Hyundai Accent 1.6 benzín
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Hyundai Accent 1.6 benzín
Na slovensku aj 10tic
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
- Reklama
Takže dnes přezuto na zimáky nějak brzo
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
Přezouvání kol odkládám přinejmenším na příští víkend podle dalšího vývoje počasí, ale jiný kraj - jiné extrémy, to je fakt...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Já jsem Accentíka přezul, už v pondělí a stihnul jsem to mezi deštěm ...... přesně hodinu a půl nepršelo a tak jsem makal, až se ze mě prášilo Elektrony jsem umyl, popsal a na půl roku uložil do sklepa .... STRAŠNÁ PŘEDSTAVA, už aby zase bylo jaro a já je přezouval zpátky .... Dostal jsem zimní depresy a tak si večer mažu do hospůdky pro domácí slivovičku ( 2 litry ) pravá moravská ... lepší než nějakej multivitamín
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- cert
- Kontaktovat uživatele:
No, cenu slibovali lepší, ale není to tak hrozný. Akorát mi teď nějak přijde, že auto míň jede a víc žere (jestli to není shodou s tímhle počasím...). Muj Accentík je jediná 1,6 v okolí a tak se s ní asi povozili - když jsem jim auto dával, mělo 9996 km - přebíral jsem ho s 10005 km - o to by nešlo, ale měl jsem na palubáku průměrnou spotřebu (za cca 180 km) 7,8 a převzal jsem ho s 8,4. Zřejmě mu asi fest šlapali na krk. Bohužel spotřeba mi stále roste - teď aktuálně 8,8 (ale je fakt, že to je samý courání se studeným motorem, topí se a vyhřívá zadní okno).Vilda píše:To cert : Čau čertiku, ta cena je dobrá ... v jiným servisu by si dal třeba mnohem víc .. někdo tady přece psal, že vytlačil za garanci skoro 6 litrů a nebo to bylo na slovensku ??
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
To Cert : Mě se s Accentíkem přijímací technik taky svezl, ale jel jsem s ním. Chtěl vyzkoušet servo, jestli auto někam netáhne, jestli nemlátí přední náprava atd. Osobně jsem to vnímal pozitivně, jako, že jeví zájem o to, jestli opravdu s autem něco je nebo neni. Jinak spotřeba mě taky trochu povylezla nahoru, přece jen teploty klesly rapidně dolů a motor se zahřívá trochu déle než v létě a taky zimní gumy mírně spotřebu nakopnou ... Pokles výkonu zaplať Pán Bůh nijak nepozoruju
Před chvílí jsem se vrátil ze servisu, zase mi začalo povrzávat sedadlo řidiče ale docela mě pobavil mladej mechanik, kterej Ácu zpravoval .... povídal, " Máte to dobře zajetý ... na 1.4ku dost dobrý dělo " tak jsem ho vzal ke kufru a ukázal pravej dolní roh Tak přiznal, že 1.6ku Accenta řídil poprvé Opět super přístup v servisu NuBo car Zbraslav !!
- ZdeněkSvoboda
No vidíš.
1,6 je hold královna, moc jich není
Taky jsem se s ní ještě nevezl a to jich na srazech už bylo...na druhou stranu je to dobře, ještě bych pak litoval, že mám CRDi
Taky jsem se s ní ještě nevezl a to jich na srazech už bylo...na druhou stranu je to dobře, ještě bych pak litoval, že mám CRDi
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
No jo, když mi se vždycky na srazech zakecáme (většinou v restauraci ) a na různý experimenty, už nezbyde čas Taky by to chtělo nějakej příhodnej plac nebo dobrou silnici ... na dobrý projetí se .... já proti tomu nic nemám, aby si každej vyzkoušel Ácu toho druhýho taky bych se chtěl svézt v CRDíčku třeba bych byl potom nasr.. nej taky, že jsem si nekoupil naftu Budeme to muset nějak vymyslet !!!!!ZdeněkSvoboda píše:No vidíš.
CERT: cena je dost dobrá, to vubec neřeš!
VILDA: taky mě čeká přezutí. A hned 3 aut, tak si o vikendu máknu. jinak spotřeba se u mě asi nehne, páč když sundám ty svoje 205tky a dám tam zimáky tak se to asi bude rovnat ...
S tím projetím aut, benzín kontra nafta mi mluvíš z duše. Na srazu jsem ti to chtěl navrhnout, pak jsme se tam venku všichni zakecali, já nato zapoměl a pak už zas bylo dost hodin, tak jsme pelášili k domovu.
VSUVKA: jak tady někde VILDA psal jak jsme spěchali na sraz, tak musím potvrdit že se na téch Pirelkách opravdu pěkně držel v zatáčkách! Až jsem si parkrát říkal, jestli se nespletl a nemyslí si že má na střeše zapnutej maják!
Takže VILDO já jsem pro, a klíďo si to půjčíme, páč bych fakt 1.6tku chtěl zažít
VILDA: taky mě čeká přezutí. A hned 3 aut, tak si o vikendu máknu. jinak spotřeba se u mě asi nehne, páč když sundám ty svoje 205tky a dám tam zimáky tak se to asi bude rovnat ...
S tím projetím aut, benzín kontra nafta mi mluvíš z duše. Na srazu jsem ti to chtěl navrhnout, pak jsme se tam venku všichni zakecali, já nato zapoměl a pak už zas bylo dost hodin, tak jsme pelášili k domovu.
VSUVKA: jak tady někde VILDA psal jak jsme spěchali na sraz, tak musím potvrdit že se na téch Pirelkách opravdu pěkně držel v zatáčkách! Až jsem si parkrát říkal, jestli se nespletl a nemyslí si že má na střeše zapnutej maják!
Takže VILDO já jsem pro, a klíďo si to půjčíme, páč bych fakt 1.6tku chtěl zažít
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Nebojte chlapi, od teď to povedu v patrnosti a jakmile dorazíme na příští sraz, tak začnou okamžitě probíhat výměny .... z CRDíčka do 1.6ky, z 1.6ky do CRDíčka, z 1.4ky do 1.6ky a naopak atd. atd ... zkrátka, každej s každým .. to bude BORDEL Jen abych pak doma před barákem nezjistil, že sedim v úplně cizím autě
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Nějak nám to tu u jednašestek skomírá....
Nakonec ono co sem psát - auto jezdí bez problémů, převládá spokojenost a na vylepšování je už zima.
Nakonec ono co sem psát - auto jezdí bez problémů, převládá spokojenost a na vylepšování je už zima.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
No, je to přesně jak píšeš ..... auto jezdí v pohodě a poslední vylepšení bylo, že jsem si vyměnil podložky pod espézetkama. Dělat reklamu a zrovna Butovicím, tak to ani náhodou tak tam mám chromovaný podložky a vypadá to moc dobře ... jinak v prosinci ještě vyrážim do Mnichova, podívat se na vánoční trhy ... ty opravdu stojí za tocert píše:Nějak nám to tu u jednašestek skomírá....
Tak, tak, auto "zatím" také bez problémů abych to nezakřik. Jó a Vildo s tím mázem Ti to sekne!!!
Byl - Accent 1.6
Vilda: takžes ho vytunil podložkama jó?
Jedeš tam shánět vánoční dárky?
Jedeš tam shánět vánoční dárky?
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi