Někdo se s tím s**e, ale Milosh to má hnedHanz píše:Ty jo, to je fofr...
H E L P ! ! !
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Odstranil jsem uživatele podivných jmen s webovou adresou. Kdyby někdo našel náhodou další, stačí mi napsat SZ...
Jinak ke změně mého Nicku, Osoba s nickem Jirka se zaregistroval v dubnu minulého roku, nenapsal jedinej příspěvěk a ani mi neodpovídal na soukromé zprávy.. Proto jsem si vzal nick a nerad bych aby si někdo myslel, že zneužívám toho, že ho můžu měnit
Jinak kluci ani nevíte jak to potěší že jsem někde trochu platnej
Jinak ke změně mého Nicku, Osoba s nickem Jirka se zaregistroval v dubnu minulého roku, nenapsal jedinej příspěvěk a ani mi neodpovídal na soukromé zprávy.. Proto jsem si vzal nick a nerad bych aby si někdo myslel, že zneužívám toho, že ho můžu měnit
Naposledy upravil(a) Jirka dne 22 kvě 2006, 20:16, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Super Gratulace k povýšení Jirko.
A už to maž-začni MIlošem,Ivanem,Josefem,Hanzem,Kyrglíkem,Felotronem,Blackem. .....tolik virů a jaký mají divný jména-potvory.
A už to maž-začni MIlošem,Ivanem,Josefem,Hanzem,Kyrglíkem,Felotronem,Blackem. .....tolik virů a jaký mají divný jména-potvory.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Prej viry !!! Počkej Ti pošlu nějakou potvůrku a budeš se divit !!! Kluci do něj!!!Borek píše:Super Gratulace k povýšení Jirko.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Kluci,to je taktika. Vy to ještě nevíte,ale do Mimoně jedu jen já a Jirka,jelikož budete vymazaní ,tudíž nečleni a proto bez řízků. Nebudu přeci krmit kdejakýho reklamního vira-no,jen si zkuste představit vira jménem MATES(ohnivá paseka) nebo Zaludnikrs.
Ale bez vás všech,by tam bylo smutno -a proto -přijeďte všichni,už se na vás těším a Jirkovi přeji pevné nervy při mazání opravdových záškodníků.
Ale bez vás všech,by tam bylo smutno -a proto -přijeďte všichni,už se na vás těším a Jirkovi přeji pevné nervy při mazání opravdových záškodníků.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
jojo to muzu jirkovi potvrdil ze uz tu rok breci ze chce svuj nick a nejakej hamoun co sem nechodil mu ho zabralJirka píše:Odstranil jsem uživatele podivných jmen s webovou adresou. Kdyby někdo našel náhodou další, stačí mi napsat SZ...