Výměna oleje - interval
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Re: Výměna oleje - interval
Takže olej měnit ? jinak o odsávačce uvažuju.na netu je za 850,-
- Reklama
určitě měnit, už kvůli filtru, kterej už asi moc filtrovat nebude a pokud je přicpanej bordelem, tak taky dobře snižuje tlak v mazací soustavě
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
a jde vyměnit pouze olejový filtr?
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
to se dela maximalne kdyz prejdes na jinej olej a von po par kilometrech rozpusti bordel, zacne se pricpavat filtr a klesne tlak oleje
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Jakej to má vliv tlak oleje? Takže jen vyměnit filtr bez výměny oleje nemá cenu?
Prosimte co tady furt vymejslis? no kdyz mas ucpanej filtr tak ti klesne tlak oleje v okruhu protoze se snizi prutok filtrem. Proc tedy menit jenom filtr a nechat ten novej filtr zbytecne rychleji zasirat bordelem ve starym oleji? Proste se meni oboji, coz dava smysl. Dolejvani pred vymenou beru, kdyz se ztraci. Ale vymejslet nejaky teorie o nevymenovani oleje ale jen jeho dolejvani nebo podobne??? Prosimte nepremejslej o tom a proste kdyz neni olej tak dolej, kdyz mas 15tis najeto tak vymen oboji.
Hyundai Coupé 2.0 FX r.v.2001
Já vim ,už mám vyměněno ..jen se ptám:)
a když tlesne tlak oleje,jaký to má vliv na motor?
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
nejdriv zacnou mlatit hydrostely, pak zacne klesat vykon, chcipat na volnobeh, spatne startovat a nakonec te to za jizdy vyhodi prednim oknem venp.esu píše:a když tlesne tlak oleje,jaký to má vliv na motor?
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
- black_sheep
- Moderátor
hosi tohle jsou uvahy. takhle jsem jednoho idiota se skodovkou znal.. az se mu jednoho dne zastavila tak sla na dily kdyz jsem ten motor pak videl se sundanou hlavou tak jsem neveril. to vypadalo jako kdyz do toho nekdo nalil asfalt zrala mu hrozne olej tak ho nevymenoval, auto predtim x-let stalo takze olej po prababicce v tom a jen dolejval. no, divim se ze to vubec neco najelo
tim ze nevypustis olej pokud mozno do posledni kapky a zaroven nevymenis filtr, je to jak kdyz jsi nic nevymenil. vzdycky ten degradovanej olej se srackama v sobe degraduje taky ten novy.
tim ze nevypustis olej pokud mozno do posledni kapky a zaroven nevymenis filtr, je to jak kdyz jsi nic nevymenil. vzdycky ten degradovanej olej se srackama v sobe degraduje taky ten novy.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS