Výběr levné NAVI

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Uživatelský avatar
valach
**
Příspěvky: 297
Registrován: 14 pro 2009, 16:42
Bydliště: Valašské Meziříčí
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr levné NAVI

Příspěvek od valach »

S tim tom tomem rozhodne chybu neudelas. Mame ji druhy rok a je jednoducha a dobra, je to tom tom xl classic. Kamarad si koupil podobnou a dal ji pric a ma tu co ja. Dobra volba.
Sonáta 2.0 16v r.v.96 102kW
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw
Reklama
 

Uživatelský avatar
cert
****
Příspěvky: 1414
Registrován: 29 zář 2008, 09:39
Bydliště: Pelhřimov
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr levné NAVI

Příspěvek od cert »

Hardcam píše:cert: muj nazor znas....draha krabicka, ktera umi to, co o polovinu levnejsi a tak jako tak neznackova...Navon slysim poprve (parodie na Navigon?), ale technicke udaje jasne naznacily, ze revoluce to nebude. Viz treba 20 kanalovy prijimac s chip setem III, za bezmala 5000 kreditu bych si sel otloukat hlavu o zed...

tak nevim, co vlastne chces poradit. Jestli Ti jde jen o to dat za to co nejvic a cekat satisfakci, nebo dat malo a poradne si to uzit..navi do mobilu uz neradime, ale proc nejit do tohoto? Vyrobce zcela jiste stejnej sikmook, soft stejny, procesor a cip taky, cena polovicni...:

7"!!!! s BlueTooth
http://www.aukro.cz/item867835686_7_gps ... ee_sd.html

5" hotovka - vcetne POI, radaru, hlas Lisky (mimochodem trochu trapne - staci vybrat jiny)
http://www.aukro.cz/item862061789_5_0_g ... liska.html

4,3" klasika za par korun - nemit navigaci ve dvou mobilech, tak beru...hodne me svrbela ruka, abych to nekoupil i kdyz navi mam
http://www.aukro.cz/item866306006_gps_n ... liska.html

uz sve rady vzdavam, pokud opravdu chces platit vic, nez je nutny, kup Navona...je to sice dal, ale o to horsi cesta :mrgreen:

zdenek: diky za info...ja jsem radeji zacal nabijet. Az bude prilezitost, otestuju vice.
OK, beru Tvuj názor, navi máš a zkušenosti s ní taky. Díky za rady. Ten link jsem dal jen kvuli tomu, že to je ta dotyčná navigace, jinak já bych jí měl za cca 3.700,- s ročním upgrade map a ze skladu, kde bereme komponenty na PC - tj. s 2 letou zárukou. Ty navi z Aukra nijak nezavrhuju, ale jen mi vrtá hlavou, jak to je pak s případnou reklamací kdyby navi zakukala. Už jsi něco z Aukra (myslím novou věc) reklamoval? Máš nějakou zkušenost? Pokud to funguje, tak tím líp, samo sebou chci dát za co nejlepší přístroj co nejmíň peněz. Jinak Navon je asi běžná značka - figuruje i tady http://navigovat.mobilmania.cz/Testynav ... ARI=114276 a ve třídě do 5k Kč je hodnocená jako třetí nejlepší (a to i se zjednodušeným iGo8 Amigo)...
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Uživatelský avatar
Hardcam
*******
Příspěvky: 22823
Registrován: 12 dub 2005, 20:04
Bydliště: Slaný

Re: Výběr levné NAVI

Příspěvek od Hardcam »

cert: tolik zkusenosti z fyzickymi pristroji (tedy krabickami) nemam, spis me bavi ten software. iGo8 je momentlne jedno z nej. Na Aukru mam v soucasnosti 115 uzavrenych obchodu a reklamoval jsem hodinky, naprosto v poradku. Nez dosly jemu ty moje stare, tak mi prisly nove. Je to rok zpatky. Jinak tam jsem cca 4 roky a prodejce (pokud prodava vic lidi ten samy predmet) si velmi dukladne vybiram. Ohledne tech navi bych Ti pak doporucil pripadne jine prodejce, se kterymi nejsou trable a ktery Ti doda danovy doklad vcetne vsech nalezitosti. Za 3700Kc uz je to samozrejme zase o necem jine, sice stale drazsi, ale zase chapu to, ze mas jistotu v dodavatele, ktereho znas a za to si kazdy rad priplati (rozumny peniz).
Pokusim se ty navi z Aukra najit i v kamennych obchodech. Jestli se na tech navi neco muze oddelat, tak treba dotykova vrstva, jinak bych tolik zaludnosti nehledal. Ono je to dneska prast jako udod.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Odpovědět

Zpět na „Pokec“