no svatej můžu bejt jedině jáblack_sheep píše:no, to bych chtel videt...89majlo96 píše:no tak to si riadny pirat... to by som si veru len tak nedovolil
![]()
vsici jsou vzdycky desne svaty...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
no svatej můžu bejt jedině jáblack_sheep píše:no, to bych chtel videt...89majlo96 píše:no tak to si riadny pirat... to by som si veru len tak nedovolil
![]()
no raděj nebudu pokoušetHardcam píše:pepan: heh...ale Lantra by to mohla zvladnout:)
nejezdim tak kazdej den...udelal jsem si jedno svatecnejsi video...
a chtel jsem vedet, jestli porad jede pekne...215 jsem s tim jel poprve, nekecam.
dej foto nabouranýLhoty píše:předtímto byla nebouraná slušná lantra...teď bouraná a pokroucená chudinka....M.a.d.y píše:A co z toho bylo předtímto?Lhoty píše:to už by bylo asi moc prácestačí když z toho bude zase lantra:)
no tak urcite keby idem 200 tak davam pozor na cestu a drzim volant obidvoma rukami a nenatacam ako sa mi zasekol tachac a ubjeha mi krajinkablack_sheep píše:no, to bych chtel videt...89majlo96 píše:no tak to si riadny pirat... to by som si veru len tak nedovolil
![]()
tak ja stale jazdim len s jednou, ale ako prekonam rychlost 110 tak drzim uz obydvomaHardcam píše:majlo:neboj, to chce cas, ja taky driv jezdil s obema rukama na volante.
Pane pirate co to tam hralo za peknou hudbu?Hardcam píše:Dneska rano jsem si cestou z Prahy hral na pirata...dle tacho 215km/h, GPS jsem zaplou nemel. Rozmer kol predpisovy 185/65/15
http://www.uloz.to/2921521/28102009.avi
Dik,muzes mi poslat podobne pisnicky jestli mas jeste takove?Hardcam píše:Monrose - Strictly Physical...
no vidis, uz Ti club funguje
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |