Problém automatického rosvietenie svetiel.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
-
Problém automatického rosvietenie svetiel.
Zdravím, práve sa mi stala taká vec, že mi prestali automaticky vypínať svetlá po vybratí kľúča zo spínacej skrinky, musím ich vypínať manuálne. Nevie niekto čo to môže byť? Upozornil ma až sused keď mi svietili svetlá celý deň.
- Reklama
Re: Problém automatického rosvietenie svetiel.
jednou nebo dvakrát se mi to taky stalo, výpínám manuálně, lampu v autě mám taky vyplou, je to lepší jak auto furt kontrolovatyosarian77 píše:Zdravím, práve sa mi stala taká vec, že mi prestali automaticky vypínať svetlá po vybratí kľúča zo spínacej skrinky, musím ich vypínať manuálne. Nevie niekto čo to môže byť? Upozornil ma až sused keď mi svietili svetlá celý deň.
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sviteji ti porkovacky nebo i potkavacky??yosarian77 píše:Zdravím, práve sa mi stala taká vec, že mi prestali automaticky vypínať svetlá po vybratí kľúča zo spínacej skrinky, musím ich vypínať manuálne. Nevie niekto čo to môže byť? Upozornil ma až sused keď mi svietili svetlá celý deň.
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
-
Svietili mi aj parkovačky aj stretávacie na druhy deň som to skúsil znova a už to funguje, ale asi navštívim servis ako stále kontrolovať či sa cez noc nevybije baterka ..
Vcera se mi stalo to same - kolega prijde do prace a rika mi, ze mi sviti svetla, tak jsem to letel vypnout.
Dneska to funguje normalne, tak nevim...
Budu to muset hlidat nebo manulane vypinat, ale to se obavam to obcas pak zapomenu zapnout.
Budu to muset hlidat nebo manulane vypinat, ale to se obavam to obcas pak zapomenu zapnout.
Tak si tam nalep takovy ty cedulky ''Rozsvit svetla'' jak mivaj duchodciMZagora píše:Vcera se mi stalo to same - kolega prijde do prace a rika mi, ze mi sviti svetla, tak jsem to letel vypnout.
Ja je zapinam i vypinam manualne a zatim vzdy ja blikam na nekoho nez nekdo na me at si rozsvitim
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
to asi vystupujes inymi nez vodicovimi dvermi.. pretoze po vytiahnuti kluciku zapalovania pri zapnutych svetlach svietia parkovacky.. po otvoreni vodicovych dveri svetla zhasnuMZagora píše:Vcera se mi stalo to same - kolega prijde do prace a rika mi, ze mi sviti svetla, tak jsem to letel vypnout.
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Tj. dobrej TIP, diky! - Tady je nekdy velky problem zaparkovat a zrovna jsem stal na fleku, kde jsem musel vylezt stranou u spolujezdce. Tak na to budu davat bacha.Mexican píše:asi vystupujes inymi nez vodicovimi dvermi.. pretoze po vytiahnuti kluciku zapalovania pri zapnutych svetlach svietia parkovacky.. po otvoreni vodicovych dveri svetla zhasnu
To myslis vazne nebo je to ironie?MZagora píše: Tj. dobrej TIP, diky! - Tady je nekdy velky problem zaparkovat a zrovna jsem stal na fleku, kde jsem musel vylezt stranou u spolujezdce. Tak na to budu davat bacha.
i30 1.4 + kn, 12/2007
Nedeje sa to len pri určitek kombinácii a poradí úkonov?Napr. skôr ako vypneš klučik, otvoríš dvere,potom vytiahneš klúčik a zabuchneš.Ja nič, ja len ,že či nedochádza k niečomu takému,ako keď chceš nechať po vybratí klúčika svietiť parkovačky .(aj keď tlmené , by ti malo vypnúť)
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Žádná ironie: Má pravdu ten chlapec (bonmot ze známého filmu), opravdu existuje logika vypínání parkovaček svazbená s polohou přepínače, klíčkem a dveřmi řidičelaufas píše:To myslis vazne nebo je to ironie?MZagora píše: Tj. dobrej TIP, diky! - Tady je nekdy velky problem zaparkovat a zrovna jsem stal na fleku, kde jsem musel vylezt stranou u spolujezdce. Tak na to budu davat bacha.
4) 2/2020: Mazda 6 Revolution 2,0i s manuálem
3) 9/2015: Toyota Corolla
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
3) 9/2015: Toyota Corolla
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Ano ano. Vytánout klíček nestačí. Musí se ještě otevřít dveře u řidiče. Až pak parkovačk zhasnou.
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Ja jen ze me prekvapuje, ze nevi o zhasinani pri otevreni dveri ridicemechoun píše:Žádná ironie: Má pravdu ten chlapec (bonmot ze známého filmu), opravdu existuje logika vypínání parkovaček svazbená s polohou přepínače, klíčkem a dveřmi řidičelaufas píše:To myslis vazne nebo je to ironie?MZagora píše: Tj. dobrej TIP, diky! - Tady je nekdy velky problem zaparkovat a zrovna jsem stal na fleku, kde jsem musel vylezt stranou u spolujezdce. Tak na to budu davat bacha.
i30 1.4 + kn, 12/2007
laufas: to este nevis, jak dlouho to trvalo me, nez jsem to zjistil... driv jsem prijel, zhasnul svetla a odesel..prisel jsem do auta, zapnul klicek, nastartoval, rozsvitil - proste zvyk z predchozi Lantry...vicemene nahodou jsem prisel na to, ze muj staricky vuz tohle ma - zhasnul jsem motor, vytahnul jsem klicek, ale nezhasnul, ale po otevreni dveri se ozvalo "cvak" relatka a hne jsem to zacal testovat...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Nevedel , ale ted uz to vim . Holt zacatecnik... Fungovalo to, tak jsem nepatral po duvodech, az jsem jednou vylez netradicne...laufas píše:Ja jen ze me prekvapuje, ze nevi o zhasinani pri otevreni dveri ridice