Koupě Getze
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Re: Koupě Getze
No aaaaa? Co myslis, ze mame v "garazi" my? Taky standard.. ..tak sup sup...mas auto fotit ne pulirovat:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
Tak tady je, šmudla malej...........
- Přílohy
-
- Fotka3779 Kopírovat.jpg (103.89 KiB) Zobrazeno 1447 x
-
- Fotka3777 Kopírovat.jpg (127.63 KiB) Zobrazeno 1447 x
-
- Fotka3776 Kopírovat.jpg (116.83 KiB) Zobrazeno 1447 x
Jeeee, to je bozi barva...ja mam obyc stribrnyho.
Muzu vedet cenu nebo je to tajnost?
Muzu vedet cenu nebo je to tajnost?
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
No já musím jedině chválit - hlavně barvu
Co výbava, motor apod?
Co výbava, motor apod?
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Cenu jsem napsal v SZ. Motor je 1.1, tedy agresivních 48.5 KW. Výbava - el okna jen vpředu, ABS není, klima, centrál, výšk sedačka apod.
Odborníci - co to mám? Je to ten Dynamic nebo nějaký jiný model? Jediné, co mi na něm vadí je absence teploty vody. Jsem zvyklý ji sledovat, hlavně kdy se motor začne ohřívat - tudíž kdy můžu víc přidat apod. Vím, budete mi argumentovat modrou konrtolkou - ale budík je budík.
Při jaké teplotě motoru vlastně ta modrá kontrolka teploty zhasne?
Odborníci - co to mám? Je to ten Dynamic nebo nějaký jiný model? Jediné, co mi na něm vadí je absence teploty vody. Jsem zvyklý ji sledovat, hlavně kdy se motor začne ohřívat - tudíž kdy můžu víc přidat apod. Vím, budete mi argumentovat modrou konrtolkou - ale budík je budík.
Při jaké teplotě motoru vlastně ta modrá kontrolka teploty zhasne?
lada: za cenu diky. Podle me mas vybavu Active rozsirenou o klimatizaci (brutalni priplatek), k tomu Dynamixu mi nesedi absence ABS. Ale ty novejsi modely jsem tak detailne nesledoval. Jinak ve starym Getzu mame normalne ukazatel teploty vody a ne kontrolku:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Podle me mas Dynamic - vyskove stavitelna sedacka. A jak jsem už psal - ja za ABS doplacel. Kontrolka studenyho motoru Ti může připadat nepraktická, ale červená při přehřátí mi zas přijde skvělá - 99% lidí si jí všimne dřív, než rafičky.
Já jezdím ještě chvíli po zhasnutí modré kontrolky mírně - mám najeto už přes 100tis. a motor je v naprostém pořádku (klep. klep).
Já jezdím ještě chvíli po zhasnutí modré kontrolky mírně - mám najeto už přes 100tis. a motor je v naprostém pořádku (klep. klep).
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Je to krasavec a hlavně ta barva je pěkná no neni nad červenou žejo .
Já mám taky DYNAMIC a ABS nemám, sice mám starší verzi, ale to ABSko nebylo všude to byla samá LIMITED EDITION .
Já mám taky DYNAMIC a ABS nemám, sice mám starší verzi, ale to ABSko nebylo všude to byla samá LIMITED EDITION .
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
A nevíte tedy náhodou někdo při jaké teplotě ta modrá kontrolka zhasíná? Je to 50, 60, 70 st?
Ne ne, budík je budík..........
Ne ne, budík je budík..........
U 1.4 zhasne uz při 66st. (jestli si to dobře pamatuju, když tak to opravím). Takže motor je jen tak vlažnej.
Getz 1.4, 06/2006
i30N (standard 250k), 06/2019
i30N (standard 250k), 06/2019
Dnes jsem se na tu kontrolku schválně soustředil, zhasla a topení ještě nic moc. Takže bych to viděl někde okolo 50 - 60 st.
Aha, tak jo, tak mám Dynamic.
Jaké jsou ještě jiné verze?
Jaké jsou ještě jiné verze?
Active a pak byli nejaky limitovky.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tak jsem se dnes dočetl v chytré knížce, že modrá kontrolka ( jak zde již bylo správně řečeno ) zhasíná při 60 st, +- 3 st. Dobrá, proč ne.
Červená se rozsvěcí při 120 st, což mi tedy ale přijde setsakra pozdě. Kdyby byl budík, člověk už od 100 st může sledovat, že je něco špatně.
Červená se rozsvěcí při 120 st, což mi tedy ale přijde setsakra pozdě. Kdyby byl budík, člověk už od 100 st může sledovat, že je něco špatně.