Chip tuning tucson
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Chip tuning tucson
Hodne jsem na techto strankach cetl ruzne nazory na spotrebu Hyudai Tucson 2.0 CRD AT. Moje pritelkyne ho vlastni take a spotreba byla opravdu okolo 13/100km a ze by tento vuz byl nejaky rychlik, na to zapomente. Seznamil jsem se s clovekem, ktery upravuje motory pro Porsche Praha (i u novych aut). Zveda vykon a tez se da pracovat se spotrebou. Pozadal jsem ho o upravu motoru na Tucsonu a svete div se. Za tricet minut jsem odjizdel z Kladna (tam ma tento pan kancelar) a spotreba razem klesla na 10.5 pri zapnute klimatizaci a auto se stalo o DOST zivejsi. Tady je jeho Internetova adresa: http://www.diesel-technik.cz, jmenuje se pan Marek Bulis. Nedela samozrejmne jenom diesely, ja vlastnim Porsche Cayenne a Chrysler 300c, 3500ccm a u obou aut je videt vysledet. Samozrejmne potesujici. Uzvete se mu a uvidite, ze nelzu. Prosim nezapomente dodat, kdyz s timto panem budete mluvit, ze mate kontakt od Pepika Vojtka z Kabatu. Hodne spokojenych kilometru. Pepe Vojtek.
Naposledy upravil(a) pepekabat dne 26 čer 2009, 13:42, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
Re: Chip tuning tucson
Tohoto cloveka muzu taky doporucit. Svuj vuz chipovany nemam kvuli spojce, ale me okoli ma. CRDi by mi nachipoval za 6000Kc a tvrdi, ze na techto motorech je to poznat mnohem vic nez na jinych. Az bude spojka, bude chip, do te doby ne.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
člověk s jedním příspěvkem a ještě morkou registrací u mě vyvolává absolutně nulovou důvěryhodnost, takže to chápu jen jako reklamu na další chip firmu
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Hardcame, uvažuji o chiptuningu elantry crdi. Doporučuješ? Dík za info. Pavel KačerHardcam píše:Tohoto cloveka muzu taky doporucit. Svuj vuz chipovany nemam kvuli spojce, ale me okoli ma. CRDi by mi nachipoval za 6000Kc a tvrdi, ze na techto motorech je to poznat mnohem vic nez na jinych. Az bude spojka, bude chip, do te doby ne.
Ford Mondeo TDCi 96 kW, Euro 4
Elantra, model 2004, CRDi (zůstala v rodině)
Dříve: Accent, model 2003, CRDi (zůstal v rodině)
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ja sa len divim ze ake dreva to robia v motorarnach u ked nejaky pan pride, znizi spotrebu o 30% a zvysi vykom o xy% ... ludia, fakt tomu verite? fakt si myslite ze to neodnesu emisie, pripadne komponenty motoru?
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mexicane, to opravdu nečekám. Jezdím za 5 litrů a spotřebu neřeším. Je však objetivně otestováno, např. CIMBU u Octavia TDi PD 77 kW - Auto.cz, že výkon šel na 114 kW a v poměru k tomu i krouticí moment. Jenže cimbu dělá jen koncern a chci sehnat někoho seriozního jako cimbu
Donald: promin, ze jsem neodpovedel, uz jsem diskusi dal nesledoval...podstatny nebude jestli doporucuju nebo ne, ale to, kolik mas najeto a jak je na tom spojka.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
moje řeč...reklamazdenek76 píše:člověk s jedním příspěvkem a ještě morkou registrací u mě vyvolává absolutně nulovou důvěryhodnost, takže to chápu jen jako reklamu na další chip firmu
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
A vystupuje jako Pepa Vojtek z Kabátůpepan píše:moje řeč...reklamazdenek76 píše:člověk s jedním příspěvkem a ještě morkou registrací u mě vyvolává absolutně nulovou důvěryhodnost, takže to chápu jen jako reklamu na další chip firmu
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
HARDCAM: Motor má necelých 70 tisíc km a spojka je naprosto OK.
Díval jsem se na stránky Diesel-Technik a reference Vojtka, Radka Johna a dalších tam jsou, takže nevidím problém. Jinak by firmu asi pánové žalovali.
Díval jsem se na stránky Diesel-Technik a reference Vojtka, Radka Johna a dalších tam jsou, takže nevidím problém. Jinak by firmu asi pánové žalovali.
A ja znam dalsich 10 lidi, co od nej maj chip. Momentalne bych Ti chipovani mohl zaridit za nejakych cca 5000-6000Kc (jeste bych to musel telefonicky overit, jakou mam aktualni cenu na CRDI) prave u DS.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
A proč by ji žalovali,když jim reklama od firmy nese peníze.Stačí si pustit TV a hned uvidíš Halinu Obrovskou(vlastně Pavlovskou)nebo upocenou megakouli-Novotného,jak všem doporučují zázračný koktejl na hubnutí ..................a zatím vypadají stále jak dinosauři.Hlavně,že to nese a lidi jim skočí na špek. Tyhle "celebrity" prodají i vlastní mámu,když jim někdo dá korunu.Donald píše:HARDCAM: Motor má necelých 70 tisíc km a spojka je naprosto OK.
Nechápu,proč si lidi vyberou auto s výkonem motoru od sekačky a potom přemýšlejí,jak přidat "desítky"kW a ten motůreček zlikvidovat a ostatním smrdět a čudit ve městech. Proč si nějaký ...... koupí stařičký líný,traktorový TDI s 77kW a vytuní ho delším vstřikem ve smrdutou kouli,když má možnost si stejné auto koupit hned se 103kW nebo i víc.Co se děje s uprav.motorem tunera,je mi upřímě jedno,ale prudí mě smrduté bouchačky se začuzenými zadky.Zaplať bůh,za čidlo čistoty vzduchu v klimě ,které podobné tunery bezpečně pozná a zavře venkovní okruh dříve,než se černý smrad dostane dovnitř.Dovedu pochopit někoho,kdo si koupí auto,které se mu líbí, s max.výkonem motoru a nestačí mu to,že sáhne k čipu.Ale nechápu lidi,co si koupí nějakou prdlavku a přemýšlejí,jak z motůrku udělat MOTOR.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
Borek píše:A proč by ji žalovali,když jim reklama od firmy nese peníze.Stačí si pustit TV a hned uvidíš Halinu Obrovskou(vlastně Pavlovskou)nebo upocenou megakouli-Novotného,jak všem doporučují zázračný koktejl na hubnutí ..................a zatím vypadají stále jak dinosauři.Hlavně,že to nese a lidi jim skočí na špek. Tyhle "celebrity" prodají i vlastní mámu,když jim někdo dá korunu.Donald píše:HARDCAM: Motor má necelých 70 tisíc km a spojka je naprosto OK.
Nechápu,proč si lidi vyberou auto s výkonem motoru od sekačky a potom přemýšlejí,jak přidat "desítky"kW a ten motůreček zlikvidovat a ostatním smrdět a čudit ve městech. Proč si nějaký ...... koupí stařičký líný,traktorový TDI s 77kW a vytuní ho delším vstřikem ve smrdutou kouli,když má možnost si stejné auto koupit hned se 103kW nebo i víc.Co se děje s uprav.motorem tunera,je mi upřímě jedno,ale prudí mě smrduté bouchačky se začuzenými zadky.Zaplať bůh,za čidlo čistoty vzduchu v klimě ,které podobné tunery bezpečně pozná a zavře venkovní okruh dříve,než se černý smrad dostane dovnitř.Dovedu pochopit někoho,kdo si koupí auto,které se mu líbí, s max.výkonem motoru a nestačí mu to,že sáhne k čipu.Ale nechápu lidi,co si koupí nějakou prdlavku a přemýšlejí,jak z motůrku udělat MOTOR.
- Přílohy
-
- icon_thumright.gif (315 bajtů) Zobrazeno 5254 x
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju