![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
uz mi ty Tvy potize prijdou jako umele vykonstruovany...
Moderátor: Moderátoři
k tomuhle nejde nic dodat ty konstrukceHardcam píše:pepane, s cim je chces das do televize? Myslis, ze nekeho v televizi bude zajimat, ze Ti nechtej objednat lozisko? Sakra, ty ze sebe delas jeste vetsi pripad nez pan s Fabii, kterej v ni ma vodu. Tohle lidi zajima. Navic mas krizence, vzdyt to ani nema znak Hyundai. Kdyz mi na aute neco odejde a Hyundai to mit nebude, zkusim to z Ameriky a ne importera otravovat z 10 let starym autem...to teda bude sousto pro TV, to prijede BBC aj JOJ zo Slovenska![]()
![]()
uz mi ty Tvy potize prijdou jako umele vykonstruovany...
aspion někdo...kdo má rozum a ví o čem mluví..což se o adminoj už bohužel nedá říct a to bez pardoonuMr. HYUNDAI píše:I když se diskuze dostala od stížností na ix55 (zda oprávněných či ne skutečně nechci soudit) k tomu, že řešíme pepanova Galla, tak se trochu zastanu importérado ČR (pro mě dost netypicky, obvykle jim jdu po krku
).
Hlavní problém je v tom, že toto licenční Pajero nevyráběla HMC (Hyundai Motor Company), ale HHI (Hyundai Heavy Industries - firma, která vyrábí např. svařovací roboty nebo tanky pro Jihokorejskou armádu). Tenhle nápad Motokovu dovážet tahle auta do ČR byl v dané době celkem pochopitelný, teréňák nám chyběl, ale neslo to s sebou určité problémy už tenkrát, a to právě v oboru náhradních dílů, protože logistiku sice primárně zajišťovala HMC, ale občas měly různé díly vlastně stejná čísla(rozdíl byl jen v tom, že HMC měla po pěti číslech pomlčku a HHI nikoli). A tak se logicky s výměnou dovozce tenhle nový do problematiky Gallopera nežene a spíš se tomu snaží vyhnout, protože lidé tam jsou pořád stejní a vědí do jakého chaosu by se dostali, kdyby to řešit začali. Je to sice přístup na facku, ale být na jejich místě, tak bych taky kličkoval
.
Pepanovu nas..nost plně chápu, ale tady český importér moc nepomůže. Nezbývá než si pomoci sám, bohužel.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |