Jarda776 píše:Kdyby se to dalo sehnat tak bych to hned namontoval a nebyl by problem s xenonama:D
tak, protoze tady si muzes obednat automaticke naklapeni svetel a prvek kterej kterej hlida nivelaci dle zatizeni, pak chybi uz jenom prave ty ostrikovace
no jo, i když to tam všechno nahážeš, furt to nebude legální xenon. STK by mě netrápilo vůbec, to tam hodíš na tu chvilku zpátky halogenky a hotovo. Ale policajt koukne na značení světla a hned má jasno, zda-li jde o světlomet klasický nebo xenonový.
Jeste policajt musim poznat, jestli to jsou xenony nebo lepsi zarovky od Philipsu. Jen proto, ze to nejak sviti, to nic neznamena. Proto frajeri hledaj trafa.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Což není takovej problém najít, protože ten kabel od trafa k výbojce není moc dlouhej, takže se to nedá nějak extra schovat. Navíc teda většinou to poznají už podle kabelu od výbojky, který leze někde přes gumovou průchodku ven ze světla, což by u origo montáže samo nebylo.
Jako u novýho Santíka bych se toho nebál, tam je aspoň čočka, takže ta výbojka tak nebije do očí.
Nevim, jak u Santiku. U Elantry je na prave strane kryt, ktery spojuje naraznik a baterku, ten se musi sundat. Na leve strane kryt neni, ale svetlo je pomerne zapadle a hure pristupne. V obou pripadech mam trafa schovana vespod blatniku. Jako by tam na to primo bylo misto:)
maj smulu, chlapci, motorovy prostor jim nic neprozradi. Vybojku mam shovanou za parabolou.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
NUNES píše:Nevíte jestli se ta zrcátka dají samostatně koupit ? Po dařilo se mi jedno při zajíštění do garáže rozbít ....
sklapeci el. zrcatka i odstrikovace se daji koupit.
V Korei se vyrebela auta s temoto vymozenostmi.
Dokonce Mobis dodava dodatecnou sadu dalkoveho ovladani stahovani a vytakovani oken a sibru. Na coz jsem byl zvykly z Audi... (kdyz bylo horko, otevrel jsem sibr a bylo castecne po vedru, nez jsem dosel k autu)
NUNES píše:Nevíte jestli se ta zrcátka dají samostatně koupit ? Po dařilo se mi jedno při zajíštění do garáže rozbít ....
sklapeci el. zrcatka i odstrikovace se daji koupit.
V Korei se vyrebela auta s temoto vymozenostmi.
Dokonce Mobis dodava dodatecnou sadu dalkoveho ovladani stahovani a vytakovani oken a sibru. Na coz jsem byl zvykly z Audi... (kdyz bylo horko, otevrel jsem sibr a bylo castecne po vedru, nez jsem dosel k autu)
Tak sklapeci zrcatka na svem SF mam origo
Santa Fe 2,2 CRDI 114KW 4X4 MR 2009 EXECUTIVE
Sleek Silver/černá kůže
Gonzo píše:Tak sklapeci zrcatka na svem SF mam origo
Souhlas, já taky. Je to součást "Citi pack" ve výbavě STYLE, ale je možno objednat samostatně.[/quote]
To asi nemáš kupované v ČR? Nebo ano? Když tak dej nějaký link.
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Já jsem to vloni zjišťoval a ona sklápěcí zrcátka včetně blinkrů pro čr skutečně existují, ale pouze na černého santu. Do stříbrného nemají (neměli) ovládání v té správné barvě.
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Jak nemeli barvu? Jako krytu zrcatek(z venku)? A na kolik to vijde, kdybych to chtel domontovat. Mam 2007 a ta nema ani blinkry v zrcatku natoz tak sklapeni
No ono to bylo jenom na černého (tuším verze Dynamic). Problém byl s barvou vnitřního ovladače (lišty na které jsou tlačítka na okna a ovládání skel u zrcátek), který byl jiné barvy než mám u stříbné Elegance (patrně černá). Pokud si vzpomínám, tak cena měla být do 20T včetně instalace obou zrcátek.
Ale třeba už se to změnilo. Zkusím to zjistit.