![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
jako další konkurenti jsou P 406, R Laguna; O vectra když budou i reakce na ta to vozy tak to uvítám..... díky za pomoc přivýběru...
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Taky myslím že FXko je mnohem lepší-každý chválí svojeTiburon_FX píše:Jo peugeoti jsou dobrý, kámoš měl 306 S16 a to byla raketa!!!, mnohem živější a hlavně citlivější řízení než H Coupé, jinak ten 406 Coupé by pinninfarina, vzhledově krásný auto, ale jízdní vlastnosti toho 2litru (třílitr sem neřídil), nic moc, podvozek měkkej jak u octávky, tam to o sportovních vlastnostech neni, o proti tomu je FXko sportovní náčiní
Ahoj, stran pozinku záleží na roku výroby a také na cílovém trhu kam bylo auto prodáno. Do ČR se Sonaty s pozinkem začaly dovážet od roku výroby 2001, ale neplatílo to jednoznačně. Starší Sonaty mají karoserii ošetřenou jinak - nevím přesně, snad je to fosfátování - nicméně sice levnější, ale skoro stejně účinná technologie. 100% pozink má až poslední generace. Osobně mám Sonatu rv 93 a ostatní členové klubu Ti potvrdí, že rezavá šunka to není. Pozink není ještě zárukou žádné koroze - exponovaná místa jako zadní lemy a prahy jsou náchylná ke korozi stejně jako fosfátovaná karoserie.vavy.p píše:díky za typy... opel vypadl..... ještě od kterýho roku jsou v pozinku sonátky.... uvalit se chystám tak do 140tis.... plus něco za plyn...
kupé nepřipádá v uvahu.... jsem už usedlejší...![]()
víc jak 150 jezdím jen když nikoho nevezu..... ale rodina mi je v patách...
![]()
... no, ale když sedneš v AAA do nějakého auta, získáš tak akorát averzi k dané značce nebo modeluvavy.p píše:a vidím že se tu konečně objevil někdo , kdo něco ví a jen si to nemyslí....dík moc..... teď mám asi měsíc na pártrání po něčem co se dá koupit.... pánové držte palce.... ještě zajdu do AAAček .... a pěkně jim ty vytypovaný auta odzkouším jak se mi budou líbit vevnitř a jak mi sednou do ruky.....
ty zas budou nasra... , že nic nekoupím....
![]()
Lukino píše:... no, ale když sedneš v AAA do nějakého auta, získáš tak akorát averzi k dané značce nebo modeluvavy.p píše:a vidím že se tu konečně objevil někdo , kdo něco ví a jen si to nemyslí....dík moc..... teď mám asi měsíc na pártrání po něčem co se dá koupit.... pánové držte palce.... ještě zajdu do AAAček .... a pěkně jim ty vytypovaný auta odzkouším jak se mi budou líbit vevnitř a jak mi sednou do ruky.....
![]()
... je to stejné jako by jsi šel auto zkoušet na vrakoviště
![]()
![]()
... faktem je, že v AAA můžeš všechny kandidáty ke koupi vidět a porovnat, alespoň co se týče vzhledu co vlastně chceš
já teda nevím, co všichni proti AAA mají. byl jsem se tam koukat na auta v cenové relaci 50-80 tisíc, tedy už staré pekáče, a chovali se ke mě jako k zákazníkovi, co si přišel koupit auto za milion. všechny auta měli pěkně umyté a vyluxované a podrobně mě seznámili se stavem testovaných vozů, ukazovali i věci co nemuseliLukino píše:... no, ale když sedneš v AAA do nějakého auta, získáš tak akorát averzi k dané značce nebo modeluvavy.p píše:a vidím že se tu konečně objevil někdo , kdo něco ví a jen si to nemyslí....dík moc..... teď mám asi měsíc na pártrání po něčem co se dá koupit.... pánové držte palce.... ještě zajdu do AAAček .... a pěkně jim ty vytypovaný auta odzkouším jak se mi budou líbit vevnitř a jak mi sednou do ruky.....
![]()
... je to stejné jako by jsi šel auto zkoušet na vrakoviště
![]()
![]()
... faktem je, že v AAA můžeš všechny kandidáty ke koupi vidět a porovnat, alespoň co se týče vzhledu co vlastně chceš
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |