Vibrace motoru.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Vibrace motoru.
Ahoj koupil jsem Elantru 2.0 CDRi rok 2005 sedan ale pri otackách od 1000-1500 a pak 1600-1800 se prenaší vibrace motoru na celé auto a jak se cele rozklepe dělá to šílenej bordel a i lidi okolo se otačejí jinak tah a sila motoru je podle mě v pořádku neměl někdo zvás podobný problém ? doufám že to nebude nic zavážné ale už asi pomalu začínám litovat prodeje Poňíka to byl poradněj tahnou
Hyundai Elantra 2,0 CRDi Sedan 2005
- Reklama
Re: Vibrace motoru.
A nedělá to náhodou při záběru spojky? To by pak byla nejspíš zaolejovaná spojka. Jinak mně napadá snad jen změklé, či utržené silentbloky motoru.
silenbloky, je to možné ale je pravda ze když nastartuju a mám vyšlaplou spojku motor si jen tak bručí ale když tam mam neutral a spojku pustim zacne se neco ozívat ale jetli je to ono netusím když jedu nejsem schopný to už rozpoznat. ale jeste mě ted došlo že když třeba stojím na svetlech a mam tam neutrál tak je po určitých intervalech 2-4sec. auto zachvěje jako by sem stal trěba na mostě který se pod tíhou náklaďáku zahoupá.
Fakt je, že určité vibrace má motor právšě v otáčkách 1600 až 1800/min, ale není to nic hrozného a po přidání aditiva VIF diesel jde motor měkčeji a vibrace jsou menší.
Mimochodem chlapi, nemáte tu někde odkaz na výměnu brzdové kapaliny? Předem dík!
Mimochodem chlapi, nemáte tu někde odkaz na výměnu brzdové kapaliny? Předem dík!
Ford Mondeo TDCi 96 kW, Euro 4
Elantra, model 2004, CRDi (zůstala v rodině)
Dříve: Accent, model 2003, CRDi (zůstal v rodině)
Elantra, model 2004, CRDi (zůstala v rodině)
Dříve: Accent, model 2003, CRDi (zůstal v rodině)
Vibrace jsou odstaněny byl vadnej spodní silentblock motoru cena za opravu 3000,-