Tucson ala Cayenne a Coupe ala nic moc
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Nooo, vypada to stejne, ale ten clovek tam tvrdi, ze je to Coupe...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem nasel dalsi fotecky..Borkovo coupe s monitorem
takhle vypada z venku
a pro Tiburona odkaz a nemecky komentare...
http://www.car-vs-car.de/gal/Hyu3736.html
Das ist ein Mustang und kein Hyundai. Wenn man schon keine ahnung hat sollte man es
lieber lassen. f##k you
Hmm.. ist schon komisch. Das ist doch der Mustang von Mustang Cobra R. Verstehe nicht ganz
takhle vypada z venku
a pro Tiburona odkaz a nemecky komentare...
http://www.car-vs-car.de/gal/Hyu3736.html
Das ist ein Mustang und kein Hyundai. Wenn man schon keine ahnung hat sollte man es
lieber lassen. f##k you
Hmm.. ist schon komisch. Das ist doch der Mustang von Mustang Cobra R. Verstehe nicht ganz
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný rudoch-pochvala Dát si tam takhle ten monitor-tak nevím kolik minut by vydržel,než by si ho odnášel nějaký snědý spoluobčan. Je to velké lákadlo,ale jinak pěkné.
Já zůstanu u originálních 3 měřáků-místo na monitor se kochám pohledem na ukazatel točivého momentu motoru ,zůstávám klidný při pohledu na měřák napětí palubní sítě a zdvihám si adrenalin při pohledu na měřák okamžité spotřeby. (zajímavé,že tahle ručička létá k max.nejrychleji-potvora ).
Já zůstanu u originálních 3 měřáků-místo na monitor se kochám pohledem na ukazatel točivého momentu motoru ,zůstávám klidný při pohledu na měřák napětí palubní sítě a zdvihám si adrenalin při pohledu na měřák okamžité spotřeby. (zajímavé,že tahle ručička létá k max.nejrychleji-potvora ).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
jo jo, tohle "auto" už je snad rok na prodej, původně za něj chtěly něco přez 200t, vypadá to jako když se z toho někdo snažil udělat supru z Fast and Furious...je to fakt tyfus nejvěčí hlavně ten přední spoiler, to je vrchol, vypadá to jak auto vod kolotočů, akorát chybí na přední haupně airbrush xichtu Majkla Džeksna
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Xmrak: to je Hyundai?
sakra, tohle auto mi hnulo zluci...brrr...to je nechutny...3paprskovy kola se na to vubec nehodej, kridlo je totalne nevkusny, barva by sla, ale s jinejma doplnkama, predni "naraznik" se na to vubec nehodi, ale barevne je hezky sladenej...a ty nalepky si mohli odpustit...
sakra, tohle auto mi hnulo zluci...brrr...to je nechutny...3paprskovy kola se na to vubec nehodej, kridlo je totalne nevkusny, barva by sla, ale s jinejma doplnkama, predni "naraznik" se na to vubec nehodi, ale barevne je hezky sladenej...a ty nalepky si mohli odpustit...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
chtěli jste upravené háčko, tak jsem vám ho dodal ... ) Mám raději tmavé barvy a jednoduché uhlazené úpravy
Hyundai Getz 1,3/63kw cvvt Elegance 5HB Tundra Green
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)