Zdravím.
Nemáte někdo zkušenosti z výměnou převodového oleje?Je nutné ho měnit pokud na převodovce neni znát že by někde unikal.V té příručce co dávají k novému autu člověk zjistí kudy se do auta nastupuje a kde je volant. V servisu vám nakukaj jen to co vyhovuje jim a né vašemu autu.(jedná se o mou zkušenost tak nevím jak jinde)Mám najeto 101 tisíc a nikdy jsem to popravdě nekontroloval.Než jsem pořídi Accenta mněl jsem auto jiné značky a tam mi bylo řečeno že nejlepší je nechat tu původní náplň za předpokladu že nikde nic neteče.Připadá mi to divné ale je to tak.Pokud měnit tak jakej olej doporučujete
Dik Kubrt
Převodový olej a jeho výměna.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Převodový olej a jeho výměna.
Hyundai ACCENT 1.5 12V GLS r.99
- Reklama
Zdravím.Hanz píše:Kubrte, vznes dotaz na dovozce - ten ti neřekne nic, za co nemůže ručit. O tom, že dotaz má proběhnout písemnou formou, např. e-mailem nebo doporučený dopis, se rozepisovat nemusím, že?
To jsem udělal v případě kontrolky check engine a do dnes mi nepřišla odpověď.A to jsem se ptal na to zda u určitých modelu tato kontrolka je zapojena a u jiných ne.Pak se jich ptej.
Kubrt[/b]
Hyundai ACCENT 1.5 12V GLS r.99
Některé modely měli kontrolku check engine a některé ne!!Bohužel to tak je!! Já ji taky nemám,alevím,že americké verze ji tam mají na 100%!!!Kubrt píše:Zdravím.Hanz píše:Kubrte, vznes dotaz na dovozce - ten ti neřekne nic, za co nemůže ručit. O tom, že dotaz má proběhnout písemnou formou, např. e-mailem nebo doporučený dopis, se rozepisovat nemusím, že?
To jsem udělal v případě kontrolky check engine a do dnes mi nepřišla odpověď.A to jsem se ptal na to zda u určitých modelu tato kontrolka je zapojena a u jiných ne.Pak se jich ptej.
Kubrt[/b]
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Re: Převodový olej a jeho výměna.
Zde máš vlákno,tak si to projdi!! https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... F8evodovkyKubrt píše:Zdravím.
Nemáte někdo zkušenosti z výměnou převodového oleje?Je nutné ho měnit pokud na převodovce neni znát že by někde unikal.V té příručce co dávají k novému autu člověk zjistí kudy se do auta nastupuje a kde je volant. V servisu vám nakukaj jen to co vyhovuje jim a né vašemu autu.(jedná se o mou zkušenost tak nevím jak jinde)Mám najeto 101 tisíc a nikdy jsem to popravdě nekontroloval.Než jsem pořídi Accenta mněl jsem auto jiné značky a tam mi bylo řečeno že nejlepší je nechat tu původní náplň za předpokladu že nikde nic neteče.Připadá mi to divné ale je to tak.Pokud měnit tak jakej olej doporučujete
Dik Kubrt
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)