Nahradní díly ?! -PROBLEM.
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Nahradní díly ?! -PROBLEM.
Zdravím taky máte problém sehnat díly na vaše auto/mašinu ?? ..nevim jestli mám jen ja takovou smůlu ale ať sháním něco na nakladák, motorku, osobák ve většině případů se mi dostanou do ruky uplně jiný díly....už mně to fakt začíná srát..objednam něco ..prvně je strašnej problem zvednout prdel a jit se potom podívat..pak mně začnou přesvědčovat že potřebuju něco jinýho pak to objednaj..pak se 14dni nic neděje a pak dojde uplně něco jinýho....už mi v dílně leží kopa dílů na nevim co všechno a to co potřebuju nemám....takže nevíte někdo kde se daj v ostravě a okolí sehnat díly na auta? motorky? internetové obchody nepište to mám ještě horší skušenost...dík moc.. ..
PS: hlavně že ELIT, a APM nám daj kopu reklamních pičovin ..(montérky beru ty sou fakt dobrý ) ale nakonec neseženou díly na nic jinýho než octavie fakt nechapu
PS: hlavně že ELIT, a APM nám daj kopu reklamních pičovin ..(montérky beru ty sou fakt dobrý ) ale nakonec neseženou díly na nic jinýho než octavie fakt nechapu
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Renault Magnum 440 kozel
- Reklama
Re: Nahradní díly ?! -PROBLEM.
Zase takový problémy nemám, když to přeženu, tak z 15 dílů 1 nepasuje, ten hned vracím dodavateli, takže v tom nevidím problém. A že něco nesedí se nedivím, jednak bývají chyby v katalozích a pak zvlášť Italové/Francouzi tam prásknou co jim zrovna přijde pod ruku, takže díly pak nesedí ani podle origo čísel a nezbývá než vadný díl vytáhnout a hledat dle něj nový - typický příklad jsou krokové motorky, tam už jsem vcelku sběhlej a když chce zákazník na Peu406, tak mu rovnou říkám, že objednáme na Peu306, protože origo P406 mu tam pasovat nebude
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
tak to máš štěstí....ja dělal GO převodovky PRAGA...bylo tam hodně ložisek ..a minimálně polovina byla špatných...pak čepy na sonatu taky špatný..pak lamely na motorku kawu ninju a oni mi poslali 5 lamel jak na babetu..to snad musí byt jasne že to neni ono...pak plexisklo na motorku..taky nepasovalo...abych nezapomněl ještě na gufera na kliku na motarda...prostě moh bych pokračovat donekonečna...asi mám jen ja takovou smůlu..co objednám to je špatně a je jedno kde objednávám...objednávám podle vin kodu..a pořád je něco špatně ...asi mám jen ja takovou smůlu ..ale už mi z toho fakt jebe ....a ty děláš v peugeotu?
Renault Magnum 440 kozel
Renault Magnum 440 kozel
Kony5: on je hlavne problem v lidech a asi muzu i konkretizovat, on je problem ve skladnicich. To jsou neuveritelni smejdi, co si dovoli dat do krabic a poslat zakaznikovi. Neni problem obdrzet pouzity, skutecne provozem pouzity, dil nebo dil uplne jiny, uplne odlisny, ale krabice je vzdycky spravna....mesicne objednam cca 100 dilu, zatim jsem vracel jen dily urcene na moje auta, coz je taky paradox. To, co jsem objednaval pro cleny klubu nebo jinym zakaznikum, bylo vzdycky v poradku - nedavno R.e.d.m.a.n.o.v.i jsem na Accena objednaval cca 10 dilu najednou a pry mu vsechno sedlo, coz me (a asi i jeho) potesilo.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
v Peugeotu nedělám, ale roky se věnuji hodně italským a francouzským autům, resp. na ně jsem schopen toho sehnat nejvíc. Jinak je to jak píše Hardcam. Dnes je navíc problém, že vše hodně se obchoduje po netu a řada provozovatelů e-shopů nemá ani páru o věcech, který prodávaj.
Dokonce i v kamenným krámě se mi stalo, že jsem chtěl brzdový destičky a mladík mi suverénně přinesl vzduchový filtr. Shodou okolností to mělo podobný kod výrobce jako ty destičky.
Nebo podobně po telefonu:
- Kolik těch destiček potřebujete?
- říkám: "No sadu na nápravu, takže čtyři destičky."
A pak mi domů přijdou čtyři sady destiček, rozuměj 16 kusů destiček.
a tak dále
Dokonce i v kamenným krámě se mi stalo, že jsem chtěl brzdový destičky a mladík mi suverénně přinesl vzduchový filtr. Shodou okolností to mělo podobný kod výrobce jako ty destičky.
Nebo podobně po telefonu:
- Kolik těch destiček potřebujete?
- říkám: "No sadu na nápravu, takže čtyři destičky."
A pak mi domů přijdou čtyři sady destiček, rozuměj 16 kusů destiček.
a tak dále
Audi A8 4.2Q
Zatim jsem mel problemy sehnat jen nejake dily na CRDicka, nakonec to muselo doputovat z Polska. Jinak na starsi korejce je fakt skoro vsechno, o Evropskych autech nemluve, na to je vsechno, jenze je toho tolik, ze se dily za podobny penize sezenou na kazdym rohu.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
no o skladnících mi mluv..jezdím s nakladakem..a většinou vozím zemní substráty...palety nejlehčí 800kg(mulč) a 1500kg substraty...a skladnici mně to kolikraj nechaj tahat z auta na rampu oybč vozíkem...podotýkám že jezdím s liazkou na perách a já ci to spustit šikmo nemožu...a tahat po te staré podlaze tunu a pul paletu do kopce je fakt paráda..nemluvně o tom že je to nemožný většinou... .....oni tomu fakt nerozumí a nevim proč tam sou..navíc sou otravení...když jim něo vytkneš nechaj tě třeba 3 hodiny čekat...a když je pátek 2 hodiny ...já sem 150km od domova ještě mám naložit a stihnout ze do 5 vrátit domů...tak to sou fakt nervy ...a pak ještě přijist a takovýho člověka vidět v prodejně ...fkat je to hruza...hardcam...takže přes tebe by byli díly na Hyundai možný? stím že by mi přišly věci co potřebuju ?..to bych fakt ocenil protože to sou pro mně hrozné nervy to shánět...
Renault Magnum 440 kozel
Renault Magnum 440 kozel
jinak od 17:00 v pátek je zakaz jizdy kamionu...kdybyste nevědli aby ste to pochopily...a nemyslleli že spěchám domu na pivo "při patku"
Renault Magnum 440 kozel
Renault Magnum 440 kozel
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo skladníci, v práci mimo jiné mám na starosti logistiku a někdy mi zůstává rozum stát, když musím poslat řidičovi těžkou partu na vykládku, protože milostpán skladník nemůže trochu myslet a tou ještěrkou to jako fakt nejde pane ...
No a spedice náhradních dílů, darmo mluvit, sám jsem byl svědkem toho jak skladníci balili velkou zakázku ... hmmm deset položek, máme jich děvět, kde je ta desátá? Kuwa kdo se s tím má hledat a počítat, no nevadí devět je skoro deset, zabouchnout rychle krabici do balicího listu v klídku napsat komplet deset položek a hybaj, musím jít dnes brzo dom, v telce je fotbal ... Nebo jiný případ, přijde nám zakázka v krásné nepoškozené krabici, nárazová a náklonové čidla v pořádku. Technik krabici rozbalí na najde deset menších krabic rozdrbaných od vidlí vysokozdvihu apod. Kdo dělá nebo dělal v logistice ví své ...
No a spedice náhradních dílů, darmo mluvit, sám jsem byl svědkem toho jak skladníci balili velkou zakázku ... hmmm deset položek, máme jich děvět, kde je ta desátá? Kuwa kdo se s tím má hledat a počítat, no nevadí devět je skoro deset, zabouchnout rychle krabici do balicího listu v klídku napsat komplet deset položek a hybaj, musím jít dnes brzo dom, v telce je fotbal ... Nebo jiný případ, přijde nám zakázka v krásné nepoškozené krabici, nárazová a náklonové čidla v pořádku. Technik krabici rozbalí na najde deset menších krabic rozdrbaných od vidlí vysokozdvihu apod. Kdo dělá nebo dělal v logistice ví své ...
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
Kony5: cokoliv, kdykoliv...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Já když něco sháním, většinou to najdu tady: http://www.intercars.cz/
A tady máš kontakt s adresou i otvíračkou:
Pobočka Ostrava :
Inter Cars Česká republika s.r.o.
Vratimovská 659
718 00 Ostrava
Tel.: (+420) 596 237 386; (+420) 596 237 387
Fax: (+420) 596 237 334
Mobil: (+420) 602 201 224
E-mail: ostrava@intercars.com.pl
Otevírací doba: Po-Pá: 8:00-18:00, So: 8:00-12:00
Už mám od téhle firmy pár věcí na Sonatu a některé dokonce i origo Hyundai.
A tady máš kontakt s adresou i otvíračkou:
Pobočka Ostrava :
Inter Cars Česká republika s.r.o.
Vratimovská 659
718 00 Ostrava
Tel.: (+420) 596 237 386; (+420) 596 237 387
Fax: (+420) 596 237 334
Mobil: (+420) 602 201 224
E-mail: ostrava@intercars.com.pl
Otevírací doba: Po-Pá: 8:00-18:00, So: 8:00-12:00
Už mám od téhle firmy pár věcí na Sonatu a některé dokonce i origo Hyundai.
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS