Staré lego, které už překáží ?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Staré lego, které už překáží ?
laufas: nerikej mi, ze si tam nechodis tajne stavet?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
PRESNE tak harde tak to si muzeme podat ruce mam na to i stejny nazor. ja mel nejslozitejsi akorat vlacky s trafem, to totiz v zadnem meste nemuze chybet! nemocnice je treba kua stara, asi druha stavebnice co jsem mel. takova ta s tou strechou vpravo pro sanitku, operacnim salem vlevo a druhym patrem kde byl "kanclik"?? co si tak pamatuju tak leta potom zadnou jinou nemocnici v nabidce nemeli narozdil od hasicu a policajtu, tak si rikam ze ma treba i sberatelskou hodnotu. tak ty si dost vazim jako velmi cenny akorat k ni nevim jestli bude dochovanej planek nikdy jsem z toho ani nestavel zadne vetsi alternativy nez ty original stavby, bylo to tak stejne nejkrasnejsi. taky se mi moc libila benzinka s myci linkou s kartacema, hmm, to mi nejak zustalo do dospelosti prvni lego system co jsem mel po duplu byla opravna motocyklu a kol, takova mala zluta.. silene stara - z osmdesatejch let a to bylo neco to sehna tenkrat vim jak jsem na to ziral v tech nemeckejch katalogach.. ty jo!Hardcam píše:black: vsak ja byl vasnivej lego sberatel, dodnes prakticky vsechno mam kompletni. Hlavne pak polcajty, hasice, nemocnice, pak zlutou edici - cistic chodniku a podobne, Nemel jsem moc v oblibe ty velikansky auta na ovladani, je to kladicky lego. A prodat to nelze, byly to darky od nasich k Vanocum a tak bych to rad predal dal.
ma to pro me osobni hodnotu protoze to jsou darky od vsech pribuznejch a cely pohromade to je fakt hodnotny.. taky to o me vsici vedeli tehda takze jsem byl takovy Lego guru.. necekal bych ze tohle tema tady nekdo vytahne, v podstate jsem si na to ani nekolik let nevzpomnel ze neco takovyho tam na pude je. az budou deti tak verim ze v tom budou poracovat.. nojo tak jsem si zazpominal hehe
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Jojo, zelenej podstavec, vpravo radoby sediva silnice, prujezd pro sanitku, prizemi, prvni patro a ze zadni strany nemocnice nebyla stena....policejni stanici jsem mel v podobnym stylu + jedna cela na samostatnym podstavci + zralok, byla to jakoby pristavni policie. Hasici to samy, jen to melo garaze dve s modre prosklenyma roletovyma vratama, jinak to samy. Jinak jedinou vec na trafo jsem mel jerab, trafo funguje stale.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Prave ze ne, ale tolikrat jsem mel sileny choutky!Hardcam píše:laufas: nerikej mi, ze si tam nechodis tajne stavet?
Jo a prej to je dobry na mozek.
Nejak to rozsiruje kreativitu, ne? Safra tech staveb co uz jsem mel, ja budu kreativni az beda
i30 1.4 + kn, 12/2007
- black_sheep
- Moderátor
tak nemocnici mame stejnou a ty hasice asi taky - jedna garaz mela prosklenou strechu a druha tam mela heliport policajty mam dvakrat no, jedny ty pristavni (jako ty) a pak takovou vysokou budovu z vezenim, to bylo jedno z tech novejsich. jerab jsem nemel, jen prekladac na kontejnery k nakladnimu vlaku. mel jsem vlastne dva vlaky - jeden nakladni a druhej osobniHardcam píše:Jojo, zelenej podstavec, vpravo radoby sediva silnice, prujezd pro sanitku, prizemi, prvni patro a ze zadni strany nemocnice nebyla stena....policejni stanici jsem mel v podobnym stylu + jedna cela na samostatnym podstavci + zralok, byla to jakoby pristavni policie. Hasici to samy, jen to melo garaze dve s modre prosklenyma roletovyma vratama, jinak to samy. Jinak jedinou vec na trafo jsem mel jerab, trafo funguje stale.
I ❤ cars
a nikdo teda nic k prodeji?
- R.e.d.m.a.n.
- **
- Kontaktovat uživatele:
ee akorat si vsem otevrel vzpominky na maldikukik píše:a nikdo teda nic k prodeji?
/-/Yundai Accent 1997 , třídvéřko , 1.3i 12 ventil , tmavě červený , uz to valim přes 205 000
- black_sheep
- Moderátor
asi tak.
I ❤ cars
Zkus Aukro, ale myslim si, ze kdo to ma doma uz par let, ten to jen tak neproda...pro me osobne to ma nevycislitelnou hodnotu, prakticky muzejni.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
to si myslim ze pro vetsinu, a navic to kazdej nechava pro svy deti / vnoucata, to se nikdy neztrati.Hardcam píše:Zkus Aukro, ale myslim si, ze kdo to ma doma uz par let, ten to jen tak neproda...pro me osobne to ma nevycislitelnou hodnotu, prakticky muzejni.
I ❤ cars
Aktulne foto Vašeho lega
- Přílohy
-
- 30082009597.jpg (101.96 KiB) Zobrazeno 675 x
-
- 30082009596.jpg (68.97 KiB) Zobrazeno 675 x
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tu je foto mojho lega ktore je uz postavene nejakych 7 rokov
- Přílohy
-
- P1030271.JPG (158.71 KiB) Zobrazeno 671 x
-
- P1030270.JPG (113.74 KiB) Zobrazeno 671 x
-
- P1030269.JPG (109.74 KiB) Zobrazeno 671 x
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Engi.. : johoo hezkee
majlo : truck :_ ) hodne starej asi
majlo : truck :_ ) hodne starej asi
lego lego to já za mlada neznal(normalizace) ale už ve školce jsme stavěli něco podobnýho nemělo to moc variat jen kostičky a obdelníčky žádný stomečky,pajdulci atakpodobně jo a taky to rádo praskalo ale byl to podobný system nu ale zaboha nevím jak se to menovalo nejspíš nijak
Matrix 1.5 CRDi VGT
Za Tebe byl Merkur nebo Cheva,ne? A nedelej ze sebe starouse:) a az zase budes mit zizen na pivo, vis, kde me hledat:D
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP