jasan, ja cekal na nekoho podobnyhoHardcam píše:Ja si nejak neumim predstavit srandu s 1.4....ale proti gustu![]()
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
jasan, ja cekal na nekoho podobnyhoHardcam píše:Ja si nejak neumim predstavit srandu s 1.4....ale proti gustu![]()
michas hrusky a jeblka.Hardcam píše:Zazil...skoro pri kazdem predjizdeni a mimojine treba v BMW 850i. Automat umi s prehledem z 5 na 3 a ne nadarmo se tomu rika kickdown, panove:)
doporucuju si nejaky ten automat zkusit...treba v 1.6 i30 nebo dokonce ve dvoulitru i30 to muze byt velmi zabavne...nemluve o tom, ze jizda s automatem je proste relax. Leva noha pohodlne oprena, prava ruka na stehne spolujezdkyne, co vic si prat....skoda, ze do i30 se nedava sekvence.
v peugeotu 406 combi, ale to se nepocita. u i30 ne, rad bych !Hardcam píše:laufas: a uz jsi si ten kickdown zkusil?
no tak to by som si pozrela teda pozreltriktrak píše:to laufas: Tak si objednaj predvadzaciu jazdu i30 1.6 CRDi s automatom. Potom sa mozeme rozpravat. To co tu pises je iba Tvoja teoria.
Pekne Ti to napisal mladek. Stavim sa s Tebou, ze ked sa postavis na ciaru vedla mna so svojou benzinovou 1.4 (alebo aj 2.0) s manualom, tak ta na 100 metrov s 1.6 CRDi s automatom "urobim" uplne bez problemov...
vau zacina era crdi89majlo96 píše:no tak to by som si pozrela teda pozreltriktrak píše:to laufas: Tak si objednaj predvadzaciu jazdu i30 1.6 CRDi s automatom. Potom sa mozeme rozpravat. To co tu pises je iba Tvoja teoria.
Pekne Ti to napisal mladek. Stavim sa s Tebou, ze ked sa postavis na ciaru vedla mna so svojou benzinovou 1.4 (alebo aj 2.0) s manualom, tak ta na 100 metrov s 1.6 CRDi s automatom "urobim" uplne bez problemov...
ja som s mojou 1,4 urobil kamarata na BMW 318i a hmotnostne porovnanie vahy obydvoch aut je zhodnelaufas píše:vau zacina era crdi89majlo96 píše:no tak to by som si pozrela teda pozreltriktrak píše:to laufas: Tak si objednaj predvadzaciu jazdu i30 1.6 CRDi s automatom. Potom sa mozeme rozpravat. To co tu pises je iba Tvoja teoria.
Pekne Ti to napisal mladek. Stavim sa s Tebou, ze ked sa postavis na ciaru vedla mna so svojou benzinovou 1.4 (alebo aj 2.0) s manualom, tak ta na 100 metrov s 1.6 CRDi s automatom "urobim" uplne bez problemov...jako bych slysel majitele octavek tdi
aj ja som myslel pevny start na semaforochtriktrak píše:to laufas: Nebudem sa s Tebou zbytocne hadat. Neviem kolko mas odjazdene a ci uz na vlastnom alebo stale na oteckovom. Evidentne si mladsi a mas este "horucu" hlavu. Rozpravas o automate do i30-ky ale este si doteraz na neho nemakol - furt len kecy. A k tej ere CRDi (resp.TDI): AKU ERU MAS TY? ERU CVVT ?????![]()
![]()
![]()
![]()
to 89majlo96: Hovoril som o pevnom starte na 100m.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |