Mám moc rád japonská auta hlavně nissan skyline a už dlouho si pohrávám s myšlenkou něco udělat s mojí lantrou ve stylu skyline barva sněhově bílá,kola černá jiný nárazník který odkrývá chladič a podobná světla.Něco jsem v rychlosti navrhl je to jen letmo není to dokonalé
Přílohy
mini-projekt skyline.jpg (66.95 KiB) Zobrazeno 5548 x
mini-Snímek 001,. kl.jpg (71.79 KiB) Zobrazeno 5548 x
Huyndai Lantra J1 1.5i 94 úpravy:sportovní sání,výfuk 3A racing styl tanabe,interier v kůži,rozpěra mezi tlumiči,litá kola borbet,rezonátor místo katu....už je prodána,fábia 1.4 16v Komfort,octávia 1.6 74kw SR prodána,
Hyudai Coupe 2.0 16v FX 139PS
no v našich lantrách máš dost japonských dílů,včetně motoru jinak je to o penězích a pokud bych chtěl skyline,tak to nejmíň 500000kč
Huyndai Lantra J1 1.5i 94 úpravy:sportovní sání,výfuk 3A racing styl tanabe,interier v kůži,rozpěra mezi tlumiči,litá kola borbet,rezonátor místo katu....už je prodána,fábia 1.4 16v Komfort,octávia 1.6 74kw SR prodána,
co to meleš 500 000...skyline v UK za 50 hadrů i míň
/edit jo ty tam máš dokonce 5000 000 ...... ne ale vážně ....nic ve zlým ale z lantry dobrý auto uděláš ale bylo by to drahý....jestli chceš nadupanou káru tak kup sonatu podvozek 4x4 z galantu který je shodný s evem...a postavm 4G63 oturbený motor a dej ho tam....ve spojení s VLSD vzadu to bude masakr ...tak to dělám já ale je to běh na dlouho trať...
Hyundai sonata zelená Y3 - daily Hyundai sonata AWD racing Renault Magnum 440 kozel Renault MAgnum 440 Tandem Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
No já bych šel jinou cestou než to předělávat na "skáje", spíš bych radši Lantru zvenku vymazlil... tím mylsím novej lak, ošetřit případnou zrzku nějáký decentní úpravy co se týče vzhledu, dal pěkný límcový 16" a trochu snížit. Tím by auto dost získalo na vzhledu a zachovalo by si pužitelnost plus by nehrozilo že z toho vznikne šílenej bastl... nějákej klučina tady má totálně přestavěný Scoupe, vpředu světla z Laguny, vzadu z Alfy 156, rozšířený to má na každý straně asi o 10 cm a to už překročilo hranice mojí snesitlnosti.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!! (/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz;)