Začíná mi bejt Pokaymu líto
Co já tam mám.. Od začátku, konus filtr ale ne úplně otevřenej, má okolo sebe takovej plast, takže tam to teplo z motoru nejde tolik.. do tý hadice co vede od sání jsem přidělal čidlo teploty vzduchu a jestli se nepletu, tak váha je až za.. takže to by mělo bejt v poho.. Svíčky ani kabely nevim.. zatim sem je nekontroloval.. vejfuk.. mám katalyzátor i středovej tlumič, akorát za nim hned rezonátor.. ne ode mě, ale od předchozího majitele.. prej přidá 10% ale kdo ví.. jinak na výkon už tam nic nejni.. Ale od předchozího majitele tam byl leták na komplet vejfuk od Sebringu.. duplex.. už se nevyrábí a vespod jsou na něj držáky i výřezy v nárazníku, tak kdo ví, jestli nejni i nějak poladěnej motor.. to bych právě chtěl nějak zjistit
Je fakt, že všechny sprinty sem zatim jezdil na těch patnáctkách, ale teď v mimoni to zkusim i s tou muzikou na sedmnáctkách.. vepředu 215/40 a vzadu 235/40 tak uvidíme.. jo a i když sem si dával sprint s tebou, tak sem měl spojku v háji, na dvojku klouže jako svině.. navíc dvojku tam nedostanu hned, musim chvilku počkat.. takže tim taky ztrácim.. přesto sem měl minulou Mimoň celkem pěkný patnáctý místo.. zde je důkaz
http://www.mimonskevalky.cz/vysledky/mi ... 000ccm.htm Tak nevim.. napadlo mě, až tam budem, že bych moh skočit do tvýho a ty do mýho a tak zjistíme, jestli to nejni řidičem... ale nevim, nevim.. říká se, co nechceš puč