prehrani kodu v imobilizeru?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
black_sheep
Moderátor

prehrani kodu v imobilizeru?

Příspěvek od black_sheep »

hoj.

instaluju si dalkovy centralek do coupe 1996 ze ctyrocka z roku 1999. mel jsem pouze central v klici. moje prekvapeni bylo ze oba servomotorky ve dverich tam mam uz z vyroby, dokonce jsem nasel umisteni pro krabicku pro prijem signalu od klicku.

prijde pod sloupek rizeni, misto presne takovy stejny krabicky, ale bez antenky a cudliku pro nastaveni klicku.

nasel jsem na internetu navod, jak sparovat dalkovy ovladac a prijimac.

1. zapnout zapalovani (ON)
2. po 5ti vterinach cvaknout na SET na te jednotce pod sloupkem rizeni
3. podrzet LOCK - zamknout
4. pote vypnout zapalovani

a melo by to parovat. nicmene me to nekomunikuje. nevite nekdo proc??

proste to jednou blikne a pak trikrat rychle a nic se nestane. a to ani behem toho "prekodovani".

dale se chci zeptat jak je to s imobilizerem? kdyz mam v klicku svuj puvodni, a tu svoji krabicku jsem vymontoval. na ni mi auto normalne startuje, nicmene kdyz ji vymenim za ten typ ze ctyrocka, s antenou tak to nenaskoci.

takze auto nestartuje, nereaguje na dalkac.. pujde to prehrat a bude to slapat? nechybi tam nejake rele? mam jich plny pytlik jenze je nemam kam dat, na mistech kam je mam pridat, nejsou kontakty (aj aj) :mrgreen:
Naposledy upravil(a) black_sheep dne 27 zář 2009, 20:47, celkem upraveno 2 x.
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Reklama

shotik
Kontaktovat uživatele:

Re: prosim o rychly HELP: coupe gen. 1 (96-01)

Příspěvek od shotik »

servo motorky by mely bejt v kazdym aute co ma central jakekoli . pac to servo u ridice bejva vetsinou ridici a ma vic kabliku myslimze tri a ovlada ty ostatni serva otocenim klicku. jinak bys bez serv neotevrel dvere centralem preci ne ??? nebot o je jinak ?
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
black_sheep
Moderátor

asi jo. nevim. kazdopadne tam bylo.

nemas poneti k tem dotazum co jsem vznesl?
I cars
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
black_sheep
Moderátor

Re: PROSIM RYCHLOU POMOC: imobilizer coupe, lantra 96-01

takze ETACS vymenit nejde, ma jiny kontektor :( kua :(

docetl jsem se, ze ETACS se lisi podle vybavy, takze pro me to asi znamena ze moje ETACS neumi pracovat s tou jednotkou dalkace..
I cars
vipe
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vipe »

shotik píše:servo motorky by mely bejt v kazdym aute co ma central jakekoli . pac to servo u ridice bejva vetsinou ridici a ma vic kabliku myslimze tri a ovlada ty ostatni serva otocenim klicku. jinak bys bez serv neotevrel dvere centralem preci ne ??? nebot o je jinak ?
[-X U :hyu: bejvá ve dveřích řidiče pouze spínač, který ovládá centrál v případě, že je ten centrál pouze na klíč a ne na dálku.
:-k Když je servo řídící tak má 5 kabelů.
black_sheep píše:hoj.

dale se chci zeptat jak je to s imobilizerem? kdyz mam v klicku svuj puvodni, a tu svoji krabicku jsem vymontoval. na ni mi auto normalne startuje, nicmene kdyz ji vymenim za ten typ ze ctyrocka, s antenou tak to NESTARTUJE.
[-X Nemůžeš míchat hrušky a jablka. Pokud si vyměnil IMO tak musíš vyměnit i klíče nebo vyndat z původního klíče čip a dát ho do tvého.
:-k Nebo to nech tak jak to máš a nech si to v :hyu: přehrát za dlohý peníz.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

ser na to a investuj do motoru :mrgreen:
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY

uplně bez hju
black_sheep
Moderátor

vipe tak to potvrzujes presne moje myslenky. v utery zavolam do hyundaie co by to stalo a kdyztak holt posilam central zpatky :-( kruci.

dam za to klidne i dost penez, ale original centralek by byl fajnee :lol:

prave ze me taky prekvapilo ze tam bylo servo u ridice. teda tvari se to jako servo, nevyndaval jsem to. rozmerove naprosto stejna krabicka, vede z ni tahlo presne stejny jako na druhy strane a presne stejny jako na tom motorku od coupe102, vedl do toho svazek kabelu a celkove naprosto stejny. vcetne kontektoru. :-)
I cars
vipe
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vipe »

black_sheep píše:vipe tak to potvrzujes presne moje myslenky. v utery zavolam do hyundaie co by to stalo a kdyztak holt posilam central zpatky :-( kruci.

prave ze me taky prekvapilo ze tam bylo servo u ridice. teda tvari se to jako servo, nevyndaval jsem to. rozmerove naprosto stejna krabicka, vede z ni tahlo presne stejny jako na druhy strane a presne stejny jako na tom motorku od coupe102, vedl do toho svazek kabelu a celkove naprosto stejny. vcetne kontektoru. :-)
To je přesně ono. Pač se to tváří úplně stejně, ale v tom obale neni to co si myslíš, ale jenom spínač. :mrgreen:
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
black_sheep
Moderátor

vipe píše:
black_sheep píše:vipe tak to potvrzujes presne moje myslenky. v utery zavolam do hyundaie co by to stalo a kdyztak holt posilam central zpatky :-( kruci.

To je přesně ono. Pač se to tváří úplně stejně, ale v tom obale neni to co si myslíš, ale jenom spínač. :mrgreen:
to mi ani nerikej ze jsem to dneska cvicne rozhodil a budu to delat znova :P doufam, ze nemusim tahat jeste naky draty navic a ze ten konektor je vazne stejny a osazeny vsema kabelama co ma bejt :(

tak nejdriv vubec zjistim jak to je s tim imobilizerem no.. #-o
I cars
Odpovědět

Zpět na „Pokec“