LOGO + BANNER HYUNDAICLUBu
Moderátor: Moderátoři
logo + banner
mylys : hele budu se snažit to napsat bez pííí pííp .......... ale Tvoje chovaní asi odraží Tvě IQ - bez uražky ....... ale osobně si myslím že člověk jako Ty - co nic sam nenabídne jen kritizuje co jiní nabídnou je hoooodně ubohe .... nerad to konstatuju
- Reklama
Re: logo + banner
Souhlasím s ROOMem, využil bych originální logotype Hyundai, ale přenechám to někomu, kdo to s grafikou opravdu umí.
http://worldwide.hyundai-motor.com/comm ... ew/ci.html
http://worldwide.hyundai-motor.com/comm ... ew/ci.html
Naposledy upravil(a) vlkobass dne 14 pro 2006, 00:17, celkem upraveno 1 x.
www.ochranamotoru.cz
Zdravim, bohuzel ne vsichni jsou z Prahy a neznaji co pouziva firma Rezecar (i kdyz jsem na jejich webu nekolikrat byl). Sam musis ale uznat, ze vymyslet nejakou rozumnou siluetu auta, ktery by melo typizovat Hyundai a pritom nebyt moc konkretizovane na druh auta je problem. Zkousel jsem neco nakreslit, ale to byl spis "delfin" Ber to jako navrh a pokud se ti napad libil, ALE nevyhovuje ti silueta, tak ji nakresli.kejdak píše:Ahoj, nechci nikomu sahat do svědomí, ale myslím, že tato "práce" není zase tak originální. Hned jsem si říkal, že už jsem takový logo někde viděl. Můj známý má v Praze autosalon Hyundai a podobné logo používá už alespoň 5 let. Link na jeho web je rezecar.cz
Naposledy upravil(a) Jáno dne 18 říj 2005, 11:22, celkem upraveno 2 x.
mel jsem Lantru '96 1.6 16V
logo +banner
mylys + @LL !!!! : se omlouvam ale ruply mi nervy
vlkobass mi napsal : "A co se týká tvých "návrhů", tak to jsou jen ukradený a upravený obrázky z jiných webů - a to dost příšerně, to bych si nevylepil ani na hajzl.. nerad to konstatuji " //
// tak šup vymysli z hlavy něco sám
vlkobass mi napsal : "A co se týká tvých "návrhů", tak to jsou jen ukradený a upravený obrázky z jiných webů - a to dost příšerně, to bych si nevylepil ani na hajzl.. nerad to konstatuji " //
// tak šup vymysli z hlavy něco sám
Naposledy upravil(a) cypisek dne 18 říj 2005, 14:21, celkem upraveno 1 x.
Prvni rozumna prace, pekny...ale nemam to jak vytisknout...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Další dobré dílko. Já jsem to vyřešil objednávkou nálepky na podložku pod RZ v té formě, jakou vyjednal milosh na auto-samolepky.cz a nalepil ji na plast nad značku - dle vyjádření účastníků v mimoni jsem to docela trefil
Naposledy upravil(a) Hanz dne 29 dub 2006, 20:07, celkem upraveno 1 x.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........