Něco pro zasmání
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Re: Něco pro zasmání
Ale prečo cpu všade tie 1,2 TSI
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- Reklama
Narodenie MacGyvera
vyrobeno v sssr
vyrobeno v sssr
- Accentdevil
Tak par starejch vtipku...
Proc ma bobr placatej ocas? - Protoze mu ho kourila kachna.
...................................................................................................................................................................
Prijde pan k doktorovi a rika: "Pane doktore, ja mam strasnej ornitologickej problem..." a sunda si kalhoty a doktor mu vidi mezi nohama asi jeden centimetr dlouhy nic. "No, to je teda hodne velkej problem." A pan dodava: "Vidite, a takhle napuchlej ho mam uz tejden!"
...................................................................................................................................................................
Tvrdym vycvikem u CIA prosli mezi elitu jen tri uchazeci. Ceka je posledni test. Kazdy z nich dostane do ruky pistoli. Instruktor rika prvnimu: "Ve vedlejsi mistnosti je tvoje tchyne. Jdi a zastrel ji!" Uchazec okamzite odmitne, protoze zabijet civilisty je proti jeho presvedceni, a je na miste vyhozen. Druhy uchazec odejde do mistnosti, ale hned se vrati a take odmita zastrelit civilistu, i kdyz je to tchyne. Vyhozen! Treti uchazec tedy vezme pistoli a jde do vedlejsi mistnosti. Ozve se zuriva strelba a priserny ramus. Po nekolika minutach se vrati cely od krve. Ostatni se ho ptaji, co se tam delo. A on jim odpovedel: "Ale, byly tam slepe naboje, tak jsem ji musel umlatit!"
....................................................................................................................................................................
Prijede beznohy pan na vozicku do obchodniho domu a tam se ho pta vesela prodavacka: "Dobry den, pane, nechcete si koupit boticky?" "Jezismarja, vy jste ale krava. To jsou napady, vzdyt preci vidite... no to jsem jeste nevidel, ty lidi jsou ale dneska blby..." A jak je tak rozcilenej, vyjede pred obchodak a vidi policajta: "No predstavte si, jak jsou dneska ty lidi pitomy, a hlavne ta krava v tom obchodaku. Ona se me klidne zepta, jestli si nechci koupit boticky. No videl jste to nekdy... to je ale drzost, co?" "No to je teda otresny, dneska s lidma." "No schvalne, co jsem mel asi v ty chvili delat?" "No, mel jste ji kopnout do prdele." Tak pan je jeste vic nasranej a prijede domu k manzelce a rika: "No predstav si, Marus, jak jsou ty lidi blby. Nejdriv mi prodavacka nabizi boticky, a pak mi policajt rekne, ze jsem ji mel kopnout do prdele." "Klid, Lojzo, dej si panaka, to te postavi na nohy..."
Psychiatr vysetruje pacienta a pta se ho: "Co by se stalo, kdybych vam urizl jedno ucho?" "Neslysel bych." - psychiatr si vse peclive zapise a pokracuje: "A co by se stalo, kdybych vam urizl druhe ucho?" "Nevidel bych." "Jak to?" podivi se psychiatr. "Spadly by mi brejle."
Proc ma bobr placatej ocas? - Protoze mu ho kourila kachna.
Prijde pan k doktorovi a rika: "Pane doktore, ja mam strasnej ornitologickej problem..." a sunda si kalhoty a doktor mu vidi mezi nohama asi jeden centimetr dlouhy nic. "No, to je teda hodne velkej problem." A pan dodava: "Vidite, a takhle napuchlej ho mam uz tejden!"
Tvrdym vycvikem u CIA prosli mezi elitu jen tri uchazeci. Ceka je posledni test. Kazdy z nich dostane do ruky pistoli. Instruktor rika prvnimu: "Ve vedlejsi mistnosti je tvoje tchyne. Jdi a zastrel ji!" Uchazec okamzite odmitne, protoze zabijet civilisty je proti jeho presvedceni, a je na miste vyhozen. Druhy uchazec odejde do mistnosti, ale hned se vrati a take odmita zastrelit civilistu, i kdyz je to tchyne. Vyhozen! Treti uchazec tedy vezme pistoli a jde do vedlejsi mistnosti. Ozve se zuriva strelba a priserny ramus. Po nekolika minutach se vrati cely od krve. Ostatni se ho ptaji, co se tam delo. A on jim odpovedel: "Ale, byly tam slepe naboje, tak jsem ji musel umlatit!"
....................................................................................................................................................................
Prijede beznohy pan na vozicku do obchodniho domu a tam se ho pta vesela prodavacka: "Dobry den, pane, nechcete si koupit boticky?" "Jezismarja, vy jste ale krava. To jsou napady, vzdyt preci vidite... no to jsem jeste nevidel, ty lidi jsou ale dneska blby..." A jak je tak rozcilenej, vyjede pred obchodak a vidi policajta: "No predstavte si, jak jsou dneska ty lidi pitomy, a hlavne ta krava v tom obchodaku. Ona se me klidne zepta, jestli si nechci koupit boticky. No videl jste to nekdy... to je ale drzost, co?" "No to je teda otresny, dneska s lidma." "No schvalne, co jsem mel asi v ty chvili delat?" "No, mel jste ji kopnout do prdele." Tak pan je jeste vic nasranej a prijede domu k manzelce a rika: "No predstav si, Marus, jak jsou ty lidi blby. Nejdriv mi prodavacka nabizi boticky, a pak mi policajt rekne, ze jsem ji mel kopnout do prdele." "Klid, Lojzo, dej si panaka, to te postavi na nohy..."
Psychiatr vysetruje pacienta a pta se ho: "Co by se stalo, kdybych vam urizl jedno ucho?" "Neslysel bych." - psychiatr si vse peclive zapise a pokracuje: "A co by se stalo, kdybych vam urizl druhe ucho?" "Nevidel bych." "Jak to?" podivi se psychiatr. "Spadly by mi brejle."
Volkswagen Passat 2.8 V6 30V 142KW r.v.1999 LPG (ČERNÁ-METALÍZA)
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
marenkka píše:inspirace na trening, doporucuju az do konce
http://www.youtube.com/watch?v=SV29FnEBx4o
Hodně starý, ale výborný.
Hyundai Getz 1.1, r.v. 2002
neni hyundai jako hyundai
http://www.youtube.com/watch?v=DuQQIGc7LUY
http://www.youtube.com/watch?v=DuQQIGc7LUY
Na vojně se dělá průběžná zdravotní kontrola, a jako novinku zavedou anální výtěry.
Vojáci nikdy předtím nic takového neabsolvovali, tak se bojí, co je čeká.
Když vyjde z ordinace první voják všichni se na něj sesypou:
"Tak co, co ti dělal? Je to hodně nepříjemný?"
"Hele, jenom chvíli. Já tam přišel, nechal mě svlíknout, pak mě postavil ke stolu, ohnul mě a levou rukou mě takhle chytnul za rameno a pravej prst mi... hmm... ne počkej jinak - pravou rukou mě chytnul za rameno a prst od levý ruky....ne...hmm...sakra... úplně jinak! On mi takhle dal obě ruce na ramena...a...ty vole...no to je hajzl!!!"
Letecká linka Moskva-Bratislava. Za chvíli po startu vrazi k pilotovi chlapík s pistolí: "Do Vídně!"
Pilot pokojně odpovídá: "To nejde."
Chlapík znervozní a opakuje: "Říkám do Vídně, nebo budu střílet!"
"To nejde, mladý muži, otočte se, za vámi sedí babka, má bombu a už si
objednala Mnichov."
Deník Američana na Moravě
Pondělí - piju s Moraváky
Uterý - skoro jsem zemřel
Středa - zase piju s Moraváky
Čtvrtek - lituji, že jsem nezemřel v úterý...
Vojáci nikdy předtím nic takového neabsolvovali, tak se bojí, co je čeká.
Když vyjde z ordinace první voják všichni se na něj sesypou:
"Tak co, co ti dělal? Je to hodně nepříjemný?"
"Hele, jenom chvíli. Já tam přišel, nechal mě svlíknout, pak mě postavil ke stolu, ohnul mě a levou rukou mě takhle chytnul za rameno a pravej prst mi... hmm... ne počkej jinak - pravou rukou mě chytnul za rameno a prst od levý ruky....ne...hmm...sakra... úplně jinak! On mi takhle dal obě ruce na ramena...a...ty vole...no to je hajzl!!!"
Letecká linka Moskva-Bratislava. Za chvíli po startu vrazi k pilotovi chlapík s pistolí: "Do Vídně!"
Pilot pokojně odpovídá: "To nejde."
Chlapík znervozní a opakuje: "Říkám do Vídně, nebo budu střílet!"
"To nejde, mladý muži, otočte se, za vámi sedí babka, má bombu a už si
objednala Mnichov."
Deník Američana na Moravě
Pondělí - piju s Moraváky
Uterý - skoro jsem zemřel
Středa - zase piju s Moraváky
Čtvrtek - lituji, že jsem nezemřel v úterý...
inzerát
- Přílohy
-
- inzerat_kaufland.JPG (63.86 KiB) Zobrazeno 1061 x
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Mirpie .To jsi vyfotil ty v Kaufu nebo jsi ten inzerát odněkud zkopíroval?Jestli ho tam fakt někdo vylepil,tak to musí být drsný recesista.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- valach
- **
- Kontaktovat uživatele:
Sonáta 2.0 16v r.v.96 102kW