Převodovka
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Převodovka
Lantra 94.
Nechal jsem si vyměnit olej v převodovce, po 100 000 km.....plná syntetika a začalo mě to hůř řadit.
Před výměnou si občas škrtla trojka. Tak jsem si myslel, že po výměně- plná syntetika, to bude lepší a je to naopak, i z jedna na dvě jde hůř. Trojka škrtá pořád. Řazení cítím víc v ruce. Může někdo vysvětlit proč? Snad řidší olej a větší vůle? Asi budou v háji synchrony. Co s tím? je mi s toho na nic Jak se to dá opravit a kolik stojí taková oprava? Poradíte někdo?
Nechal jsem si vyměnit olej v převodovce, po 100 000 km.....plná syntetika a začalo mě to hůř řadit.
Před výměnou si občas škrtla trojka. Tak jsem si myslel, že po výměně- plná syntetika, to bude lepší a je to naopak, i z jedna na dvě jde hůř. Trojka škrtá pořád. Řazení cítím víc v ruce. Může někdo vysvětlit proč? Snad řidší olej a větší vůle? Asi budou v háji synchrony. Co s tím? je mi s toho na nic Jak se to dá opravit a kolik stojí taková oprava? Poradíte někdo?
- Reklama
Převodovka
Podívej se na www.oleje.cz tam se v některém tématu toto probíralo, jestli si dobře vzpomínám, řešení bylo dát hustší olej, ale již to nevím na sto procent.
www. oleje.cz/diskuse/automobilové oleje. Tak nějak.
Rade622
www. oleje.cz/diskuse/automobilové oleje. Tak nějak.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Mě měnili komplet spojku a někdy se mi špatně řadí jednička jako by tam nešle nacpat. To jen kdzž stojím třeba na křižovatce. Jak zařadím tak už to tam padá samo. Kdo mi poradí???
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Že by ruce???? Znáš seMates píše:Mě měnili komplet spojku a někdy se mi špatně řadí jednička jako by tam nešle nacpat. To jen kdzž stojím třeba na křižovatce. Jak zařadím tak už to tam padá samo. Kdo mi poradí???
4Have:
Skutečně, u jetých převodovek pomáhá hustší olej.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Tak si odpovím sám, snad to pomúže ostatním.
Olej jsem vyměnil (samozřejmě že ten , který mi tam nalili tam vůbec nepatří).
Po konzultaci s technikem s PARAMA, jsem tam nalil Paramo GYROL SAE 80W a zase řadí jako po másle.
1L za 60kč.
Ti darebáci si za ten nesprávný olej vzali 700kč. Když jsem je na to upozornil, tak se mi vysmáli, že to lejí do všeho, tak už vím, kam nemám chodit.
Olej jsem vyměnil (samozřejmě že ten , který mi tam nalili tam vůbec nepatří).
Po konzultaci s technikem s PARAMA, jsem tam nalil Paramo GYROL SAE 80W a zase řadí jako po másle.
1L za 60kč.
Ti darebáci si za ten nesprávný olej vzali 700kč. Když jsem je na to upozornil, tak se mi vysmáli, že to lejí do všeho, tak už vím, kam nemám chodit.
Určitě věděli, že tam ta syntetika nepatří, myslím si že chtěli vydělat....have píše:Tak si odpovím sám, snad to pomúže ostatním.
.......
Asi by bylo správné zveřejňovat firmy, ať víme na koho si dávat pozor. Sice asi nejsi z Č. Budějovic, ale tato informace může někomu pomoct s výběrem opravny.
Mitsubishi Lancer Sportback 1,6
Accent 1,4I Dynamic Space Silver Mica r.v. 2008- prodán
Lantra 1.5 GLS 12V, r.v.1997 - 65 kW - prodána
Accent 1,4I Dynamic Space Silver Mica r.v. 2008- prodán
Lantra 1.5 GLS 12V, r.v.1997 - 65 kW - prodána