Pískají mi brzdy přední když trochu zatočím nebo zabrzdím tak to přestane
ale jen na chvíli poraďtedik .
Pískají mi brzdy
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
NO fakt to tak být nemusí - mě pískaly někdy když jsem zatočil doprava, jindy zase pořád a jindy zase když jsem jel doleva ... pak třebas chvilku nic a pak zas .... po rozhýbání brzdičů, které byly děsně zatuhlé, je po pískání. Destičky jsou pořád v pohodě nebyly třeba vyměnit ...
každopádně pokud by to byly destičky, tak by to pískalo hlavně při brždění ne?!
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě se stalo naopak, pískaly na volno, ten kontrolní plíšek má nejdříve vůli a občas si díky ní škrtne a pískne, při brždění je pak zticha, při větším opotřebení pak píská pořád - no samo když budeš mít destičku jak žiletku, tak budou pískat i při brždění .yenda píše:NO fakt to tak být nemusí - mě pískaly někdy když jsem zatočil doprava, jindy zase pořád a jindy zase když jsem jel doleva ... pak třebas chvilku nic a pak zas .... po rozhýbání brzdičů, které byly děsně zatuhlé, je po pískání. Destičky jsou pořád v pohodě nebyly třeba vyměnit ...
Ale co, je to vlastně jedno, stejně to musí rozebrat a omrknout obojí, vždycky při výměně destiček je dobré omrknout jak jsou na tom válečky, když je to rozebraný, že jo. Schválně až to opraví, čím to bylo ...
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996