nesviety...
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
nesviety...
vymenil som h1 ziarovku a prestala my svietit palubovka lava parkovacka vzadu aj v predu.Mal niekto tento problem? ide o coupe 2,0 98r.v dakujem
- Reklama
Re: nesviety...
jo, měl jsem něco podobnýho, přestala mi svíti celá jedna strana, ale jak jsem to vyřešil už netušim . Klasická rada - mrkni na pojistky, na žárovky.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
pojistky su ok a zarovky takisto...moze byt zla poistka aj ked neny prepalena?mirpie píše:jo, měl jsem něco podobnýho, přestala mi svíti celá jedna strana, ale jak jsem to vyřešil už netušim . Klasická rada - mrkni na pojistky, na žárovky.
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
nekdy to na ni neni videtvlado012 píše:pojistky su ok a zarovky takisto...moze byt zla poistka aj ked neny prepalena?mirpie píše:jo, měl jsem něco podobnýho, přestala mi svíti celá jedna strana, ale jak jsem to vyřešil už netušim . Klasická rada - mrkni na pojistky, na žárovky.
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
promer ji zkouseckou, nebo propoj dratkem
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
ted: coupe '98 1,6 G4GR
Tak to bol aj moj pripad.Nebolo to vidiet ale dakujem za radu:)Dr Meduza píše:nekdy to na ni neni videtvlado012 píše:pojistky su ok a zarovky takisto...moze byt zla poistka aj ked neny prepalena?mirpie píše:jo, měl jsem něco podobnýho, přestala mi svíti celá jedna strana, ale jak jsem to vyřešil už netušim . Klasická rada - mrkni na pojistky, na žárovky.