Tak vidíš a Ty si na chudáka Ácu takhle nadával ... měl by ses mu omluvit Kdoví, jestli ti v servisu kam si jezdil dřív, dobrý věci neměnily za špatný ...David C3 píše:Dnes kompletní prohlídka čepů. silenbloků a kostí + desky, během přezutí a vše naprosto v pořádku....! až je to podezřelé
problémy
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: problémy
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Vilda píše:...kdoví, jestli ti v servisu kam si jezdil dřív, dobrý věci neměnily za špatný ...
No kamaráde nejsi daleko od pravdy - tohle se dělo známýmu v nějakým Opel servisu v Praze....
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně, jak jsem tam přestal jezdit tak nebyl jediný problém... dřív sem odjel po garančce a za 14 dní se něco posralo. Tak doufejmě že to byla náhoda Zatím jen jezdí a jezdí a včera mě kamarád potešíl jak jsem prolezli spodek auta říkal že naprosto v pořádku....
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
no vidis a vsetko dobre dopadlo. tak nech sa dari a nech to jede.David C3 píše:Každopádně, jak jsem tam přestal jezdit tak nebyl jediný problém... dřív sem odjel po garančce a za 14 dní se něco posralo. Tak doufejmě že to byla náhoda Zatím jen jezdí a jezdí a včera mě kamarád potešíl jak jsem prolezli spodek auta říkal že naprosto v pořádku....
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Ebony Black r.v.2009, 4.9L/100km
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
jj díky kluci.. jezdím a jezdím podpora z vaší strany mě moc těší každopádně Accenta budu mít ještě aspon 3 roky...
To vrzání mám také na pravé straně a bylo mi řečeno, že bude vyměněn pravý přední tlumič. Ve středu jedu do servisu,tak pak napíšu.
Hm,když to tu teď čtu,tak mám docela obavy jet na třetí prohlídku... Kdoví co mi tam s tím vyvedou.
Accent 1.4 Elegance
Vada vracení blinkru
Zdravím, mám takový problém při vracení pravého blinkru přes volant - někdy (cca 1 z 10 odbočení) mi v okamžiku vracení páčky do neutrální polohy problikne blinkr levý.
Protože mi už dvakrát reklamaci zamítli s tím, že se při testovací jízdě závada neprojevila, vzepřel jsem síly a závadu natočil.
Kdyby měl někdo stejný problém a nechtělo by se mu kroužit hodinu po parkovišti s foťákem před palubkou, dávám videa k dispozici:
http://www.youtube.com/watch?v=o5e4WgjTjbo
http://www.youtube.com/watch?v=51s5kUPzGzA
Protože mi už dvakrát reklamaci zamítli s tím, že se při testovací jízdě závada neprojevila, vzepřel jsem síly a závadu natočil.
Kdyby měl někdo stejný problém a nechtělo by se mu kroužit hodinu po parkovišti s foťákem před palubkou, dávám videa k dispozici:
Accent 1.4 Elegance Celadon Blue 2/2009
Škoda Favorit 135 LSe vínová
- PabloPicaso
- **
Zdravím všechny, tak jsem si už také vyzkoušel "PORUCHU" po týdnu od 1. Grančky.....!!!!
najel jsem cca 500km a ejhle začalo mi něco pískat z motoru, jezdím den s otevřenýma okénkama a bez rádia a pískání je slyšet při 1200 ot. i při 1400, 1600, 1800, 2000, 2400, 2900 ot. a pořád při pozvolném rozjíždění i při záběru, ale znáte to není to pokaždé, tak to odvezu do servisu, projedeme se a hoši říkají necháme si to tu 1den a dámě vědět. Druhý den telefon, že to je něco s turbem, musejí ho vymontovat a poslat do nějaké ex. firmy co je opravuje pro více výrobců v ČR. Jsem 11dní bez auta a výsledek ---- vrátili to z vyjádřením, že je používán špatný olej (ještě že jsem si tam nepřinesl na tu 1.gar. svůj poslouchal bych ty keci že je to můj problém apod.) prý odešlo v tom turbu nějaké ložisko....... no vyměnili to a od té doby jezdím opět v pohodě.
najel jsem cca 500km a ejhle začalo mi něco pískat z motoru, jezdím den s otevřenýma okénkama a bez rádia a pískání je slyšet při 1200 ot. i při 1400, 1600, 1800, 2000, 2400, 2900 ot. a pořád při pozvolném rozjíždění i při záběru, ale znáte to není to pokaždé, tak to odvezu do servisu, projedeme se a hoši říkají necháme si to tu 1den a dámě vědět. Druhý den telefon, že to je něco s turbem, musejí ho vymontovat a poslat do nějaké ex. firmy co je opravuje pro více výrobců v ČR. Jsem 11dní bez auta a výsledek ---- vrátili to z vyjádřením, že je používán špatný olej (ještě že jsem si tam nepřinesl na tu 1.gar. svůj poslouchal bych ty keci že je to můj problém apod.) prý odešlo v tom turbu nějaké ložisko....... no vyměnili to a od té doby jezdím opět v pohodě.
- PabloPicaso
- **
Re: Vada vracení blinkru
Butani píše:Zdravím, mám takový problém při vracení pravého blinkru přes volant - někdy (cca 1 z 10 odbočení) mi v okamžiku vracení páčky do neutrální polohy problikne blinkr levý.
Ahoj už jsem to tu někde četl a mám stejný problém, ale jen s tím že mi to dělá pravidelně na obě strany při vracení do neutrální polohy, jenže někdo tu psal, že to blikne jen na palubovce a blinkry se nerozsvítí, takže by si to musel vyzkoušet tak že tě někdo bude natáčet ještě zvenku. Jinak nevím. Já to vyzkoušel z kámošem na parkovišti a opravdu mi blinkry neblikli.
Re: Vada vracení blinkru
Tak tomuhle se mi nějak nechce věřit - žárovka blinkru a kontrolky jsou snad přece na stejném obvodu, ne?PabloPicaso píše: Ahoj už jsem to tu někde četl a mám stejný problém, ale jen s tím že mi to dělá pravidelně na obě strany při vracení do neutrální polohy, jenže někdo tu psal, že to blikne jen na palubovce a blinkry se nerozsvítí, takže by si to musel vyzkoušet tak že tě někdo bude natáčet ještě zvenku. Jinak nevím. Já to vyzkoušel z kámošem na parkovišti a opravdu mi blinkry neblikli.
I tak, abych řekl pravdu, u nového auta nejsem zvědavý ani na problikávání kontrolek, byť by blinkr v ten okamžik opravdu nesvítil.
Accent 1.4 Elegance Celadon Blue 2/2009
Takovéto problémy jsem měl také... Při vracení páčky do neutrální polohy při pravotočivé zatáčce se páčka vracela moc rychle a klepla do kontaktu pro blinkr na levý straně. V servisu to uznali jako závadu a páčku vyměnili... Nutno ale podotknout, že se tato situace stává sice méně, ale 100% to nepomůže....Už to neřeším.
Ohledně podvozku: při 12000km mi měnili PP tlumič z důvodů různých rázů a vrzání. Taky to uznali a vyměnili, od té doby to nedělá. Nyní mám najeto necelých 13000km a začínám slyšet tlumič levý To už jim ale nechám na garančku, protože nemám čas věčně jezdit do servisu.
A do třetice: před 14 dny jsem si nechal při výměně tlumiče rovnou namontovat ovládání rádia na volant. Při zkoušce v době předání před servisem to fungovalo, pak jsem se rozjel a ovládání si dělalo co chtělo. Tak jsem se tam vrátil, a oni že to bude nějakým ukostřením. Má otázka zní "To jsou tak neschopný, že to nemůžou namontovat pořádně napoprvý?" Nicméně to spravili, fungovalo to v pořádku. Včera jsem jel z Brna a po 200km mi začalo ve volantu něco chrastit, většinou při volnoběhu kolem 1000ot/min nebo při přejíždění nerovností.... Taky jim to nechám na garančku. Ale v auto jako takový začínám pomalu ztrácet důvěru
Ohledně podvozku: při 12000km mi měnili PP tlumič z důvodů různých rázů a vrzání. Taky to uznali a vyměnili, od té doby to nedělá. Nyní mám najeto necelých 13000km a začínám slyšet tlumič levý To už jim ale nechám na garančku, protože nemám čas věčně jezdit do servisu.
A do třetice: před 14 dny jsem si nechal při výměně tlumiče rovnou namontovat ovládání rádia na volant. Při zkoušce v době předání před servisem to fungovalo, pak jsem se rozjel a ovládání si dělalo co chtělo. Tak jsem se tam vrátil, a oni že to bude nějakým ukostřením. Má otázka zní "To jsou tak neschopný, že to nemůžou namontovat pořádně napoprvý?" Nicméně to spravili, fungovalo to v pořádku. Včera jsem jel z Brna a po 200km mi začalo ve volantu něco chrastit, většinou při volnoběhu kolem 1000ot/min nebo při přejíždění nerovností.... Taky jim to nechám na garančku. Ale v auto jako takový začínám pomalu ztrácet důvěru
Hyundai Accent 1.5 CRDi Elegance EB
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
JJ asi ti klepe ve sloupku řízení to znamená váměna včetně serva. Jinak taky mě píska něco v motoru kolem 2tis otáček a je možné že to bude něco v turbu. těžko říct. Hodně podobný zvuk pískotu mě dělal chladič. Když sem se ho dotk tak to začlo nebo přestalo. Jinak doma mam oktavku a fabii TDI oboje najeto 300tis km a tlumiče původní i komplet výfuk originál.. jo a taky tubra bez jediného problému. Bohužel pravděpodobnost že jse pokazí Hyundai dřív než škodovka je z mého pohledu větší a větší. Navíc když turbo odejde po 15tis a mě by zajímalo to je to za kecy že jse používal špatný olej... NESMYSL
To PabloPicaso : Jestli remcaji na špatný olej, tak proč ho tam ty blbouni lejou ?? Přece si byl na garanci a vlastní olej si neměl .... tudíž byl jejich Hlavně, že jim všude visí certifikat kvality jakosti .... docela by mě zajímalo, kde si ho koupili
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
- PabloPicaso
- **
No právě jsem to zmínil .... .... jelikož jsem také přemýšlel, že bych si koupil a donesl svůj vlastní olej, ale nějak jsem od toho opustil a udělal jsem dobře .... ... protože bych právě a to si myslím na 100% slyšel hned řeči, ve smyslu že za to můžu já a to že jsem si donesl olej.... nedej bože by mi neuznali záruční opravu.... ,
"""""""ale to jsou všechno jen mé dedukce,""""""
jenže když tu pročítám všechny ty příspěvky, tak mě nic jiného nenapadá. , jen doufám, že mě nepotká nic horšího mám najeto 22.000km tak doufám že ještě nějakou tu dvacku najedu a všem ostatním to přeji také. čauky
"""""""ale to jsou všechno jen mé dedukce,""""""
jenže když tu pročítám všechny ty příspěvky, tak mě nic jiného nenapadá. , jen doufám, že mě nepotká nic horšího mám najeto 22.000km tak doufám že ještě nějakou tu dvacku najedu a všem ostatním to přeji také. čauky