noo cece nevim jak ty, ale ja toho moc pri psani na forum nenakecamRasty píše:budeš držet bobříka mlčení a že to nevydržíšJirka1 píše: už jsem ticho
Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Pro Kryglíka : Ani ne, spíš jak si tak matně vzpomínám byl tam poměrně strmý kopec a dole dost ostrá zatáčka. Návěsy s elektronikou a přetížené Zily a V3S-ky s vleky tam dost bruslily. Obzvlášť pikantní piruety tam předváděly Tatry které táhly 60kW elektrocentrály. Myslím že místní obyvatelé by si uměli vzpomenout....
Jo,jo a kort když jsme vždycky proti Mrákovu hráli fotbal!!Kyrglik píše:No,nevím ¨jak se to Hanzovo město vyslovuje,ale Kousek znám vesnici Mrákov a dřív to byl Mrdákov Ivan může potvrdit že nekecám Takže proč by nemohla být třeba Pí.ava??
Víš,že teď za Mrákov chytá Roman Škampa?? Můj dlouholetej kámoš!!
Maj božskýho trenéra a ten se svou řečí nezapře odkud pochází!! Naposledy když jsem je viděl u nás v Krchlebech!Tak mrákovskej trenér sežral vzteky rozhodčího!! Bylo do... však to znáte všici!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Já na vojně nebyl a největší auto co jsem měl na starost byl Zetor a to ještě jenom na jedničku..Ale určitě bych to zmáknul i tankFranta píše:Pro Kryglíka : Ani ne, spíš jak si tak matně vzpomínám byl tam poměrně strmý kopec a dole dost ostrá zatáčka. Návěsy s elektronikou a přetížené Zily a V3S-ky s vleky tam dost bruslily. Obzvlášť pikantní piruety tam předváděly Tatry které táhly 60kW elektrocentrály. Myslím že místní obyvatelé by si uměli vzpomenout....
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Proč nadávat?? Aspoň máte, bejci, vo čem tlachat Vona ta naše díra se ve finále menuje ouplně jináč, ale to, jak to tady tak čtu, není vlastně podstatný...Jirka1 píše:Jo hoši, počkejte, až se tu objeví Hanz, ten bude koukat a nadávat
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Vidíš Jirko???On je Hanz holubičí klidná povaha.To dřív uvidíš čápa pěstí do zdi bušit než naštvanýho HanzeHanz píše:Proč nadávat?? Aspoň máte, bejci, vo čem tlachat Vona ta naše díra se ve finále menuje ouplně jináč, ale to, jak to tady tak čtu, není vlastně podstatný...Jirka1 píše:Jo hoši, počkejte, až se tu objeví Hanz, ten bude koukat a nadávat
Hyundai Coupé 2.0 16v