Hyundai Coupé 2G (Moravskoslezský kraj) Sraz?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai Coupé 2G (Moravskoslezský kraj) Sraz?
Ahoj... vidím, že se v moravskoslezském kraji najde dost majitelu modelů 2002+ Tiburon/Coupé... co takhle dát někde sraz, teď jsem se tady zaregistroval, zaujalo mě to docela.. na www.newtiburon.com to není ono, hold nikdo z ČR Pište co nejvíc díky, zatím se mějte.
- Reklama
Re: Hyundai Coupé 2G (Moravskoslezský kraj) Sraz?
Tak ta tu vitame Ale najskor si prestuduj ako to tu chodi a potom davaj nove tema v spravnej sekcii...
Srazy patria do zrazov!!!
Prosim o presun do zrazov....
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Ok, dost společného to má s tímhle fórem ale tak když to chcete do těch srazů . Všiml jsem si toho teď toho fora na srazy...Engineer píše:Tak ta tu vitame Ale najskor si prestuduj ako to tu chodi a potom davaj nove tema v spravnej sekcii...
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se zúčastnil taky, pokud to nepadne na extra blbý termín, jinak se mnou počítejte.
Téma přesouvám, a mažu kecy irrelevantní ke srazu. Nechávám v Coupé 2G stínové téma, takže to bude "jakoby" v obou kategoriích.
Téma přesouvám, a mažu kecy irrelevantní ke srazu. Nechávám v Coupé 2G stínové téma, takže to bude "jakoby" v obou kategoriích.
Ok, díky moc za odpověď, kdyžtak mi tu hoď nějaký kontakt icq či mail, nějak se domluvíme i s ostatními, už tady byl návrh ale až v 2010 v Olomouci.Tringi píše:Já bych se zúčastnil taky, pokud to nepadne na extra blbý termín, jinak se mnou počítejte.
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když klikneš na čudl "profil" pod příspěvkem, tak tam všechno je