Ahoj, chci se zeptat, jestli mate nekdo v ACCENTOVi BT HF a mohli byste mi treba poradit, ktery servis a za kolik zvladne jeji instalaci.
HF sada - treba tato http://www.i-obchod.cz/product.asp?productid=5517.
Accent r.v. 2004
O rady typu "Udelej si sam" nemam zajem, vse na aute bez ohledu na slozitost zasahu mi resi servis a tak tomu bude porad, takze me jich prosim usetrete:-)
BT HF sada
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
BT HF sada
Naposledy upravil(a) RSTEIN dne 08 kvě 2006, 22:17, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Accent 1.3, r.v. 2004
- Reklama
Re: BT HF sada
Vzhledem k tomu, že nejsi schopný upřesnit kde vlastně žiješ, dám ti radu udělej si sám. Spočívá v tom, že musíš zajet do toho servisu, který je nejblíž, protože nikdo jiný tam za tebe nepojede. A dnes už většinou prodejci mobilů a jejich příslušenství provádějí i montáž nebo doporučí kudy tudy cestička.RSTEIN píše: O rady typu "Udelej si sam" nemam zajem, vse na aute bez ohledu na slozitost zasahu mi resi servis a tak tomu bude porad, takze me jich usetrete:-)
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Jeste k tomu, proc jsem se ptal na servisy - neslo mi o jeden konkretni servis, ale o to, zda vite, ze instlaci HF provede znackovy servis a pripadne za kolik, nebo zda se tomu venuji jen "neznackove" servisy a ruzni kamosi prodejcu, ke kterym mam duveru citelne mensi. Takze bude radeji, pokud mi instalaci provede primo Auto Palace Butovice (muj prodejce), jen nevim, jestli se znackovy servis zabyva i temito prkotinami. A protoze je tady internet a v nem alespon obcas problematiky znali lide, chtel jsem nejdrive znat jejich zkusenosti, nez zitra rano v nejakou "krestanskou" hodinu do AP Butovice zavolam.
Ale i tak Hanzi dekuji za snahu me vychovavat k "lepe" formulovanym dotazum, docela me to pobavilo
Ale i tak Hanzi dekuji za snahu me vychovavat k "lepe" formulovanym dotazum, docela me to pobavilo
Hyundai Accent 1.3, r.v. 2004
Re: BT HF sada
Já jsem do loni koupeného Accenta instaloval Parrot CK3100. Dlouho jsem přemýšlel, co a jak, ale pak jsem si všimnul pod palubní deskou, jak mi v Butovicích nainstalovali alarm (hrůza a děs), tak jsem se na to vrhnul radši sám.RSTEIN píše:Ahoj, chci se zeptat, jestli mate nekdo v ACCENTOVi BT HF a mohli byste mi treba poradit, ktery servis a za kolik zvladne jeji instalaci.
HF sada - treba tato http://www.i-obchod.cz/product.asp?productid=5517.
Accent r.v. 2004
Základová jednotka BT váží pár gramů a rozměrově přesně pasuje na příčku pod rádio, takže stačí jí stahovacími pásky pořádně připevnit k příčce a ani se nehne. Kabely s ISO konektory je potřeba pečlivě složit a zapáskovat do pěnové fólie, aby časem nedrnčely o vnitřek desky.
Příjem BT uvnitř palubní desky je OK, telefon vozím v kufru v tašce a vůbec to nevadí. Mikrofon mám na sloupku volantu a displej vedle rádia a tachometru (nedoporučuji instalovat na výdech topení jako ukazují na reklamních obrázcích).
Hlasová aktivace volání za jízdy a při zapnutém rádiu je samozřejmě k ničemu (občas nereaguje, občas reaguje na text písničky z rádia), ale dá se nahradit manuální aktivací - člověk nejdřív zmáčkne zelené tlačítko (volat - ztlumí se rádio) a pak teprve vysloví jméno volaného, funguje to dobře. Za ty peníze je to asi nejlepší, co se dá koupit. Konkurenci dělá italský META Systems - ale od těch mám už alarm a nejradši bych na něj šlápnul.
Btw. když jsme u těch META Systems, máte od nich někdo vyhřívání sedaček? Zajímalo by mě, jestli funguje...
SC