Style - nefunkcni vyhrivani zrcatek
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Style - nefunkcni vyhrivani zrcatek
Vazeni,
nesu spatnou novinu ze servisu. Me auto i20 Style NEMA vyhrivana zrcatka. Toto podezreni jsem pojal diky chladnym ranum a orosenym zrcatkam, ktere se proste nevysusili a proto zajel do servisu.
1. Tam vyzkouseli vyhrivani jednoduse prilozenim ruky - zrcatko nehralo.
2. Kontrola kabelaze - kabely na vyhrivani tam nebyly.
3. Kontrola vlastniho zrcatka - ejhle ani topne teleso tam neni.
Takze byl kontaktovan importer, protoze dle ceniku zrcatka maji byt vyhrivana (nejen elektricky sklopna a ovladana). Importer rekl ze opravdu maji byt vyhrivana.
Ale ejhle ani druhe auto v autosalone ve vybave Style nemelo vyhrivana zrcatka. Dalsi zkontrolovana i20 zrcatko vyhrivane mela a jde to opravdu jiz po chvilce pri prilozene ruce poznat.
Proto doporucuji ti co mate Style - nastartovat, zapnout vyhrivani zadniho okna a prilozit ruku na zpetne zrcatko (ne na slunci samozrejme). V zime kdyz zjistite ze vam to nefunguje, vam to uz bude houby platne
Vypada to i tak ze se nikomu nebude chtit dodelavat kabelaz - ale pro mne osobne jsou vyhrivana zrcatka nenahraditelna, uvidime jaky postup vymysli importer.
Prosim piste zde pouze sve zkusenosti s timto problemem.
nesu spatnou novinu ze servisu. Me auto i20 Style NEMA vyhrivana zrcatka. Toto podezreni jsem pojal diky chladnym ranum a orosenym zrcatkam, ktere se proste nevysusili a proto zajel do servisu.
1. Tam vyzkouseli vyhrivani jednoduse prilozenim ruky - zrcatko nehralo.
2. Kontrola kabelaze - kabely na vyhrivani tam nebyly.
3. Kontrola vlastniho zrcatka - ejhle ani topne teleso tam neni.
Takze byl kontaktovan importer, protoze dle ceniku zrcatka maji byt vyhrivana (nejen elektricky sklopna a ovladana). Importer rekl ze opravdu maji byt vyhrivana.
Ale ejhle ani druhe auto v autosalone ve vybave Style nemelo vyhrivana zrcatka. Dalsi zkontrolovana i20 zrcatko vyhrivane mela a jde to opravdu jiz po chvilce pri prilozene ruce poznat.
Proto doporucuji ti co mate Style - nastartovat, zapnout vyhrivani zadniho okna a prilozit ruku na zpetne zrcatko (ne na slunci samozrejme). V zime kdyz zjistite ze vam to nefunguje, vam to uz bude houby platne
Vypada to i tak ze se nikomu nebude chtit dodelavat kabelaz - ale pro mne osobne jsou vyhrivana zrcatka nenahraditelna, uvidime jaky postup vymysli importer.
Prosim piste zde pouze sve zkusenosti s timto problemem.
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
- Reklama
Re: Style - nefunkcni vyhrivani zrcatek
Já dnes zavřel dveře u řidiče a zrcátko vypadlo, naštěstí na trávu. A teď to bude vypadat, že jsem byl zvědavý a zrcátko vyndal sám.
Takže zítra žhavím servis a po opravě dám vědět, jak jsem dopadl.
Takže zítra žhavím servis a po opravě dám vědět, jak jsem dopadl.
to tam nacvakneš sám
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Tak já už tuhle funkci zrcátek mám odzkoušenou letos v březnu jak mrzlo,
takže mi to funguje.
takže mi to funguje.
Hyundai I20,1.4/74 kw comfort,dark grey-od 18.3.09
jirikstbk ty vyhrivana zrcatka taky bohuzel nemas to jde videt od pohledu. I kdyz mozna ten zeleny a cerveny drat.... ale na tom zrcatku zezadu nejde videt topne teleso.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Blba otazka - kde je psano, ze maji byt vyhrivana? Ted jsem zapochyboval...
Kazdopadne jsem nahodou narazil na jinou nemilou vec - v zamysleni jsem sel k autu a odemknul ho klicem (nevim, jak se to stalo, ze jsme nezmacknul dalkove odemykani a normalne strcil klic do zamku)... Auto se odemklo, pritelkyne otevrela dvere a rozerval se alarm... ??? V patek jedu do servisu vyzvednout kola, takze musim toto jeste overit (treba se musi prvni otevrit dvere ridice - odemykal jsem u ridice a prvni se otevreli dvere u spolujezdce) + zkontrolovat ty zrcatka...
btw. a kdyby me chtel nekdo politovat, tak uz mam u praveho predniho svetla par slusnych skrabancu - v servise musim objedat korekcni tuzku na zamalovani
Kazdopadne jsem nahodou narazil na jinou nemilou vec - v zamysleni jsem sel k autu a odemknul ho klicem (nevim, jak se to stalo, ze jsme nezmacknul dalkove odemykani a normalne strcil klic do zamku)... Auto se odemklo, pritelkyne otevrela dvere a rozerval se alarm... ??? V patek jedu do servisu vyzvednout kola, takze musim toto jeste overit (treba se musi prvni otevrit dvere ridice - odemykal jsem u ridice a prvni se otevreli dvere u spolujezdce) + zkontrolovat ty zrcatka...
btw. a kdyby me chtel nekdo politovat, tak uz mam u praveho predniho svetla par slusnych skrabancu - v servise musim objedat korekcni tuzku na zamalovani
Old: i20, 1.4 Style, Ice blue + modry interier (budiž mu země lehká)
New: Renault Megane Grandtour III GT220, 2.0 (162kW)
No asi to psali v ceníku výbav ,
já mám comfort,a taky to tam bylo psané.
já mám comfort,a taky to tam bylo psané.
Hyundai I20,1.4/74 kw comfort,dark grey-od 18.3.09
Dálkou vypínáš taky alarm.Takže pokud jsi odemkl klíčem,začne alarm náležitě reagovat,protože je stále zapnutý.Aspoň sis vyzkoušel,že ho máš.Mně to trvalo několik týdnůx-bat píše:.....narazil na jinou nemilou vec - v zamysleni jsem sel k autu a odemknul ho klicem (nevim, jak se to stalo, ze jsme nezmacknul dalkove odemykani a normalne strcil klic do zamku)... Auto se odemklo, pritelkyne otevrela dvere a rozerval se alarm... ...
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Jojo, aspon jsem zjistil, jaky ma zvuk Jsem na aute alarm nikdy nemel, takze zkusenosti nemam... kazdopadne mi to prijde divne - co mam jako delat, kdyz mi dojde na druhe strane republiky uprostred lesa baterka??? ok, konec reci mimo tema...
Prave vyrazim ven, vyzkousim ty zrcatka...
Prave vyrazim ven, vyzkousim ty zrcatka...
- black_sheep
- Moderátor
to jsem taky nevedel, ale je tam cece nekde magicke tlacitko ve sloupku rizeni ktere to deaktivuje (mozna teda - pac lantroj ho ma a poradili mi to v hyundaii)
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Panove, tohle tema je fakt jen ohledne problemu se zrcatky.
Jinak v seznamu vybav je u Style uvedeno vyhrivane zrcatka. Najdes to zde v PDF souboru ktery obsahuje kupodivu prave tohle, kdezto v informacich na webu to zmizlo. Kazdopadne to ma byt ve vybave Style a Comfort. (v PDF je uvedeno jen Classic a Style)
Proste doporucuju se na to zamerit a udelat si screenshoty. Muj prodejce to ma vse vytisteno a uznal ze se jedna o opravnenou reklamaci - a to i po konzultaci s dovozcem.
Jinak v seznamu vybav je u Style uvedeno vyhrivane zrcatka. Najdes to zde v PDF souboru ktery obsahuje kupodivu prave tohle, kdezto v informacich na webu to zmizlo. Kazdopadne to ma byt ve vybave Style a Comfort. (v PDF je uvedeno jen Classic a Style)
Proste doporucuju se na to zamerit a udelat si screenshoty. Muj prodejce to ma vse vytisteno a uznal ze se jedna o opravnenou reklamaci - a to i po konzultaci s dovozcem.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Přehlídl jsi se o sloupec. Vyhřívané jsou v ceníku pro CLASSIC PLUS a STYLE. COMFORT a CLASSIC mají čárku.
Neprehlidl jsem se. V puvodnim ceniku je Comfort s vyhrivanymi a ma je i ve skutecnosti - overeno v showroomu. Kazdopadne je problem se zrcatky u vybavy Style.
Pokud ti funguji tak to neres. Asi je to problem jen par aut.
Pokud ti funguji tak to neres. Asi je to problem jen par aut.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Tak jsem zrcatka vcera zkousel, ale pri temer 30 stupnich venku to byl trochu problem Zajima me, za jakou dobu jsem schopny rozpoznat, ze zrcatka topi? Rekneme, ze jsem vcera behem 3 minut nic znatelneho nezpozoroval...
Druha vec je, ze ten cenik je z 1.8.2009... jak to bylo v ceniku, ktery vychazel kolem velikonoc? V te dobe jsem byl auto objednavat a vim, ze se ze dne na den cenik menil, takze jsem ten novy ani poradne neprostudoval - resp. prostudoval, ale na tema "zrcatka" mi muj mozek hlasi error
Druha vec je, ze ten cenik je z 1.8.2009... jak to bylo v ceniku, ktery vychazel kolem velikonoc? V te dobe jsem byl auto objednavat a vim, ze se ze dne na den cenik menil, takze jsem ten novy ani poradne neprostudoval - resp. prostudoval, ale na tema "zrcatka" mi muj mozek hlasi error
Mám i20 comfort objednáno v dubnu vyzvednuto v červenci, pokud zjistím že nemám vyhřívaný zrcátka, je to podnět k reklamaci? díky
i20 Comfort 1,2 4000km