Už se mi to taky stalo.
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
elton píše:Chcem sa Vás spýtat kolegovia na Váš názor na občasné poruchy. Mám na mysli keď niečo 100x za sebou funguje ako má a niekedy 1 až 2x zablbne. Mne za dva roky jazdenia 2-3x nešlo naštartovat /asi cievka imobilizéra/, 2x nešlo zapnúť rádio /na druhý deň funguje bez problémov/, 1x v lete nejde otvoriť auto dialkovým ovládačom na kľúči a pod. Alebo niekedy počuť klepot spod volanta alebo vrzganie v pristrojovaj doske, či klepot od prednej nápravy pri nízkych rýchlostiach a na druhý deň je všetko ticho. Bude to s týmto autom asi ako s človekom, občas mu zahrabe... Najlepšie však je, že keď príde človek do servisu je všetko ako naschvál v naprostom poriadku.
Ahoj.Gandalf píše:ZdeněkSvoboda: Těsně, ale druhý. Zdravím Tě a přeji pěkný den
Takže aby som pripad dveri uzavrel, problem bol naozaj v detskej poistkeatrex píše:Pozdravujem priatelia, včera sa mi nepodarilo zvnutra otvorit zadne dvere - vzadu za šoférom, zvonka idu otvorit v pohode.. pretrhol som nejaky kablik? je to mechanická alebo elektronická záležitosť? Kam s tým ? Kolko si mozem pripraviť? Problem sa pred tym nikdy nevyskytolNa aute jazdim tak raz za tyzden, nejake opotrebenie zadnych dveri nejako nepripušťam.. ostatne ide absolutne bez zavad .. co som vyviedol?
Buď v klidu, todle se mě taky staloatrex píše:Takže aby som pripad dveri uzavrel, problem bol naozaj v detskej poistkeatrex píše:Pozdravujem priatelia, včera sa mi nepodarilo zvnutra otvorit zadne dvere - vzadu za šoférom, zvonka idu otvorit v pohode.. pretrhol som nejaky kablik? je to mechanická alebo elektronická záležitosť? Kam s tým ? Kolko si mozem pripraviť? Problem sa pred tym nikdy nevyskytolNa aute jazdim tak raz za tyzden, nejake opotrebenie zadnych dveri nejako nepripušťam.. ostatne ide absolutne bez zavad .. co som vyviedol?
prijemne som sa pobavil, aj moja manželka ze akeho ma doma kutila
dakujem vam za okamzitu pomoc priatelia ..
Jo jo, ta kvalita podvozku mne na tomto autě štve asi jako jedinácert píše: Dělej te si p*r*d*e*l z modelíny pánovéZa Fabku bych neměnil - ale na druhou stranu Accenti by se od Fabek mohli učit co se kvality podvozku a řazení týká, o tom bez diskusí a že základní klima pro šádovky je Climatic, což je poloautomat s proměnnou účinností kompresoru je proti naší manuální klimce taky o něčem jiném...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |