Mexican píše:
A, som a vzdy budem Vrutocan
a stale si myslim, ze ta podviedla mlada s nejakym slovakom ktory mal firemnu oktavku 1,9 TDI)
Co ti ty chudáku napsat.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Nadáváš do vesničanů a sám pocházíš ze 7000 "velkoměsta".
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
A netahej sem stále už poněkolikáté tvoji mladou a toho Maďara s Octávkou-to nás fakt nezajímá.
![:wink:](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f609.svg)
V 27 letech jsem se fakt neválel v podnájmu v cizině jako ty,ale už dávno poctivě podnikal.Jo a ještě jsi zapoměl napsat ještě jednu svou oblíbenou větu,že jsem si koupil Tiburona na machrování před vesnickými diskotékami
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- jo,přesně na to jsem si ho ve 43 letech koupil
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
.Prostě někdo JEZDÍ a někdo se může jen odstrkovat a závidět Maďarovi jeho služební Octávii s holkou,kterou znáš.
Nemám už dál chuť ztrácet čas s neschopným individuem,které si hraje na mistra světa v rozumování.Piš si dál tady co chceš,už mě to fakt celé štve a kašlu na tu novodobou partičku 3-4 lidí,co už se hádají i mezi sebou( viz.DLR světla...)a s každým,co něco napíše.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Jde to tady ve ztazích od 10 k 5.......tak si to užijte.
Matysekul-ty kdybys pořádně četl v tématu kontrola,když ti VŠICHNI 100x psali
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
(včetně mě),že jsou rádi,že jsi ten odkaz na kontrolu sem dal,ALE KRITIZUJÍ PŘÍSTUP
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
ve SKRYTÉM omezení stáří auta,které tam dopsali až teď po intervenci a také v rozsahu kontroly,tak sis také ušetřil spoustu silných slov.Přesně jak psal Hardcam.
Mexicane a ty se vrať definitivně.............do Vrútok.
![plakát vstupu.jpg](./download/file.php?id=6450&sid=b8ade96f99df32cd19f863a59fb0ec30)
- plakát vstupu.jpg (63.48 KiB) Zobrazeno 1071 x