máš pravdu. Ostatně nic jinýho jsem já ani netvrdil (rozuměj: nesrovnával jsem ani nehanil jako první)89majlo96 píše:zas sa idete hadat kvoli somarine? Je to predsa tema o tom ake auto sa komu paci, nehladiac na to ci je najlepsie na svete alebo najkrajsie, kazdy poklada za krasne a dokonale nieco ine. Ideme sa teraz vsetci hrat ze moje vysnivane auto je silnejsie, moje zase rychlejsie a moje krajsie? Ako deti na pieskovisku... Kazdy ma svoj sen a serte na to, cus...
Auta snů
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Re: AUTA snů
- Reklama
hawk: citoslovce nejsou vyrazem inteligence...
a ze jsi tak zasveceny, jake to je zazit zrychleni na 100km/h za 3,8s?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
ad 1) nezlob se na mě, ale v této situaci to tak působilo. Takto se vyjadřuje mé 1 roční dítě když se mu něco nelíbí...Hardcam píše:hawk: citoslovce nejsou vyrazem inteligence...
ad 2) opět jsi to nepochopil - kde jsem psal, že jsem to zažil? Předejdu tvým budoucím "nešikovným" dotazům vysvětlím ti, že slovem "zasvěceným" bylo myšleno těm, kdo znají legendu SLS, její historii (gullwing), nynější techniku, výkony atd. Zkus si o tom něco najít, Harde a pak diskutuj. Budu rád.
hawk: ano, tak se vyjadruje i spousta dospelych lidi (i clovek, co to trosku prezene s pitim alkoholu ), ne jen Tve dite.
Historii vozu, ktery mi nic nerika, jsem si nenastudoval. Tak jako ty asi nevis nic o Genesis a presto jej nazyvas obludka s poznamkou majlovi - on si zacal i ty se na me nezlob, ale zacal si rypat prvni
nazory jsem si vymenili, mne se nelibi Tve, Tobe me, to je v poradku, nemuze se nam libit to samy. To by byla CR a SR plna Fabii HTP a pro supersporty, luxusni limuziny a SUV by tu nebylo misto. To by byla nuda a sed.
Historii vozu, ktery mi nic nerika, jsem si nenastudoval. Tak jako ty asi nevis nic o Genesis a presto jej nazyvas obludka s poznamkou majlovi - on si zacal i ty se na me nezlob, ale zacal si rypat prvni
nazory jsem si vymenili, mne se nelibi Tve, Tobe me, to je v poradku, nemuze se nam libit to samy. To by byla CR a SR plna Fabii HTP a pro supersporty, luxusni limuziny a SUV by tu nebylo misto. To by byla nuda a sed.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
tady je to už fakt hustý....já se seru jen v dijodách,ale mrdat se tady v tomhle klukovským tematui už je i pro mě hardcor.....tak zdar
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
- black_sheep
- Moderátor
co to je za tridy?? to jsem nikdy neslysel... teda muscle car jasne ze jo, ale definice importu a exotic mi vubec neni jasna-JxD- píše:Tak já bych jmenoval tři zástupce mých vysněných aut, každé z jedné kategorie, na které se často auta děli : Import, Exotic, Muscle
Import - Skyline R34
Exotic - Reventón
Muscle - Pontiac GTO "Judge"
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- black_sheep
- Moderátor
jeee dééé-eso paradni vozejk! harde, mas podobnej vkus...Hardcam píše:hawk: vidis a ja myslel, ze obtloustle male auto je Octavie. Nafoukla do obrich rozmeru a uvnitr krabicka od sirek. Ono nejde o to, co se mi libi, ale mezi paletou motoru od Skody a vice jak 4 litrovym motorem je trosku rozdil... a novou Koktu v rodine uz mame (1.4TSi)
tak kdyz uz sem hazite povetsinou stary pastiky, tak taky hodim svuj sen, jeden z velmi krasnejch kousku se nachazi v jedny hale u Prahy, ma ho tam kamarad pod plachtou, je to neskutecna krasa:
btw, jedno podobne tema:
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... lit=+aston
a jedno stejne:
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... lit=+aston
I ❤ cars
Možná budeš Harde překvapen, ale o Genesis něco vím, neznamená to ale snad automaticky, že ho budu zbožňovat, neníliž pravda?Hardcam píše:hawk: ano, tak se vyjadruje i spousta dospelych lidi (i clovek, co to trosku prezene s pitim alkoholu ), ne jen Tve dite.
Rýpat jsem první nezačal..vše rozpoutalo tvé opilecké a nemístné "ble" (alkohol tě ale trošku omlouvá hehe). Příště buď ale opatrnější.
A k tvému poslednímu odstavci jen připomínám, že jsi v podstatě opsal jen to, to jsem já tady psal už v pon říj 19, 2009 11:33 pm. Takže aspoň v tomto se shodnem. Hezký den.
Land pěkný až na tu spolehlivost nebo možná spíše "kvalitu" českého zastoupeníhawk píše:moje auta snů. Obě jsou ve svých třídách absolut top
č 1 je toto:
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
PŘEDSEDA TO ZASE VYHMÁT
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
hawk: ja vim, "ono ti to nedalo"...vubec jsi reagovat nemusel, ja "ble" neprestanu pouzivat jen proto, ze to pouziva naky dite. Brrrm brrrrm tydyyyyt
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Black: to vis, klasika... vubec by mi nevadilo, kdyby to stalo v garazi a ja bych kolem toho behal se smetakem.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
to by byla velká škoda, kdybys to přestal používat...jen tak dálHardcam píše:hawk: ja vim, "ono ti to nedalo"...vubec jsi reagovat nemusel, ja "ble" neprestanu pouzivat jen proto, ze to pouziva naky dite. Brrrm brrrrm tydyyyyt
- Accentdevil
Tys nehral nikdy treba Need for Speed??? tam bylo MUSCLE treba Mustang pak EXOTIC treba Alfa romei a IMPORT byla treba RX-8black_sheep píše:co to je za tridy?? to jsem nikdy neslysel... teda muscle car jasne ze jo, ale definice importu a exotic mi vubec neni jasna-JxD- píše:Tak já bych jmenoval tři zástupce mých vysněných aut, každé z jedné kategorie, na které se často auta děli : Import, Exotic, Muscle
Import - Skyline R34
Exotic - Reventón
Volkswagen Passat 2.8 V6 30V 142KW r.v.1999 LPG (ČERNÁ-METALÍZA)
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
import je japonsko (sikmooky) Exotic su exoticke znacky ako bugatti, ferrari, maclaren, rolls royce a podbneblack_sheep píše:co to je za tridy?? to jsem nikdy neslysel... teda muscle car jasne ze jo, ale definice importu a exotic mi vubec neni jasna-JxD- píše:Tak já bych jmenoval tři zástupce mých vysněných aut, každé z jedné kategorie, na které se často auta děli : Import, Exotic, Muscle
Import - Skyline R34
Exotic - Reventón
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...