![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
Moderátoři: amaize, Moderátoři
To bylo dobré.jirikstbk píše:Zážitek s novými pneu jsem už tady psal dřív - donutily manželku při první jízdě domů po najetí na hrbolatý asfalt přestat mluvit. A to už něco znamená.
a já ti doporučuji "čítaj i tuná" medzi riadkamislabostka píše:Dnes som si prečítal ten test i20 vs P 207.... Čo k tomu napísať...
Než som kúpil Getza, tiež som čítal testy- vtedy H. vyčítali makký podvozok- nakláňa sa, deficit origo rádia- dodnes nechápem v čom je problém, tvrdé plasty- ano, ľahko sa poškriabu ale nevadí mi to....
No a dnes H. vyčítajú tvrdy podvozok- poskakuje, vysoké ceny- skoro také ako špička segmentu- aj keď o pár viet dodávajú že výbava je lepšia...
Vždy som sa smial z toho, že jedine Fabia má ozaj ten optimálny podvozok- ani makký, ani tvrdý, proste ten naj.... aj ten motor 1.2 HTP je vlastne super, aj tá výbava nakoniec stačí, no a servis je všade a náhradné diely lacné a hlavne- zostatková cena....
Odvtedy testy čítam ale aj medzi riadkami....
No ja si cetl i tu delsi verzi recenze co tam je - a reknu vam at si strci nekam vyrok ze by se "k tomu autu hodil mekci podvozek, vzhledem k charakteru vozu" - to by bylo v zatackach strasne. Tohle auto je o emocich a podvozek bych rekl ze je tak akorat, co si recenziste mysleli, ze si 1.6 koupi nejaka mamina na nakupy? Zvraceny pohled na auta.dj.brouk píše:A tady jeden test 1,6 ky benzín v třídveřovém provedení-
http://magazin.automix.centrum.cz/testy ... l?id=16018
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |