2 Dody : Tak to je megalol, máš úplně stejné problémy jako já naráz xD. Já když koupil svýho Tiburona, tak jsem měl odvařený motorek stahování okna u řidiče a nešel mi centrál u spolujezdce. A nešel mi ani dálkáč xD
Teď nějaké rady, co jsem poznal. Ten motorek stahování okna nemusí být až tak tragický. Důvod je ten, že často bývá závada v odvařených uhlících, což se dá dát znovu dokupy. Problém je ale v tom, že v Koreji ani v ČR a v Evropě nikde není skladem. Jediné, co jsem viděl bylo, že rusáci na to dělají nějakou druhovýrobu (četl jsem to na jednom z jejich ruských fór a byl tam i odkaz na fungující sajtu), ale takhle jsem to kvůli poštovnému atd řešit nechtěl. Hyundai ofiko v ČR ani neví, kdy a jestli vůbec se to bude ještě dělat. Na KDMstuffu mě taky dobře vypekli. Nemají na webu označené, že ty motorky mají vyprodané, takže si ho objednáš, zaplatíš online a čekáš do soudného dne, jako já. Já to nakonec vyřešil motorkem stahování z vrakáče. Díky tomu, že ty motorky ale nejsou, tak byl skoro tak drahý, jako nový...
Motorek centrálního zamykání je jiná písnička. To ti radím sehnat co nejdříve, aby sis neodvařil i ten fungující. Problém je v tom, že když ti funguje motorek centrálu jen na jedné straně, tak po zasunutí klíčku do zapalování a následného zavření dveří ti začne cvakat a cvakne tak 4-5x. Prostě spíná a je zblbnutý, ptz nemá konexi s druhou stranou. Nakonec to naštěstí vzdá, ALE... Po delší době se může stát, že ten motorek ti začne blbnout i za jízdy, furt tě zamyká a odmyká a to už taková prdel není, proto ti radím, vyřeš to hned.
Holt elektřina je achillova pata všech sporťáků a u Tiburona a Elisy tomu není jinak