Zahrádka na coupé

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Odpovědět
Kyrglík

Zahrádka na coupé

Příspěvek od Kyrglík »

Chci se zeptat,jestli se dá taky sehnat zahrádka na Coupátko???Asi ne,co???Já jezdím v zimě na hory a potřebuju někam dát prkno...V Hyundaii jsem se ještě neptal,abych nevypadal jak magor,tak to nejdřív zkouším tady :roll:
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Reklama

Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Já se ptal u dovozce(u prodejců stř.nosičů jse nikde nepochodil),protože mám box z druhého auta.Na obrázkách v časopisu od H. na cestě byl už na jaře minulého roku.Ale v Evropě se neprodával-někdy v říjnu mi volal pan Červinka od dovozce,že už je nosič homologován(ve skladu někde v Belgii)-že jsem zatím jediný :lol: ,kdo se ptal.Uchycení je specifické-úchyt vpředu dveří,další před sloupkem(vzadu dveří),vzadu na střeše má 2 nožičky,které leží na střeše.Trubky tvoří takový obdélník(nejsou to jen příčníky)-cena 6500,- až 7000,-Kč.(To není zrovna lidová cena :roll: ).
Co máš vůbec za typ Coupe?Tohle mluvím o nosiči na nové Coupe.Kdo by chtěl,mám i přesné objednací číslo nosiče.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Borek píše:Já se ptal u dovozce(u prodejců stř.nosičů jse nikde nepochodil),protože mám box z druhého auta.Na obrázkách v časopisu od H. na cestě byl už na jaře minulého roku.Ale v Evropě se neprodával-někdy v říjnu mi volal pan Červinka od dovozce,že už je nosič homologován(ve skladu někde v Belgii)-že jsem zatím jediný :lol: ,kdo se ptal.Uchycení je specifické-úchyt vpředu dveří,další před sloupkem(vzadu dveří),vzadu na střeše má 2 nožičky,které leží na střeše.Trubky tvoří takový obdélník(nejsou to jen příčníky)-cena 6500,- až 7000,-Kč.(To není zrovna lidová cena :roll: ).
Co máš vůbec za typ Coupe?Tohle mluvím o nosiči na nové Coupe.Kdo by chtěl,mám i přesné objednací číslo nosiče.
Mám r.v.2000 po faceliftu...2.0 16V
Takže to musím zkusit u autorizovaného dovozce...Zkusit se ho zeptat :cry: Cena lidová není,ale když to potřebuju...
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
DriverK04
*

Příspěvek od DriverK04 »

Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“