.4i cvvt Classic Plus (Nošovice):
Akční sleva dovozce -40.000, šrotovné za staré autíčko -30.000.
Od prodejce jsem po dlouhém smlouvání ještě usmlouval zdarma povinnou výbavu a koberečky + zámek zpátečky.
Doplatil jsem si metalízu +10.000
Konečná cena 314.900 (ceníkově by to bylo přes 380.000).
Bylo to ze skladových zásob, takže okamžité dodání.
Před objednávkou jsem také ještě usmlouval snížení sazby RPSN o více než 1%. Pokud kupujete na úvěr, tak to rozhodně stojí za snahu, je zbytečné cpát peníze bankám / pojišťovnám.
Při převzetí vozu jsem zjistil, že mám některé věci navíc (z výbavy Comfort): plnohodnotná rezerva + potahy sedaček jako u Comfortu, středová opěrka pro zadní sedadla (že by chyba v ceníku???).
Myslím, že super cena. Jsem zvědavý, jestli Hyundai ještě v tomto roce udělá nějakou lepší akční slevu nebo nabídne nějakou další výbavu zdarma (např. před zimou druhou sadu pneu).
I30cw 1.4i cvvt Classic Plus (Nošovice):
Akční sleva dovozce -40.000, šrotovné za staré autíčko -30.000.
Od prodejce jsem po dlouhém smlouvání ještě usmlouval zdarma povinnou výbavu a koberečky + zámek zpátečky.
Doplatil jsem si metalízu +10.000
Konečná cena 314.900 (ceníkově by to bylo přes 380.000).
Bylo to ze skladových zásob, takže okamžité dodání.
Před objednávkou jsem také ještě usmlouval snížení sazby RPSN o více než 1%. Pokud kupujete na úvěr, tak to rozhodně stojí za snahu, je zbytečné cpát peníze bankám / pojišťovnám.
Při převzetí vozu jsem zjistil, že mám některé věci navíc (z výbavy Comfort): plnohodnotná rezerva + potahy sedaček jako u Comfortu, středová opěrka pro zadní sedadla (že by chyba v ceníku???).
Myslím, že super cena. Jsem zvědavý, jestli Hyundai ještě v tomto roce udělá nějakou lepší akční slevu nebo nabídne nějakou další výbavu zdarma (např. před zimou druhou sadu pneu).
i30cw Steelgray, 1,4 cvvt, classic plus, Nošovice - koupeno 07/2009
Gratuluji,ať Ti to jezdí a vyhýbají se problémy.Jen mně trochu zaráží Tvůj motor.Já měl za to,že kombík( CW) ,se dělá nejníž s 1,6 cvvt.Jinak plnohodnotné kolo taky není žádná velká výhra.Mám je a třeba mi vadí,že se mi tam nevleze roleta,která se tam dá s neplnohodnotným kolem normálně uložit.
EDIT:Tak se omlouvám.Koukal jsem na stránky a ejhle novinka.V akčním ceníku je i motor 1,4 cvvt.
EDIT:Tak se omlouvám.Koukal jsem na stránky a ejhle novinka.V akčním ceníku je i motor 1,4 cvvt.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
mesires: auto je teda na úvěr. cena auta je příjemná, jak vyšel úvěr? jak dlouho se bude splácet a kolik celkem?
RPSN 9,2%, dal jsem splaceni 6let. Auto kupuji s vidinou, ze ho chci pouzivat dlouuuho. V pripade potreby bych jednorazove doplatil (predcasne splaceni).oKo píše:mesires: auto je teda na úvěr. cena auta je příjemná, jak vyšel úvěr? jak dlouho se bude splácet a kolik celkem?
Mesicni splatky cca 3.500 (bez pojistek!) - pristi tyden dostanu upresneni vyse splatky s pojistkou (uznali mi predchozi bonus). Povinne ruceni a havarijko pres Allianz.
Pojistky mi pijou krev nejvic ....
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
mesires to RPSN je pekelne dobre super praca..ta splatka tiez.. vela stastnych km
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Nechal jsem si allrisk od ......ale známý pojišťovny za 13700 na rok, je to teda bez čelního skla ale je v tom povinný, havarijko, krádež vozu nebo jeho části, vandalismus, živelný pohromy(vše spoluúčast 5%) a asistence po celý Evropě komplet.mesires píše:RPSN 9,2%, dal jsem splaceni 6let. Auto kupuji s vidinou, ze ho chci pouzivat dlouuuho. V pripade potreby bych jednorazove doplatil (predcasne splaceni).oKo píše:mesires: auto je teda na úvěr. cena auta je příjemná, jak vyšel úvěr? jak dlouho se bude splácet a kolik celkem?
Mesicni splatky cca 3.500 (bez pojistek!) - pristi tyden dostanu upresneni vyse splatky s pojistkou (uznali mi predchozi bonus). Povinne ruceni a havarijko pres Allianz.
Pojistky mi pijou krev nejvic ....
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
Jako soucast uveru mi CSOB leasing (nazev firmy) nabidl pojisteni komplet pres Allianz (jsem rad, protoze i predtim jsem byl u Allianzu). Povinne ruceni necely 8.000 (cca 7700) a povinne ruceni 4.500. Minimalne z toho povinneho uplatnim bonus 30%. Soucasti havarijka by mely byt i skla do 10000 Kc (ale tim si ted zrovna nejsem jisty). Jakmile mi prijde aktualizovana kalkulace tak muzu pisnout.Nechal jsem si allrisk od ......ale známý pojišťovny za 13700 na rok, je to teda bez čelního skla ale je v tom povinný, havarijko, krádež vozu nebo jeho části, vandalismus, živelný pohromy(vše spoluúčast 5%) a asistence po celý Evropě komplet.
- i30_DC
- **
- Kontaktovat uživatele:
to matysekul: 1,4i CVVT se do kombíku nedává dlouho, tuším že cca 2-3 měsíce dělá se do výbav classic, classic plus a comfort
Co se týče smlouvání slevy u prodejce, mám na to svůj názor jako vedoucí prodeje, jako prodejce ale i jako běžný zákazník. Nejdřív musím říct co chci a co přesně v tom či na tom chci a pak se můžeme bavit o slevě. Obchod musí být oboustraně výhodný. Nepochopitelný je pro mě ale zákazník, který přijde nepříjemný, volá každý den v osum večer (občas mi to nevadí) a pak si před Vás sedne a řekne že v Renultu mu dali to a to zadarmo, co mu dáme mi ( v nabídce už má slevu cca 6%). RPSN pod deset procent mi rozhodně problémy nedělá, jsem jedině rád když můžu něco takového nabídnout, ale bohužel ne všechny produkty to umožňují.
Co se týče smlouvání slevy u prodejce, mám na to svůj názor jako vedoucí prodeje, jako prodejce ale i jako běžný zákazník. Nejdřív musím říct co chci a co přesně v tom či na tom chci a pak se můžeme bavit o slevě. Obchod musí být oboustraně výhodný. Nepochopitelný je pro mě ale zákazník, který přijde nepříjemný, volá každý den v osum večer (občas mi to nevadí) a pak si před Vás sedne a řekne že v Renultu mu dali to a to zadarmo, co mu dáme mi ( v nabídce už má slevu cca 6%). RPSN pod deset procent mi rozhodně problémy nedělá, jsem jedině rád když můžu něco takového nabídnout, ale bohužel ne všechny produkty to umožňují.
moje auto -> Hyundai i30 1,4 Made in CZ barva 7F Crystal white r.v. 09
Předchozí auta -> Fiat Punto 55S r.v.99, R. Clio 1,4i r.v.00, VW Fox 1,2i r.v.08
EXvedoucí prodeje salonu Hyundai a EXprodejce vozů:-)
Nové zaměstnání -> prodejce vozů Škoda
Předchozí auta -> Fiat Punto 55S r.v.99, R. Clio 1,4i r.v.00, VW Fox 1,2i r.v.08
EXvedoucí prodeje salonu Hyundai a EXprodejce vozů:-)
Nové zaměstnání -> prodejce vozů Škoda
-
- *
Pokud není obchod pro nějakou ze stran výhodný, tak se neuzavře. Když už prodejce moc nevydělá na přímém prodeji, má šanci na servise a dalších doplňcích. Auto není houska, abych přišel a koupil za cenu, která je na krámě. Mě to srovnání "v Renaultu mi dali to a to, co Vy na to" přijde normální, samozřejmě slušně podané. Prodejce pak nabídku buď dorovná, nebo konkurenci dobře zná a zákazníkovi vychválí svůj model i za nepatrně vyšší cenu. Každá sleva z ceny auta se u normálního pracujícího člověka počítá. Tisícovky v lese nerostou a tvrdě se na ně dělá.i30_DC píše:Co se týče smlouvání slevy u prodejce, mám na to svůj názor jako vedoucí prodeje, jako prodejce ale i jako běžný zákazník.
Když jsem kupoval auto, tak jsme vybírali mezi 3my modely (ceed, i30, focus) a kromě detailů rozhodla hlavně cena. Nejhorší byl Ford s přístupem: taková je cena (akční, dle katalogu) a nazdar. Proti konkurenci byl drahý, motor horší a dolů nešel. Výbavu nepřidal. Tak hold neprodal.
Ono celé to asi vyplývá z neznalosti marží pro zákazníka, který neví, co si ještě může dovolit.
Asi je to prodejní tajemství, ale kolik ty marže u aut typu i30 vlastně jsou?
Procenta? Desítky procent? A jsou z plné ceny, nebo z té akční.
i30cw Comfort 1.6i Nošovice