Pristrojova deska/ Palubka - osvetleni
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Pristrojova deska/ Palubka - osvetleni
Zdravím potřeboval bych poradit,nesvítí mi palubní deska .jinak sem koukal na pojistky a sou dobry tak nevím .Mohl by mi nekdo poradit.a jeste na zadním světle mi nesvítí zadni svetlo kdyz chci rozsvítit.mám hyundai elantru 1996díky
- Reklama
Koukal si i v motorovém prostoru na pojistky? Jinak by to mohl být vadný regulátor intenzity osvětlenímakulista píše:Zdravím potřeboval bych poradit,nesvítí mi palubní deska .jinak sem koukal na pojistky a sou dobry tak nevím .Mohl by mi nekdo poradit.a jeste na zadním světle mi nesvítí zadni svetlo kdyz chci rozsvítit.mám hyundai elantru 1996díky
Hyundai Lantra GLS, 1,6i 16V 84kW, r.v.1996
Hyundai New Accent Elegance, 1,6i 16V 82kW, r.v.2008
bylo: 2x Hyundai Accent GLS, 1.3i 12V 55kW, r.v. 1994
VAZ 21011, 1.3 50kW, r.v. 1977
Hyundai New Accent Elegance, 1,6i 16V 82kW, r.v.2008
bylo: 2x Hyundai Accent GLS, 1.3i 12V 55kW, r.v. 1994
VAZ 21011, 1.3 50kW, r.v. 1977
Tvuj dotaz by mel smerovat do sekce Lantra. ty mas Lantru jen s nazvem pro zahranicni trh.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Zdravím potřeboval bych poradit ,nesvítimi přístrojová deska(budík).Pojistky mám dobrý tak nevím ,ješte v čera mi to svítilo.
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
spina ti relatko kdyz vypnes zasnes svetla a nebo mas vtiri zarovkymakulista píše:Zdravím potřeboval bych poradit ,nesvítimi přístrojová deska(budík).Pojistky mám dobrý tak nevím ,ješte v čera mi to svítilo.
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
Chlapi, moji rodiče mají Elantru tuším 11/2003 1.6 s manuální klimou a nesvítí jim prosvícení koflíků na panelu, kterými se zapíná klima, vnitřní cirkulace, výhřev skla atd. Jsou tam paticové žárovky, o kterých se mluví v tomhle tématu, nebo něco jinýho? A ten ovladač nastavení výšky světel se musí nějask složitě rozdělávat, aby se žárovka vymněnila? Že ho v servisu prý měněj celej, jak psal někdo výše. Ten totiž nesvítí taky. Dík za radu
Nedávno jsem se s tím potýkal. Jak už tu zaznělo, dva šrouby u budíků, dva po vytažení popelníku za ním. A opatrně vytrhnout celý přístrojový kryt. Pak se dostaneš na šrouby držící panel s ovládáním klimy atd. A zezadu panelu jsou dvě žárovičky "prťavky" 1W s plastovou paticí prům. 9,6 mm (kat. číslo 943692D150). Tedy alespoň já to tak mám. To je na prosvětlení ovladačů ventilátoru a teplo/chladno. Co přijde pod tlačítka např. vnitřní cirkulace, to tedy zatím nevím.
Ale mám stejný problém s podsvícením ovladače nastavení výšky světel, a co hůř i tlačítka varovných blikačů. Nedělal to už někdo? Díky
Ale mám stejný problém s podsvícením ovladače nastavení výšky světel, a co hůř i tlačítka varovných blikačů. Nedělal to už někdo? Díky
Elantra 1.6, r.v.2006
Mám v plánu se v tom zítra porejpat, tak dám hned vědět, co jsem v ovladači našel.
Žárovka ve vypínači varovných blikačů je uvnitř tlačítka (je to celoskleněnka v patici, podobně jako u podsvícení topení). Je potřeba sundat přístojovou desku, aby ses k němu dostal. Povolit ty 4 šrouby, jak se psalo výše a pak sundat desku. Je to trochu boj.
Elantra 1.6 r.2006
No toho jsem se bál, že budu muset zase sundávat celou přístrojovou desku. Asi počkám, až prdne ještě nějaká další, aby se to jaksi "vyplatilo".
Elantra 1.6, r.v.2006
Mám hloupý dotaz, jak tady píšu výše, rodičům v elantře nesvítí tlačítka vnitřní cirkulace, klimy a výhřevu okna. Respektive, když je některé z nich zapnuté, tak svítí, mně jde o to, zda při rozsvícených světlech jsou ta tlačítka nějak podsvětlena, aby byla vidět v noci ikdyž nejsou zrovna zapnutá. Tátovi totiž v servisu, kde mu měnili ložisko kola tvrdili, že ta tlačítka podsvícená nejsou. Mně to přijde jako blbost, nepodsvícená tlačítka jsem viděl naposledy v P V3S.
Pokud to někomu svítí, dejte vědět. Dík
Pokud to někomu svítí, dejte vědět. Dík
Nevím jak v tomhle autě, ale klidně bych tomu věřil, protože u ix35 nesvítí ovládání zrcátek na dveřích, což taky nechápu.
VW Tiguan Allspace R-line 2,0 TSI 162 kW 7DSG Prodáno
Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Tricolor Style Satin Amber 5/13 Prodáno
Hyundai ix20 1,4 Tricolor Esential Satin Amber 10/14 Má žena
Škoda Felicia Van Plus
Škoda 1000 MB r.v.65 Prodáno, jsem blb
Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Tricolor Style Satin Amber 5/13 Prodáno
Hyundai ix20 1,4 Tricolor Esential Satin Amber 10/14 Má žena
Škoda Felicia Van Plus
Škoda 1000 MB r.v.65 Prodáno, jsem blb