Manual Coupe
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Re: Manual Coupe
čest čest. manuálek bych taktež potřeboval,respektive.. mam coupatko asi týden a potřeboval bych někde tahat živení k zesiku,kudma se ale dostat do motorove časti nejlepe nevím . Ma někdo radu ?? Petresx@seznam.cz
- Reklama
Protože mi furt někdo i po těch letech píše SZ, tak bych chtěl zdůraznit, že manuál k Coupé se mi nikdy nepodařilo získat, slečna CARy si ho nechala pro sebe. A Hyundai jsem už před několika lety naštěstí upgradnul na BMW 330i
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
Ahoj, také bych poprosil o manuál, či heslo, díky.
RACINGPRO@SEZNAM.CZ
RACINGPRO@SEZNAM.CZ
nevím jestli o tom víte ale já kdysi našel tohle v el. formě ale je to v angličtině, možná se vám to bude hodit http://www.newtonnet.co.uk/coupe/service/mechanical.htm
Zdravim
Dá se jěště někde sehnat ten manuál co nabízí CARy? Jestli jo tak kde?
Díky
Dá se jěště někde sehnat ten manuál co nabízí CARy? Jestli jo tak kde?
Díky
Hyundai Coupe 1.6 (r.v.2000) stříbrná metalíza, čtyřočko.
Škoda Felicia 1.3Mpi (r.v.1997) - prodaná
Škoda Felicia 1.3Mpi (r.v.1997) - prodaná
Zdravím.
Od pátku jsem majitelem coupe 2000 a hodilo by se mi něco jako dílenská příručka. Měl jsem megana coupe a tam byl manuál ,,jak na to,, něco jako bible. . Předpokládám, že tenhle stroj bude fungovat jak hodinky ale kdyby něco tak bych potřeboval návod.
Díky
Od pátku jsem majitelem coupe 2000 a hodilo by se mi něco jako dílenská příručka. Měl jsem megana coupe a tam byl manuál ,,jak na to,, něco jako bible. . Předpokládám, že tenhle stroj bude fungovat jak hodinky ale kdyby něco tak bych potřeboval návod.
Díky
- black_sheep
- Moderátor
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Díky za tip. Bohužel ty návody neobsahují moc detailních informací a postupů. Neexistuje dílenská příručka v knižní podobě?
-
zdravim, mam taky hyundai coupe 2.0 16v a snazim se vetsinu oprav delat doma sam. Chtel bych timto poprosit, zda-li by mi nekdo neposlal ten manual na muj email. Stahl bych si ho sam, ale nikde jsem jej na netu nenasel a na wz.cz se nevyznam ani trochu, pomohl by mi s tim prosim nekdo? Muj email je martin.nekoranec@centum.c
Zdravíčko, mám krásné coupéčko 2.0i 16V ale potřebuju ovzdušnit brzdy a různé detaily. Prosím pošle mi taky někdo odkaz kde bych si mohl stáhnout dílenskou příručku ( manuál ) ?
Předem děkuji za odpovědi...
email: kracmar.roman@seznam.cz
Předem děkuji za odpovědi...
email: kracmar.roman@seznam.cz
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
zdravim nemohl by mi nekdo zaslat an meil ten manual na coupe ? mam rd 2000 , nenasel sem nikde normalnu zpusob kde to stahnout diky moc
f.mortal@seznam.cz
f.mortal@seznam.cz