![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Co mi ale vrtá hlavou je to seřízení. Nedělal to v kabině na volantu ale dole na řízení.Na kraji silnice během zkušební jízdy. Bylo to během chvilky uděláno.
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Mě vrtá hlavou jestli mi znova nezasahoval do geometrie.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Tak to do geometrie tutově zasáhl - popošrouboval kulové čepy na tyčích řízení.pavellab píše:...co mi ale vrtá hlavou je to seřízení. Nedělal to v kabině na volantu ale dole na řízení.Na kraji silnice během zkušební jízdy. Bylo to během chvilky uděláno.![]()
Mě vrtá hlavou jestli mi znova nezasahoval do geometrie.
Buď ju spravili alebo výpis z geometrie sfalšovali, tak neviemZdeněkSvoboda píše:A dělali ti opravdu geometrii??
Měl jsem taky volant natočený na lenou stranu.
Nechal jsem si udělat geometrii u soukromníka, byl jsem u toho osobně.
Tednalo se o laserovou geo a byla hodně rozhozená.
Technik nestavil kola podle PC do OKa kola pak byla opravdu OK a volant jsem měl a mám od té doby v rovině.
Cena 400Kč.
No prima a koukej je zavčasu zase vyměnit (cca 20000km), i když budou vypadat dobře...Martun píše:ROKOLO A CERT: tak svíčky vyměněny, na závity jsem se nakonec fakt vykašlal, z obavy abych do válce něco nezanesl.. Autí jede, nuloval jsem tam spotřebu, tak jsem zvedavej jak se ustálí. Zatím to ukázalo přijatelných 6.4l než minulých 9-10l
No hurá!David C3 píše:žádný problém
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |