Koukám, že jsem nastartoval pěknou debatu...
Jinak je jasný že když bych měl dítě v autosedačce za sebou, tak bych na to neměl ani pomyšlení...
Ale ruku na srdce, je léto a když člověk koukne jak vedle něj sedí pěkná slečinka, nebo pro někoho vdaná paní...
Ze sukně jí kouká kolínko... Kdo by neměl chuť zastavit někde u lesíka...
Hyundai Lantra 1,8 GT ... voňavka 92 000 najeto ... Hyundai Lantra GLS 1,6 16V 84kW, r.v. 95
Plná palba s klima... už šla do světa
Tak s pravdou ven....je mi 24. Nexie pokrtena moji uplne prvni dloudobejsi pitelkyni a momentalne soucasnou pritelkyni, Lantra J2 pokrtena mou druhou dlouhdobejsi pritelkyni a momentalne soucasnou pritelkyni a Elantra je pokrtena treti - soucasnou pritelkyni, ktera mi podle vseho jeste dlouho zustane .. tudiz jen jedna jedina a to soucasna poznala vsechny vozy, ktere jsem kdy mel... tehdy jako milenka...dnes je to nejakych 6 let
jinak v Nexii a Lantre J2 se objevili i nejake ty kratsi vztahy...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
sex v autě?? tak mě je 19 u mě docela částá věc..pořád lepší než někde na louce kde tě sežerou komáři...a pak si nemůžeš týden kleknout, protože máš podřený obě kolena..
cosi bolo a snad este cosi bude.. u Accenta ale treba davat pozor na kombinaciu tvrde plasty + podpatky... to su potom skrabance ktorych sa tazko zbavuje
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023 2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023