![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
diky
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hodit to na diagnostiku ,popřípadě přeměřit na osciloskopu,krátkodobý výpadek,tipnul bych to na vstřik,je zbytečný se v tom potom rýpat bez měření,přeju hodně štěstí při opravějanulika23 píše:Ahojte!! Prosim vas, neviete mi niekto poradit? - Ela mi pri otackach 2 200-2 300 "sklbe", potrhava....akonahle ich zdvihnem na 2 500 a vyssie, je o.k........automechanik skusal menit sviecky, premeral kable..kontroluje, prezera, vsetko mozne.......len ja som nedockava
-ak mate niekto s tym skusenosti, poradte mi prosim....cim to je? co to sposobuje?
diky
co stim... vymena katalizatoruXfield píše:Ahoj janulika23, mám elantru se stejným moptorem a stejnej ročník, tak předpokládám, že budou mít obě za sebou zhruba stejnej počet km. Taky mi to poškubávalo, tak jsem zmenšil odtrh svíčky z předepsaných 1 mm na 0,85 mm a už pár set kilometrů je všechno naprosto OK ... zapalovací jednotka je už prostě unavená, tak je potřeba jí pomoct.... "Check engine" sice svítí, ale to už několik desítek tisíc km a stejně nikdo neví, co s tím, tak na to kašlu
tak do toho nejdu, prachy si netisknu a emisema to prošlo bez problémů... na diagnostice jsem byl nejmíň 5x včetně autorizovanýho servisu, kde zkontrolovali všechno možný a neví co s tím .. prý snad někde nějaký špatný kontakt v elektrice, ale to by museli rozdělat pomalu půl auta a stejně s nejistým výsledkem. ...auto jede dobře, tak proč si s tím lámat hlavu ... občas zresetuju řídící jednotku, když už mě to nebaví sledovat a zas je chvíli od světýlka klidzahyx píše:...co stim... vymena katalizatoru
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |