Tak mě zase změřili :-(

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

mayq
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak mě zase změřili :-(

Příspěvek od mayq »

Aj ked kilo je kilo tak myslim ze si obstal este pomerne dobre...
Hyundai Accent `96, 1.5i 12V, 5dv. hatchback Marlborough Red

Obrázek
Reklama

Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Tak ja jsem uz skoro rok s plnym poctem, nejvice mi strhly dva body za 70 v obci (+1000Kc) a kdyz nebyl bodovy system, tak za 79km/h 200Kc a tenkrat to pro me bylo docela dost penez. Najeto mam se svymi auty pres 230tkm (40 + 120 +70) + cca 30tkm s firemnimi, tatovymi nebo jinymi auty z rodiny. Jelikoz cim dal vic jezdim na spotrebu a komfort, bodu uz se tak nebojim. Ale mam pocit, ze cim jedu normalneji, tim vic se bojim toho, ze se necham nachytat na blbosti (treba 54km/h v obci).
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Tringi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tringi »

To já jezdím jako prasátko (protože jsou mnohem větší prasata), teda pouze sám a pouze mimo město.
A teď jsem vezl kamarádku, to jsem jel jako ultra-mílius, zahnu k ní do ulice jako obvykle, a už mě měli. Ty ku*vy tam totiž daly zákaz odbočení! Ale tak pro mé pěkné oči to bylo jen za 300,- Kč. To ještě jde, ne? 8)
Hyundai Coupé 2007 Tuscani, 2.0i CVVT
Obrázek
--
blog | cv | www
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delphino »

ja si jeste pamatuju jak me v bezbodovy ere zmerili v 23:00 ze serpentyn tedy z kopce, kdy jsem jel na volnobeh, jen jsem pribrzdoval, zrovna jsem jel od pritelkyne spokojenej, zadnej umysl jet rychle a najednou zablesk a dole uz cekali 57km/hd, jeste na me, ze kdybych jel o dva min, ze by me nechali. navic jsem nemel u sebe penize a ten polis se me na rovinu zeptal jestli si to nechci vybrat..tak rikam ok, jeli za mnou asi 200metru k nejblizimu bankomatu, vybral jsem, dal jim litr a nase cesty se rozdelili..Zpatecne mi to pripada naky divny :-k
Hyundai coupe 1.6 98 16V
mirpie

Příspěvek od mirpie »

v nebodové době s čerstvým řidičákem jsem jel na R19 16V (99kW) do školy, tehdy ještě na střední. Výjezd z města do kopce, ale je tam most, co byl v opravě a snížená rychlost z 50ti na 40km/h, 50m za mostem konec obce, takže už na mostě jsem vždy měl více (je to do kopce a dobře se tam předjížděly slabší auta). Před mostem ještě křižovatka, odkud jsem vyjížděl. Do toho kopce jsem předjel asi 5 aut a na kopci policejní felda a policajt s plácačkou na mě už mával. V tu chvíli jsem tam měl trojku a asi 145km/h. No prostě prase a 18let, naštěstí je tahle éra za mnou. Samozřejmě jsem to nedobrzdil a zastavil až o 50m dál. Policajt mě doběhl, udejchanej, ale profesionálně si řekl o papíry bez zbytečných keců. No a že mi na mostě kde byla 40ka naměřili 92km/h (to jsem jel teprve na dvojku, jela kilo a prej rekordman dne, řikal mi to spolužák druhej dne, co je ho otec se znal s někým na policajtech. Prej tmavěmodrá sportovní 19ka, kterých tehdy moc vidět nebylo, ale často se pletla s obyč 8V verzí, co měla o 50PS míň). Tehdy za překročení o 30km/h se braly papíry, ale dostal jsem 500CZK pokutu. Chytl jsem dobrýho policajta....
Co mám Coupé, pokuta za rychlost žádná, vlastně žádná pokuta.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Engineer
Moderátor

Příspěvek od Engineer »

Ja som ako tak obstal dobre, lebo som uz bol spoteny ze na mna vyblafne 360€ pokuta a 2 roky zakaz soferovania.... [-o<
Ale stve ma to ze vcera som spravil vyse 60km co som jazdil jak prasa mimo mesta (Bratislava- Senec a spat), pripraveny ze z nejakeho kuta vybehne policajt a zmiereny s velkou pokutou. 8-[
Nuz a prejdem poslednu krizovatku v meste k mojmu domu myslou mi preblisne ze: "Aaa uz som doma, uz sa mi nic nemoze stat a za dve sekundy na to zrazu vyletel policajt aj s tercikom." :x
Tak za 100 € ale bez bodu =D> :twisted:

To som isiel od tatka z roboty ktr isiel po mne 15 minut, a on dosiel skor odmov ako ja, ironia co? :lol:
No nic zase rok budem slusne jazdit ako vzdy. Zatial to vychadza tak ze rocne jedna pokuta 2000,- SKK/66€ a teraz 100€.
Ale cloveka to nastve takcitak :) Takze jazdite slusne a rozmyslajte skor nez nieco spravite. :D :hyu:
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
mizerove

Příspěvek od mizerove »

každej sme asi dřív jezdili jako prasata občas. ale postupem věku a sem tam nějakým prohřeškem, nebo nějakou bouračkou se člověk srovná.
co sem koukal na net, tak passaty už pochytali a udali dost pokut. a nikdy nevíte kde zrovna kdo nebo co stojí, odkuď na Vás s tou plácačkou vyběhnou.
nedávno na moravě, někde na ostravsku dělali benga akci, dole na zemi 15 aut s obrazovkou a nahoře vrták. ten přenášel obraz live přímo dolů do aut a ti si jen počkali na hříšníka. jednomu se podařilo zátarasy prorazit, prostě jim nějak projel a dostal se v poho domů. zaparkuje u domu, vynde z auta, že půjde dom a vedle na trávníku přistane vrták a sám nejvyšší kterej tam tu akci řídil, mu vyměřil pokutu, ukázal přestupek. a bylo po ptákách :mrgreen:
saldy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saldy »

mizerove píše:každej sme asi dřív jezdili jako prasata občas. ale postupem věku a sem tam nějakým prohřeškem, nebo nějakou bouračkou se člověk srovná.
co sem koukal na net, tak passaty už pochytali a udali dost pokut. a nikdy nevíte kde zrovna kdo nebo co stojí, odkuď na Vás s tou plácačkou vyběhnou.
nedávno na moravě, někde na ostravsku dělali benga akci, dole na zemi 15 aut s obrazovkou a nahoře vrták. ten přenášel obraz live přímo dolů do aut a ti si jen počkali na hříšníka. jednomu se podařilo zátarasy prorazit, prostě jim nějak projel a dostal se v poho domů. zaparkuje u domu, vynde z auta, že půjde dom a vedle na trávníku přistane vrták a sám nejvyšší kterej tam tu akci řídil, mu vyměřil pokutu, ukázal přestupek. a bylo po ptákách :mrgreen:
:lol: dobrý.... my teď trochu popíjeli na tenisu a já šel domu pěšky, známej si neuvědomil, že už tejden bydlí jinde a jen domu přes celý město, no a za zatáčkou cajti, už už myslel, že stavěj jeho ale bylo to na auto před ním i když jelo taky 50. V tu chvíli by prej mohl strachy prdelí štípat kably a kdyby do něj někdo vrazil vidle tak by to necejtil :mrgreen:
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
Odpovědět

Zpět na „Pokec“