Tak Tak.Hanz píše:4Jozef.
Tak tady to máš ze života, že jo? A stím ročníkem je to svatá pravda
Jo a abych kluku ušatej nezapoměl Co to znamená to oslovení "dědku" Před chvílí jsem to objevil To Tě v Mimoni bude něco stát
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Přesně takle jsem si to představovalHanz píše:Borku, slyšíš (nebo radši vidíš)????
Mates má ideu -co gdybys vzal nenápadně ze šniclárny nějaký ty šnicle? Stačí tak pěk kilo......
Mates, takhle si to myslel
Josef píše:Máš červenej puntíkJouda píše:Koukám že swem zase dlouho nebyl!!!
Pro Josefa
Já bych Ti nedal new přezdívku " dědku" ale "dědoušku nebo dědečku"
To jste na základce neměli Červené a černé puntíky - dobré a špatné body Mě s tím vnučka, když k nim zavítám krmí furt - kdo, kolik, kterýchJouda píše:Josef píše:Máš červenej puntíkJouda píše:Koukám že swem zase dlouho nebyl!!!
Pro Josefa
Já bych Ti nedal new přezdívku " dědku" ale "dědoušku nebo dědečku"
Hele Josef za co mám tóho rudocha? Za to že sem zdrobnil tu přezdívku od Hanze toho dědka na dědouška??? Ale u mě si furt Pepíííík
Néé neměli takže červenej=dobrý a černej= průser???Josef píše:To jste na základce neměli Červené a černé puntíky - dobré a špatné body Mě s tím vnučka, když k nim zavítám krmí furt - kdo, kolik, kterýchJouda píše:Josef píše: Máš červenej puntík
Hele Josef za co mám tóho rudocha? Za to že sem zdrobnil tu přezdívku od Hanze toho dědka na dědouška??? Ale u mě si furt Pepíííík
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |