prehrani kodu v imobilizeru?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
prehrani kodu v imobilizeru?
hoj.
instaluju si dalkovy centralek do coupe 1996 ze ctyrocka z roku 1999. mel jsem pouze central v klici. moje prekvapeni bylo ze oba servomotorky ve dverich tam mam uz z vyroby, dokonce jsem nasel umisteni pro krabicku pro prijem signalu od klicku.
prijde pod sloupek rizeni, misto presne takovy stejny krabicky, ale bez antenky a cudliku pro nastaveni klicku.
nasel jsem na internetu navod, jak sparovat dalkovy ovladac a prijimac.
1. zapnout zapalovani (ON)
2. po 5ti vterinach cvaknout na SET na te jednotce pod sloupkem rizeni
3. podrzet LOCK - zamknout
4. pote vypnout zapalovani
a melo by to parovat. nicmene me to nekomunikuje. nevite nekdo proc??
proste to jednou blikne a pak trikrat rychle a nic se nestane. a to ani behem toho "prekodovani".
dale se chci zeptat jak je to s imobilizerem? kdyz mam v klicku svuj puvodni, a tu svoji krabicku jsem vymontoval. na ni mi auto normalne startuje, nicmene kdyz ji vymenim za ten typ ze ctyrocka, s antenou tak to nenaskoci.
takze auto nestartuje, nereaguje na dalkac.. pujde to prehrat a bude to slapat? nechybi tam nejake rele? mam jich plny pytlik jenze je nemam kam dat, na mistech kam je mam pridat, nejsou kontakty (aj aj)
instaluju si dalkovy centralek do coupe 1996 ze ctyrocka z roku 1999. mel jsem pouze central v klici. moje prekvapeni bylo ze oba servomotorky ve dverich tam mam uz z vyroby, dokonce jsem nasel umisteni pro krabicku pro prijem signalu od klicku.
prijde pod sloupek rizeni, misto presne takovy stejny krabicky, ale bez antenky a cudliku pro nastaveni klicku.
nasel jsem na internetu navod, jak sparovat dalkovy ovladac a prijimac.
1. zapnout zapalovani (ON)
2. po 5ti vterinach cvaknout na SET na te jednotce pod sloupkem rizeni
3. podrzet LOCK - zamknout
4. pote vypnout zapalovani
a melo by to parovat. nicmene me to nekomunikuje. nevite nekdo proc??
proste to jednou blikne a pak trikrat rychle a nic se nestane. a to ani behem toho "prekodovani".
dale se chci zeptat jak je to s imobilizerem? kdyz mam v klicku svuj puvodni, a tu svoji krabicku jsem vymontoval. na ni mi auto normalne startuje, nicmene kdyz ji vymenim za ten typ ze ctyrocka, s antenou tak to nenaskoci.
takze auto nestartuje, nereaguje na dalkac.. pujde to prehrat a bude to slapat? nechybi tam nejake rele? mam jich plny pytlik jenze je nemam kam dat, na mistech kam je mam pridat, nejsou kontakty (aj aj)
Naposledy upravil(a) black_sheep dne 27 zář 2009, 20:47, celkem upraveno 2 x.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: prosim o rychly HELP: coupe gen. 1 (96-01)
servo motorky by mely bejt v kazdym aute co ma central jakekoli . pac to servo u ridice bejva vetsinou ridici a ma vic kabliku myslimze tri a ovlada ty ostatni serva otocenim klicku. jinak bys bez serv neotevrel dvere centralem preci ne ??? nebot o je jinak ?
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- black_sheep
- Moderátor
asi jo. nevim. kazdopadne tam bylo.
nemas poneti k tem dotazum co jsem vznesl?
nemas poneti k tem dotazum co jsem vznesl?
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
Re: PROSIM RYCHLOU POMOC: imobilizer coupe, lantra 96-01
takze ETACS vymenit nejde, ma jiny kontektor kua
docetl jsem se, ze ETACS se lisi podle vybavy, takze pro me to asi znamena ze moje ETACS neumi pracovat s tou jednotkou dalkace..
docetl jsem se, ze ETACS se lisi podle vybavy, takze pro me to asi znamena ze moje ETACS neumi pracovat s tou jednotkou dalkace..
I ❤ cars
U bejvá ve dveřích řidiče pouze spínač, který ovládá centrál v případě, že je ten centrál pouze na klíč a ne na dálku.shotik píše:servo motorky by mely bejt v kazdym aute co ma central jakekoli . pac to servo u ridice bejva vetsinou ridici a ma vic kabliku myslimze tri a ovlada ty ostatni serva otocenim klicku. jinak bys bez serv neotevrel dvere centralem preci ne ??? nebot o je jinak ?
Když je servo řídící tak má 5 kabelů.
Nemůžeš míchat hrušky a jablka. Pokud si vyměnil IMO tak musíš vyměnit i klíče nebo vyndat z původního klíče čip a dát ho do tvého.black_sheep píše:hoj.
dale se chci zeptat jak je to s imobilizerem? kdyz mam v klicku svuj puvodni, a tu svoji krabicku jsem vymontoval. na ni mi auto normalne startuje, nicmene kdyz ji vymenim za ten typ ze ctyrocka, s antenou tak to NESTARTUJE.
Nebo to nech tak jak to máš a nech si to v přehrát za dlohý peníz.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
ser na to a investuj do motoru
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
- black_sheep
- Moderátor
vipe tak to potvrzujes presne moje myslenky. v utery zavolam do hyundaie co by to stalo a kdyztak holt posilam central zpatky kruci.
dam za to klidne i dost penez, ale original centralek by byl fajnee
prave ze me taky prekvapilo ze tam bylo servo u ridice. teda tvari se to jako servo, nevyndaval jsem to. rozmerove naprosto stejna krabicka, vede z ni tahlo presne stejny jako na druhy strane a presne stejny jako na tom motorku od coupe102, vedl do toho svazek kabelu a celkove naprosto stejny. vcetne kontektoru.
prave ze me taky prekvapilo ze tam bylo servo u ridice. teda tvari se to jako servo, nevyndaval jsem to. rozmerove naprosto stejna krabicka, vede z ni tahlo presne stejny jako na druhy strane a presne stejny jako na tom motorku od coupe102, vedl do toho svazek kabelu a celkove naprosto stejny. vcetne kontektoru.
I ❤ cars
To je přesně ono. Pač se to tváří úplně stejně, ale v tom obale neni to co si myslíš, ale jenom spínač.black_sheep píše:vipe tak to potvrzujes presne moje myslenky. v utery zavolam do hyundaie co by to stalo a kdyztak holt posilam central zpatky kruci.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
- black_sheep
- Moderátor
to mi ani nerikej ze jsem to dneska cvicne rozhodil a budu to delat znova doufam, ze nemusim tahat jeste naky draty navic a ze ten konektor je vazne stejny a osazeny vsema kabelama co ma bejtvipe píše:To je přesně ono. Pač se to tváří úplně stejně, ale v tom obale neni to co si myslíš, ale jenom spínač.black_sheep píše:vipe tak to potvrzujes presne moje myslenky. v utery zavolam do hyundaie co by to stalo a kdyztak holt posilam central zpatky kruci.
tak nejdriv vubec zjistim jak to je s tim imobilizerem no..
I ❤ cars