Průser na entou....jak dostat bordel z motoru :o(
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Průser na entou....jak dostat bordel z motoru :o(
Pred chvili sem sel normalne do auta a po nastarovani auto hned chciplo. Tak sem nastartoval znova a trosku sem pridal plyn...samozrejme se spojkou...jenomze kdys sem plyn pustil tak otacky letely samy nahoru jak strela az k sedmi tisicum (to sem stal zaparkovany v rade aut)...a kdyz jsem je trosililinku pustil spojku lantrice vyletela jak tryskac kupredu. Kurna tep tak 300 na 250 a videl us sem secky svate....no nic konec povidani..nakonec sem to vybral a auto hned chciplo.
Tak a ted ten problem...nastartoval sem znova a slysim hrozne klepani jakoby kov o kov...tak zvednu kapotu a nic sem nevidel...po prozkoumani sem zjistil ze se mi urvala skrtici klapka a zasekla se v saci hadici. Ale takovy ten pantik diky keremu se hybala (tycinka a kolem ni zaohybany plisek) se znicila a kousek toho plisku se asi vsal dovnitr!!!!....tiiim si vysvetluju to hrozne klepani...jestli se pletu tak me opravte.
No a ted mi prosim vas poradte jak mam ten plisek z tama dostat ven:o(((
Tak a ted ten problem...nastartoval sem znova a slysim hrozne klepani jakoby kov o kov...tak zvednu kapotu a nic sem nevidel...po prozkoumani sem zjistil ze se mi urvala skrtici klapka a zasekla se v saci hadici. Ale takovy ten pantik diky keremu se hybala (tycinka a kolem ni zaohybany plisek) se znicila a kousek toho plisku se asi vsal dovnitr!!!!....tiiim si vysvetluju to hrozne klepani...jestli se pletu tak me opravte.
No a ted mi prosim vas poradte jak mam ten plisek z tama dostat ven:o(((
Hyundai Lantra 1.8 r.96
- Reklama
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Průser na entou....jak dostat bordel z motoru :o(
rozebrat sací rampu a podívat se jestli není ten plíšek tam ale jestli je v motoru tak jedině sundat ventilové víko a všechny ty věci okolo a dostat se až k válcům
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
aaaaha....a neco snadnejsiho nez rozebirat cely motor by nebylo??
a muzu stim nekam dojet?stoji mi to pod balkonem u panelaku a to se bude tezko na chodniku rozebirat:o(
a muzu stim nekam dojet?stoji mi to pod balkonem u panelaku a to se bude tezko na chodniku rozebirat:o(
Hyundai Lantra 1.8 r.96
Raději bych to nestartoval, jedině odtáhnout.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
hmmm...tak to je super
Hyundai Lantra 1.8 r.96
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
a nemuzete mi popsat podrobneji jak se k tomu plisku dostat??co se tyce motoru sem celkem laik
Hyundai Lantra 1.8 r.96
- Lantra Luke
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak byt tebou bych se do toho nepoustel pokud tomu aspon trochu nerozumíšLuciane Dedly píše:a nemuzete mi popsat podrobneji jak se k tomu plisku dostat??co se tyce motoru sem celkem laik
Bylo :Lantra J2 ,1.8, 1996 R.I.P 2016
Je : i20 1.2, 2016
Je : i20 1.2, 2016
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
no a neni moznost ze by se ten plisek treba rozklepal ... jasne ze ne hned ale po par najetych kilometrech...a sel ven vyfukovym potrubim??
dyt kdys je v riti treba pistni krouzek tak se taky rozpadne a je tam a po case se rozklepe spali a zbytek vyjde vyfukem a zustanou po nem dirky ja ka pichancach jelou ...a to us je o dost vetsi a pevnejsi nez nejaky plisek co ma 3x2mm a tloustu tak 1mm. Dyt to se tam taky muze rozklepat a zmizet,ne??Pistni krouzek je prece jenom silnejsi a pevnejsi a taky de ven....
tak a mozna sou v tom odstavci kraviny...je to jen muj nazor tak me dystak opravte a cekam na vase nazory....
dyt kdys je v riti treba pistni krouzek tak se taky rozpadne a je tam a po case se rozklepe spali a zbytek vyjde vyfukem a zustanou po nem dirky ja ka pichancach jelou ...a to us je o dost vetsi a pevnejsi nez nejaky plisek co ma 3x2mm a tloustu tak 1mm. Dyt to se tam taky muze rozklepat a zmizet,ne??Pistni krouzek je prece jenom silnejsi a pevnejsi a taky de ven....
tak a mozna sou v tom odstavci kraviny...je to jen muj nazor tak me dystak opravte a cekam na vase nazory....
Hyundai Lantra 1.8 r.96
no asi takhle, jak si rikal, pred panelakem to nerozeberes, pocitam ze se nebudes pokouset odjet bez klapky - porad plnej plyn tak bych to odtahl a pri oprave klapky bych se podival po tom plisku
ps: nevim proc by mely pistni krouzky shoret, na motorce mi zustaly normalne v drazce akorat popraskany
ps: nevim proc by mely pistni krouzky shoret, na motorce mi zustaly normalne v drazce akorat popraskany
Renault Laguna 2,0 8v hatchback rv95 digiklima, palubni pc, vyhrivane predni okno atd...
Lantra J2 96 1,8 sedan - prodana
Lantra J2 96 1,8 sedan - prodana
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
no nemyslel jsem to doslovne ze by se mely hned vyparit...ale ze az se trochu rozklepe a opoucha tak pak uz z nej moc nezbyde a zmizi s vyfukovym plnem:o)
jinak sem mel rozebrany motor kde pistni krouzek nejakou dobu lital a byly tam opravdu jen vyrazene diry jak asi hlavicka spendliku a zadne drasticke poskozeni tam nebylo....
a klapka uz je ok. mrknu zatim aspon na tu saci rampu...
ale stenak me zajimaji ty vase nazory na to rozklepani
jinak sem mel rozebrany motor kde pistni krouzek nejakou dobu lital a byly tam opravdu jen vyrazene diry jak asi hlavicka spendliku a zadne drasticke poskozeni tam nebylo....
a klapka uz je ok. mrknu zatim aspon na tu saci rampu...
ale stenak me zajimaji ty vase nazory na to rozklepani
Hyundai Lantra 1.8 r.96
no, já bych to odtáhnul, sundal hlavu, vyndal to co tam nepatří, zarovnal hlavu, dal nový těsnění a při té příležitosti bych rovnou vyměnil pístní kroužky....
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- black_sheep
- Moderátor
tak to je pech jaxvin vidim to taky na rozebrani, no.. kazdopadne nestartovat, odtahovat pouze.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
no tak ted pres tyden bylo pekne tak sem se chtel to toho pustit...jenomze najednou nebyl nikdo kdo by mi ji pomohl premistit:o(.....
rozebral jsem alespon sani ale nikde ani prd:o(
tak ikdyz mi to srdce rvalo zkusil jsem to nastartovat ...chvili to slapalo uplne normalne ale tak po 10 sekundach us to tam zase litatlo:o(... no rozjel sem se ze ji dovezu o 1.5 km dal na zahradu....najednou asi po 200-300 metrech vse utichlo a od te doby uz ani tuk:o)
tri dny uz s tim jezdim (ujel sem asi 700km) a stale jede tak jak ma...a tak ja jela predtim;o)
nakonec se prece jen ten maly plisek 2x3x1 mm (dxsxv) rozklepal a zmizel vyfukem....a nebo proste to byla vule bozi a plisek se vyparil
ale presto diky vsem za rady
rozebral jsem alespon sani ale nikde ani prd:o(
tak ikdyz mi to srdce rvalo zkusil jsem to nastartovat ...chvili to slapalo uplne normalne ale tak po 10 sekundach us to tam zase litatlo:o(... no rozjel sem se ze ji dovezu o 1.5 km dal na zahradu....najednou asi po 200-300 metrech vse utichlo a od te doby uz ani tuk:o)
tri dny uz s tim jezdim (ujel sem asi 700km) a stale jede tak jak ma...a tak ja jela predtim;o)
nakonec se prece jen ten maly plisek 2x3x1 mm (dxsxv) rozklepal a zmizel vyfukem....a nebo proste to byla vule bozi a plisek se vyparil
ale presto diky vsem za rady
Hyundai Lantra 1.8 r.96
Že by víc štěstí jak rozumu tak ať slouží a už nezlobí
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí