rozmery interieru coupe
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Re: rozmery interieru coupe
supeeeeer, dakujem veeelmi. Moc mi to pomoze.
V coreli?? Nebol by jednoduchsi skicar? (malovani)
V coreli?? Nebol by jednoduchsi skicar? (malovani)
Hyundai Accent, 1997, 1,3 62kW, comfort.. strieborna metaliza, 2x bag + el. okna.. 185/60 R14
Speed! I am Speed!
Speed! I am Speed!
- Reklama
manzelka delala graficku tak mi stala za zady a radila, jinak neni vubec zac
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
Este jedna otazocka (v praci som prilohu nevidel, nenacital mi ju pocitac) .. Chapem to spravne ze je to len zadna sedacka a operadlo, alebo ten mensi obrazok je rozmer prednej sedacky?
Hyundai Accent, 1997, 1,3 62kW, comfort.. strieborna metaliza, 2x bag + el. okna.. 185/60 R14
Speed! I am Speed!
Speed! I am Speed!
no chtel si zadni lavici, tak jeden je sedak a druhy je operadlo (teda jedna polovina )
jj, myslel som si.. Ak budes mat este chvilku ze pojdes do auta, mozes mi aj pozriet tu druhu polovicu mojej otazky?
teda sirku prednej sedacky a roztec vodiacich list? Neviem ako to tam je, v zivote som v tom nesedel a tak nemam zdania ze ci nie su nahodou sirsie ako moj priestor pre ne vyhradeny..
Fakt nerad otravujem, ja len ze ak by bol cas...
teda sirku prednej sedacky a roztec vodiacich list? Neviem ako to tam je, v zivote som v tom nesedel a tak nemam zdania ze ci nie su nahodou sirsie ako moj priestor pre ne vyhradeny..
Fakt nerad otravujem, ja len ze ak by bol cas...
Speed! I am Speed!
Speed! I am Speed!
- black_sheep
- Moderátor
v mistonosti vedle mi lezi ty sedacky, po obede skocim pro metr a domerim ti to
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
super, dik..
Speed! I am Speed!
Speed! I am Speed!
diky aspon nemusim do zimy, dopo sem byl v Tabore na letisti a nic moc, moc snehu ze se ani jezdit nedalo natoz driftovat, ale meli tam srazik kluci ze subaru clubu tak sem aspon pokecal a pokoukal
- black_sheep
- Moderátor
sorry nestiham takze alespon od ruky v malovani, sorry za kvalitu mel jsem na to asi 10 minut cas mam zahrabany na pude ty puvodni sedacky - ty jo kuze je kuze jak jsem je tak ochmataval. meril jsem je krejcovskym metrem a pod stolem, takze nerucim za presne mm - ale plus minus centimetr by to melo sedet. meril jsem to dvakrat vzdycky.
zapomnel jsem tam okotovat sirku predniho sedaku - MAXIMALNI sirka je 530mm. Pozor, operadlo prednich sedacek se mi zdalo bejt jeste o naky ten cm sirsi. uchyceni je tedy realizovany pres 4 diry -> 4x sroub - nakreslene diry, a dva vodici cepy, to abys to usadil presne a dobre se ti to potom sroubovalo. roztece jsou otokovany, ale prosimte nic nevrtej dokud to nebudes mit doma - je to jen pro predstavu jestli to je vubec realizovatelny
zapomnel jsem tam okotovat sirku predniho sedaku - MAXIMALNI sirka je 530mm. Pozor, operadlo prednich sedacek se mi zdalo bejt jeste o naky ten cm sirsi. uchyceni je tedy realizovany pres 4 diry -> 4x sroub - nakreslene diry, a dva vodici cepy, to abys to usadil presne a dobre se ti to potom sroubovalo. roztece jsou otokovany, ale prosimte nic nevrtej dokud to nebudes mit doma - je to jen pro predstavu jestli to je vubec realizovatelny
- Přílohy
-
- sedacky_coupe_rozmery.JPG (32.42 KiB) Zobrazeno 1006 x
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
jo a ta predni cast s otvorem pro srouby, o delce 50mm, je sklopena o uhel tak 40 stupnu.. (cca)
I ❤ cars
Super, diky moc. Toto som potreboval. Prerabat sa bude az ked budu doma, potreboval som len vediet pribliznu velkost aby sa mi tam aj vosli..
Speed! I am Speed!
Speed! I am Speed!