Hyundai a jeho spokojenost...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai a jeho spokojenost...
Ták pánové nebo dámy...jak jste spokojení s vašema já teda moc né.
Do EuroKÁRU už nikdy nevkročím a aačka sou na tom prý ještě hůř.
Hyundai Lantra 1599ccm/ 84kw r.v. 1997
- Reklama
Re: Hyundai a jeho spokojenost...
"jeho spokojenost" je co? Jako jestli je muj Hyundai spokojenej? Asi je, ja nevim, jestli se mu u me libi...a za dalsi, co ma se spokojenosti s autem spolecnyho autobazar? On to auto jen nabizi...
mel bys to trochu predelat do srozumitelny formy...
mel bys to trochu predelat do srozumitelny formy...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
U mě je každyý auto spokojený
Jedná se ti konkrétně o Lantry a nebo všechny modely? Jestliže všechny modely, tak bych to hodil do všeobecného pokecu.
Jedná se ti konkrétně o Lantry a nebo všechny modely? Jestliže všechny modely, tak bych to hodil do všeobecného pokecu.
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
Auta jsou u mně nadevše spokojená a dostávají veškerou péči a servis co je ve finančních možnostech.
A já jsem s auty také spokojen, jak se k nim chovám já, tak se chovají ke mě
Accent: Starej dobrej dříč. Jezdí levně, celkem pohodlně a hlavně spolehlivě.
Lantra: Tu mám jen krátce, ale rozhodně o kus větší komfort a výkon motoru už je taky znát. Čekám co na to spotřeba
A já jsem s auty také spokojen, jak se k nim chovám já, tak se chovají ke mě
Accent: Starej dobrej dříč. Jezdí levně, celkem pohodlně a hlavně spolehlivě.
Lantra: Tu mám jen krátce, ale rozhodně o kus větší komfort a výkon motoru už je taky znát. Čekám co na to spotřeba
Lantra Combi 1.8 16V 94KW rv.1996
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
U mně jsou taky všechny auta spokojená, dokonce jim nevadí, že jsem jim zakázal vstup do odborů a neproplácím jim přesčasy.
Jinak Lantra: až na pár drobných oprav, kdybych nejezdil kolem k manželčině babičce, ani by nevěděla, jak ten servis vypadá.
Jinak Lantra: až na pár drobných oprav, kdybych nejezdil kolem k manželčině babičce, ani by nevěděla, jak ten servis vypadá.
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
- black_sheep
- Moderátor
myslim ze jak cernej, tak cervenej scoupac u me jen vzkvetali, coupe bylo krasny uz kdyz jsem ho koupil a stale je i po tom dvouapul roku a lantra? ta dostavala chudak neskutecny ceres za cely svuj zivot, ale po roce (najeto pres 20.000) jsem vymenili olej, jeden cep a udelali brzdy. auto slape jak hodinky (prekvapuje me, ale musim zatukat, prejecen uz ma neco najeto) a na seznamu oprav je ted pouze vymena chladice klimy, jinak nic vic. vse funguje jak ma.
mel jsem uz ctyri hyundaie, a to dost stary, a kdyz vybiram auta co by se mi libili, at uz realny koupit cca do roka a nebo "po skole", tak jsou to zase v prvni rade. bohuzel, kdyz jsem vybiral coupe, vzal jsem az 8. v rade (plus minus) protoze vetsina co jsem videl byli dost zanedbany, nabourany a samo-domo upravovany vraky. od nich bych takovou spolehlivost necekal a verim ze bych pak taky nadaval. ale holt jsem vybiral a cekal - vyplatilo se. ikdyz jedno z tech co jsem povazoval za horsi, koupil nakonec mirpie a sice ho stalo uz hodne penez, ale drzi a jezdi stejne dobre, co mirpie? ikdyz me coupe taky stoji hafo, ale protoze se o nej staram vic nez je potreba.
vim ze tady maj lidi problemy, ale obvykle jsou to auta dost stary a vytezovany (at uz galloper, tak scoupo v turbu..). treba scoupo bez turba, LSko, to bylo fakt drzak ikdyz bylo stary, ale jde o to ze se k nim za tech 15 let obvykle chovali lidi lepe a vubec; nejsou tak haklivy na spatne zachazeni...
mel jsem uz ctyri hyundaie, a to dost stary, a kdyz vybiram auta co by se mi libili, at uz realny koupit cca do roka a nebo "po skole", tak jsou to zase v prvni rade. bohuzel, kdyz jsem vybiral coupe, vzal jsem az 8. v rade (plus minus) protoze vetsina co jsem videl byli dost zanedbany, nabourany a samo-domo upravovany vraky. od nich bych takovou spolehlivost necekal a verim ze bych pak taky nadaval. ale holt jsem vybiral a cekal - vyplatilo se. ikdyz jedno z tech co jsem povazoval za horsi, koupil nakonec mirpie a sice ho stalo uz hodne penez, ale drzi a jezdi stejne dobre, co mirpie? ikdyz me coupe taky stoji hafo, ale protoze se o nej staram vic nez je potreba.
vim ze tady maj lidi problemy, ale obvykle jsou to auta dost stary a vytezovany (at uz galloper, tak scoupo v turbu..). treba scoupo bez turba, LSko, to bylo fakt drzak ikdyz bylo stary, ale jde o to ze se k nim za tech 15 let obvykle chovali lidi lepe a vubec; nejsou tak haklivy na spatne zachazeni...
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- black_sheep
- Moderátor
mmchodem, dost lidi by se na cepy, brzdy nejspis vysrali a jezdili by dal dokud by to brdilo, a dokud by neco neupadlo.... a pak by mohli rikat menim jen olej. jenze na to ja nemam zaludek
I ❤ cars
Moje Lantřička mě má asi ráda, protože když k ní přicházím, tak na mě blikne všemi blinkry naráz.
Stříbrná Lantra Combi 1.6 16V GLS 1997 zvaná Bedřiška
Bílá Škoda Yeti 2.0 TDI 4x2 zvaná Jetýnek
Bílá Škoda Yeti 2.0 TDI 4x2 zvaná Jetýnek
Jo, tak to uz neco znamena
Lantra J2 1,6 115 HP 1998
http://karlos.lantraweb.net
Smazal se mi profil, takže teď jsem zde opět nováček
http://karlos.lantraweb.net
Smazal se mi profil, takže teď jsem zde opět nováček
Já konkrétně sem z (v pořadí druhej) spokojenej ale neměl by si to téma přepsat na:jak jste spokojeni s EurocaremZd3ny píše:Ták pánové nebo dámy...jak jste spokojení s vašema já teda moc né.
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí