zkušenosti s opravama koroze (u Hujera)? shrnuti 1.prispevek
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: zkušenosti s opravama koroze (u Hujera)? shrnuti 1.prispevek
Jinak sem rad ze se me zastanou i rozumni lide ktere jsem vzivote nevidel(to rikam proto,aby ta zas Bleck nak nenapadl) jako je napriklad Mexican,atd.kteri chapou celou situaci.Za to jim Dekuji.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Sonata 2.0 2002
- Reklama
Jinak mi jeste rekni Blecku jestli bylo fer jednani prijet a reklamovat odreny bok a tvrdit ze to je spatne nalakovane,kdyz to bylo odrene od nejakeho parkovani?Tomuhle ja napriklad rikam svinarna prvni kategorie.Kdybych sem vedel jaka ses svine,tak ti na auto ani nehrabnu,jedine kdyz to bude vse na papire aby bylo dano co je psano.Toho ted nejvice lituji.holt jsem starej vul,kterej chtel pomoct studakovi,kterej nema moc penez,jak me tvrdil!
Zmoji stany definytivne koncim ja tuto debatu.Nema to smysl.A jen ti reknu a budu si za tim stat jestli me chces osocovat nebo nekoho zmich pribuznych ze krademe a tak dal tak si te najdu a pak se dej vule bozi.Jedine co tady muzes prohlasovat,a cemu ja nemuzu zabranit i kdyz to neni pravda, ze lzu JA,nikoho jineho do tohoto problemu netahej protoze si jednal o oprave jen se mnou.
Zmoji stany definytivne koncim ja tuto debatu.Nema to smysl.A jen ti reknu a budu si za tim stat jestli me chces osocovat nebo nekoho zmich pribuznych ze krademe a tak dal tak si te najdu a pak se dej vule bozi.Jedine co tady muzes prohlasovat,a cemu ja nemuzu zabranit i kdyz to neni pravda, ze lzu JA,nikoho jineho do tohoto problemu netahej protoze si jednal o oprave jen se mnou.
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
Látování dlouhou životnost nemá a cena je jejich problém osobně si myslím,že za 12 000,-Kč moc muziky nebude.Kdybych měl brečert co v životě nebylo podle mých představ tak brečím do dnes.Vemte si ponaučení-nelátovat a nedělat nic pro kamarády a příbuzenstvo/vlastní zkušenost mám a Hujer jí získá/.
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
Prosim tez nezamikat,chci znat dalsi nazory.
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
Nebudu hodnotit tuto práci ale s Hujerem vždy vše ok., ochota vždy pomoci a cenu vždy dal předem tak se může každý rozhodnout zda jo či ne.
Sonata 2,4 2009
Tak se taky připojím k diskusi, ač už jsem se v tom skoro nevyznám. Předem říkám, že to kdo lže, tady nebudu řešit, protože to víte jenom vy dva. Ale pokud to mám za sebe shrnout, je pravda, že pokud se mělo auto pouze vyvařit, ať sebelíp, dalo se to čekat. Můj otec se před pár lety rozhodl nechat udělat něco podobného na naší Lancii, která až na rez byla v pohodě a bylo jí škoda nechat rozpadnout. Díly co šli jsme vyměnili (nějaké dveře, přední blatníky, kapotu, zadní víko atp. A teď to hlavní, prahy a zadní lemy nevypadali zvenku tak zle jako na Coupe Blacka, poctivě u známého v servisu se to vše vyvařilo, poctivě vyřezali rezavý místa, zaplátovalo, ošetřilo zevnitř. Poctivě říkám proto, že auto pak šlo na celolak, takže bylo komplet odstrojený a všude se krásně mohlo. No a ve finále? Nevím jestli to byl rok nebo dva, ale auto šlo na vrakáč. Koroze postupovala mnohem rychleji. Logiku to nemá a ani se nevyznám proč to tak je, ale vím, že několikrát jsem slyšel, že jak se šáhne do načatýho železa svářečkou, je hotovo. Na to Hujer upozorňoval, možná se měl snažit od toho úplně Blacka odradit, ale vzhledem k tomu že pořádná by stála jak půlka coupe, nedivím se, že to Black jinak řešit nechtěl.
Blacku taky by mě štvalo vyhodit tolik peněz, ale myslím, že Hujer za to nemůže.
Nechal jsem měnit lemy na svým autě v březnu u známýho. Objednal si lemy sám - i když jsem věděl o levnějších, vysvětloval mi, že se dělají v různé kvalitě, různé tloušťce plechu. V průběhu opravy jsem se tam byl 2x podívat, starej lem krásně vyříznul, nabodoval novej, zevnitř zalil voskem.
Ať to shrnu, byla to krásná práce, lak vůbec není poznat kde je napojenej, i když mám metlu.
Ale když jsem se zeptal, jak dlouho to vydrží? Řekl mi cca 2 ROKY. Já v to moc nevěřím, viděl jsem auto který dělal před dvěma roky a nikde náznak koroze. Jen tím chci říct, že ani u výměny dílu kus za kus není nikde zaručeno jak dlouho to vydrží, už jen díky tomu, že to boduješ ke starýmu plechu, ač úplně zdravýmu.
Blacku taky by mě štvalo vyhodit tolik peněz, ale myslím, že Hujer za to nemůže.
Nechal jsem měnit lemy na svým autě v březnu u známýho. Objednal si lemy sám - i když jsem věděl o levnějších, vysvětloval mi, že se dělají v různé kvalitě, různé tloušťce plechu. V průběhu opravy jsem se tam byl 2x podívat, starej lem krásně vyříznul, nabodoval novej, zevnitř zalil voskem.
Ať to shrnu, byla to krásná práce, lak vůbec není poznat kde je napojenej, i když mám metlu.
Ale když jsem se zeptal, jak dlouho to vydrží? Řekl mi cca 2 ROKY. Já v to moc nevěřím, viděl jsem auto který dělal před dvěma roky a nikde náznak koroze. Jen tím chci říct, že ani u výměny dílu kus za kus není nikde zaručeno jak dlouho to vydrží, už jen díky tomu, že to boduješ ke starýmu plechu, ač úplně zdravýmu.
- Přílohy
-
- Obraz014.jpg (167.96 KiB) Zobrazeno 977 x
-
- Obraz002.jpg (152.3 KiB) Zobrazeno 977 x
-
- Obraz001.jpg (194.19 KiB) Zobrazeno 977 x
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Zdravím!
Moc dobrá četba Hlavně Radeho622 příspěvky mě strašně rozesmáli Půlka lidí nevěděla o co jde Ale vždyť je to jedno prodobrotu na žebrotu Davide všem se nezavděčíš,věř mi mám ty samí zkušenosti,který tu ventilovat nehodlám
Vím,že jsi skvělej chlap a známe se sic dlouho jsme se neviděli ,ale víme o sobě,pozdravuj Mirku a ratolesti Ivan
Moc dobrá četba Hlavně Radeho622 příspěvky mě strašně rozesmáli Půlka lidí nevěděla o co jde Ale vždyť je to jedno prodobrotu na žebrotu Davide všem se nezavděčíš,věř mi mám ty samí zkušenosti,který tu ventilovat nehodlám
Vím,že jsi skvělej chlap a známe se sic dlouho jsme se neviděli ,ale víme o sobě,pozdravuj Mirku a ratolesti Ivan
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
nestraně---: blacku,byl se podívat na auto během oprav?, asi to máš trochu z ruky ale tak čí tak já když auto dávám do servisu a je to známej aspon 2x se tam jedu podívat jak to probíha a oprašujem to co sme si řekli co se má na autě dělat...
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
- black_sheep
- Moderátor
jirko, pekna prace. na kolik te to vyslo?
koukam ze vsici verite hujerovi, dobre, mejte me za blbce kterej si zadal naky zaflikovani a ted se rozciluje. zadny zaflikovani jsem nechtel. az se to stane vam tak potom nebrecte ze se vas nikdo nezastane.
hlavne me udivuje ze nikoho nezarazi ty fotky podbehu a plechu zevnitr, o kterejch tady hujer tvrdi ze jsou schnily na sracku. vzdyt to neni pravda, krucinal....
odpovim hujerovi ze slusnosti:
1. navrhl jsi mi cenu - jiste 46.000. podivej se na ty fotky jak to tam vypada - to mi opravdu chces tvrdit ze bys rezal CELOU ctvrtku auta? co fotky, klidne to sundame a podivame se na to znova, zevnitr jak ty rikas odkud to hnije. ne zadny ja ti to probrousim flexou abys to tam videl.
2. odmitl jsem opravu za 46.000 korun. nemel jsem zadne poneti o tom ze je to takhle totalne schnile jak ty rikas. presvedcil jsem se na vlastni oci pac se mi to zdalo byt divne a chtel jsem videt jak se teda veci maji abych vymyslel co s tim - poridil z toho alespon foto mobilem, aby bylo jasne co a jak. nerikej mi ze to nejde resit vyvarenim. nevim jak to z tech fotek vypada ale mimo okraje lemu ani stopa po rzi. ja jsem ty konce chtel orezat, dat novy plech a nastrikat to.
3. ani souhlasil jsem s tim ze se tam bude privarovat cast plechu. co jinyho bys tam chtel privarovat? koberec?
4. s cenou jsem byl spoojeny v moment predani. vypadalo to dobre. bohuzel ted uz ne, kdyz to je opet vykvetle UPLNE stejne. po PUL roce to muzu delat znovu. s cenou ted nejsem jiz spokojeny. navic cena nebyla limitujici z me strany, nechtel jsem do toho davat 46.000 plus prace a lakovani (v prosinci) ale pouze do cca 20.000 kc. kdybych to mel schnily tak jak rikas tak bych bud auto hodil ze skaly davno a nebo to do toho vrazil. ROZHODNE NEJSEM SETRILEK ZA KTERYHO ME MATE. CELOU DOBU MUZETE NA KLUBU VIDET ZE DAVAS VSE NEJ KVALITU. pneu jedny z nejlepsich, benzin V-Power a olej Castrol Magnatec, dily original a nebo velmi kvalitni nahrady. Opet nedava smysl abych chtel setrit na tech blatnicich. Ale dam cenu ADEKVATNI. BYHC CHTEL Z VAS kdo se ho zastavate, kolik byste za tu opravu dali vy? dal by snad nekdo 46.000? podivejte co bylo zrezle. neadekvani oprava menit cele ctvrtky auta.
5. za to ze jste barvu trefili jsem ti PODEKOVAL IHNED po predani a byl jsem spokojeny. ano, ale to neni bohuzel vsechna prace.
6. zaprvy jsem tam sahal a ty plechy jsou zezadu vymazany. vystrikat dutiny jsi rikal => ano. ale podivej se opet na fotky. kde je rez? pomohlo by to? ne
7. nabizel jsi nekdy jinou variantu? je to vyhodne pro oba. ty (vy) mas (mate) nezdaneny prijem, ja to mam o to levnejsi. zarizoval jsi mi to ty jako ze jsem myslel dobry znamy (skoro bych rekl kamarad) tak jsem se o pripadne problemy s tim NEBAL. chyba lavky.
koukam ze vsici verite hujerovi, dobre, mejte me za blbce kterej si zadal naky zaflikovani a ted se rozciluje. zadny zaflikovani jsem nechtel. az se to stane vam tak potom nebrecte ze se vas nikdo nezastane.
hlavne me udivuje ze nikoho nezarazi ty fotky podbehu a plechu zevnitr, o kterejch tady hujer tvrdi ze jsou schnily na sracku. vzdyt to neni pravda, krucinal....
odpovim hujerovi ze slusnosti:
1. navrhl jsi mi cenu - jiste 46.000. podivej se na ty fotky jak to tam vypada - to mi opravdu chces tvrdit ze bys rezal CELOU ctvrtku auta? co fotky, klidne to sundame a podivame se na to znova, zevnitr jak ty rikas odkud to hnije. ne zadny ja ti to probrousim flexou abys to tam videl.
2. odmitl jsem opravu za 46.000 korun. nemel jsem zadne poneti o tom ze je to takhle totalne schnile jak ty rikas. presvedcil jsem se na vlastni oci pac se mi to zdalo byt divne a chtel jsem videt jak se teda veci maji abych vymyslel co s tim - poridil z toho alespon foto mobilem, aby bylo jasne co a jak. nerikej mi ze to nejde resit vyvarenim. nevim jak to z tech fotek vypada ale mimo okraje lemu ani stopa po rzi. ja jsem ty konce chtel orezat, dat novy plech a nastrikat to.
3. ani souhlasil jsem s tim ze se tam bude privarovat cast plechu. co jinyho bys tam chtel privarovat? koberec?
4. s cenou jsem byl spoojeny v moment predani. vypadalo to dobre. bohuzel ted uz ne, kdyz to je opet vykvetle UPLNE stejne. po PUL roce to muzu delat znovu. s cenou ted nejsem jiz spokojeny. navic cena nebyla limitujici z me strany, nechtel jsem do toho davat 46.000 plus prace a lakovani (v prosinci) ale pouze do cca 20.000 kc. kdybych to mel schnily tak jak rikas tak bych bud auto hodil ze skaly davno a nebo to do toho vrazil. ROZHODNE NEJSEM SETRILEK ZA KTERYHO ME MATE. CELOU DOBU MUZETE NA KLUBU VIDET ZE DAVAS VSE NEJ KVALITU. pneu jedny z nejlepsich, benzin V-Power a olej Castrol Magnatec, dily original a nebo velmi kvalitni nahrady. Opet nedava smysl abych chtel setrit na tech blatnicich. Ale dam cenu ADEKVATNI. BYHC CHTEL Z VAS kdo se ho zastavate, kolik byste za tu opravu dali vy? dal by snad nekdo 46.000? podivejte co bylo zrezle. neadekvani oprava menit cele ctvrtky auta.
5. za to ze jste barvu trefili jsem ti PODEKOVAL IHNED po predani a byl jsem spokojeny. ano, ale to neni bohuzel vsechna prace.
6. zaprvy jsem tam sahal a ty plechy jsou zezadu vymazany. vystrikat dutiny jsi rikal => ano. ale podivej se opet na fotky. kde je rez? pomohlo by to? ne
7. nabizel jsi nekdy jinou variantu? je to vyhodne pro oba. ty (vy) mas (mate) nezdaneny prijem, ja to mam o to levnejsi. zarizoval jsi mi to ty jako ze jsem myslel dobry znamy (skoro bych rekl kamarad) tak jsem se o pripadne problemy s tim NEBAL. chyba lavky.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
.. ...jsem nestranej dotazovatel...tohle stejně nevyřeším tím,že se přikloním na tu nebo tu stranu..prostě čáast bude říkat tenhle je zmrd a druhá bude říkat ne tamten je zmrd...samozřejmě mě to spíš mrzí z obou stran...jak to bylo nevím..pepan píše:nestraně---: blacku,byl se podívat na auto během oprav?, asi to máš trochu z ruky ale tak čí tak já když auto dávám do servisu a je to známej aspon 2x se tam jedu podívat jak to probíha a oprašujem to co sme si řekli co se má na autě dělat...
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
- black_sheep
- Moderátor
pepane to je dobre, takhle jsem si predstavoal ze se na to bude reagovat a ne ze to bude o placani se do ramenou. jinak k tvemu dotazu: chtel jsem a nakonec jsem byl i v Praze. je to proste 100km tam a 100 km zpatky na to abych tam postaval. ale jak uz jsem psal - hujer byl nemocnej a nebyl tam, napsal ji jen sms ze nemuze. nebylo mi jeste uplne nejlip kdyz mi tu auto predaval proto asi takovy fofr na jidlo a hura domu. byl unaveny. respektoval jsem tehda jeste to ze hujerovi se dovolat a nebo ho chytit v praze je nekdy tezky. mam na to smulu. ale jak rikam jediny co jsem posral ja byla ta 100 % duvera. dneska bych chtel videt auto obrouseny a vyvareny. a pak teprve natirat, kitovat, strikat.pepan píše:nestraně---: blacku,byl se podívat na auto během oprav?, asi to máš trochu z ruky ale tak čí tak já když auto dávám do servisu a je to známej aspon 2x se tam jedu podívat jak to probíha a oprašujem to co sme si řekli co se má na autě dělat...
jeste k jirkovi - uvidis co ti to vydrzi. ja myslim ze hodne. ta prace se mi libi - napis cenu. sel bych do toho. takhle jsem si to taky predstavoval, skoda jen ze CB jsou tak daleko.
precejen to auto je naprosto bez potizi a mimo zadni napravnice (vymena) a zadnich lemu - bez rzi. nemam duvod ho prodavat ani ted potom co jsem vyhodil dost penez do kanalu za nic.
I ❤ cars
Mě to stálo 12tis. je tam ale trochu rozdíl, že oba lemy stojí 3500Kč.
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Tím, že bys to nechal dělat jinde nic nevyřešíš. Kdyby se ty lemy neprodávaly, tak se mi s tím taky dělat jinak nebude než že to vyvaří.
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- black_sheep
- Moderátor
Hujer píše:Jinak mi jeste rekni Blecku jestli bylo fer jednani prijet a reklamovat odreny bok a tvrdit ze to je spatne nalakovane,kdyz to bylo odrene od nejakeho parkovani?Tomuhle ja napriklad rikam svinarna prvni kategorie.Kdybych sem vedel jaka ses svine,tak ti na auto ani nehrabnu,jedine kdyz to bude vse na papire aby bylo dano co je psano.Toho ted nejvice lituji.holt jsem starej vul,kterej chtel pomoct studakovi,kterej nema moc penez,jak me tvrdil!
aha uz si nadavame do svini. dneska jsem to auto myl a lestil. taky jsem opravoval stopy po odrenem prednim narazniku co mi nekdo opravdu odrel.. ale takove stopy vypadaj trosku jinak nez to co jsem mel na lemu. tenkrat jsi na me spustil uplne stejne jako ted s tou korozi tak jsem se nechtel hadat - dulezity pro me bylo ze jste to opravili a nechtel jsem delat zbytecny zle. rekl jsem ze mi to tezko nekdo posrabal vzhledem k tomu ze v lednu auto bez dozoru nikde nezustavalo a navic jsem na ty blatniky koukal odbden.
nicmene opet uz ta barva mizi - je to na te hrance lemu. nevim jak by se to nekomu povedlo takhle odrit, ale uz tam opet prosvita kit. sice malicko ale po vzoru minule opravy to tam bude do 14ti dnu zase..
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
12? to je pekny... no do toho bych sel hnedle.Jirka píše:Tím, že bys to nechal dělat jinde nic nevyřešíš. Kdyby se ty lemy neprodávaly, tak se mi s tím taky dělat jinak nebude než že to vyvaří.
lemy se asi na coupe fakt sehnat nedaj a musi se to udelat z plechu. uz jsem takhle videl nekolik š 120 a nas deda nez zemrel to umel taky, byla to prace ktera vydrzela leta. nerikam ze musim mit praci na tak dlouho ale radove mesice je fakt malo - na to staci kit a par korun za sprej. ze se to vyklepavani a vyvarovani prodrazi oproti hotovymu dilu chapu a jsem a byl jsem ochotnej a to platit.
ale problem je jinde. je v tom ze hujer sice uctuje 46 tisic ale za blatniky komplet az ke strese, podbehy cely (to nadkoli mam na mysli pokud nechapete), protoze rika ze jsou prorezle. A TO PRECE NENI PRAVDA. JA to nejen tvrdim ale podlozuju i prukaznimi fotografiemi sakra. to vam nejdou ty fotky zobrazit a nebo vam schnily na monitoru?
I ❤ cars